Aplikacije za Bitcoin | Slovenian.globalsciencecollaboration.org

Aplikacije za Bitcoin

Aplikacije za Bitcoin

Ali je naslov tega članka zveni kot nekaj oksimoron? Konec koncev Bitcoin je elektronska valuta, da kako lahko to dal v svoj žep? Z uporabo aplikacije za pametne telefone! Na srečo danes obstajajo različne aplikacije, ki so na voljo za vaš telefon iPhone ali Android. Te aplikacije so na voljo v Google Play in Jabolka trgovino z aplikacijami. Aplikacije za pametni telefon, so super, ker so vam omogočajo, da ravnanje trgovanje, da up-to-datum na razmere na trgu, in upravljati svojo denarnico. Torej, če ste resni o Bitcoin trgovanje, morate skrbno razmisliti nalaganje aplikacij. Preprosto dejstvo je, da je Bitcoin trgi premakniti tako hitro, da boste morali, da ostanejo up-to-datum in tudi hitro deluje na spreminjajoče se okoliščine.

Če ste seznanjeni z Bitcoin, kot veste, da vaša Bitcoin walletis eden od najbolj pomembnih delov programske opreme, ki jih lahko imate. V bistvu, vaša denarnica je, če shranite vse svoje Bitcoins. Lahko si o njej mislijo kot svoj osebni Bitcoin trezorju. Na srečo, obstajajo številne denarnice programi Bitcoin voljo za vaš pametni telefon. Za Android lahko uporabite "Bitcoin denarnico" za nakupe in prenose lahko s telefonom. V bistvu, lahko uporabite QR kode ali celo dotaknil svoje telefone skupaj poslati plačila.

Uporabite lahko tudi "BlockChain" aplikacijo za vodenje trgovanje in prejemanje posodobitev stanja na razmere na trgu. Blockchain je super, ker se lahko uporablja na večini platform, vključno s spletnimi brskalniki, Apple in Android. Ne samo to, ampak je program brezplačen, nima mandati, stroški, in ima napredne varnostne funkcije. Coinbase je drugo priljubljeno Bitcoin denarnico, ki se lahko uporabljajo na svojem pametnem telefonu. Uporabniki radi enostaven za uporabo vmesnika, vendar pa lahko to denarnico polnjenje nekaterih precej zajetne provizije, še posebej v primerjavi z vsemi prostimi denarnice, ki so na voljo.

Ena preprosta aplikacija, ki bi moral vsak uporabnik Bitcoin Android upoštevati, je "Bitcoin Buzz Feeds". Ta aplikacija vam omogoča, da pravočasno posodobitve o razvoju Bitcoin. Si lahko ogledate YouTube video posnetke, spremljanje spletne razprave, in prejeli strokovno posodobitve. Z Bitcoin Buzz Feed lahko poskrbite, da ste vedno na tekočem. In če želite prejemati pravočasne posodobitve na cene, menijo Bitcoin paranoičen. Ta visoko ocenjeno aplikacija za Android je mnogo ljudi najljubše aplikacije, ko gre za sprejemanje cen ponudb v realnem času. Prav tako lahko nastavite alarme za vas posodobitev, če so izpolnjeni določeni ceni točk. Bitcoin Center nudi tudi informacije iz različnih strani z novicami. Lahko sledenje vseh največjih trgov, hkrati pa prejemajo posodobitve Twitter in drugih mestih. Uporabniki Androida radi to aplikacijo, kar daje bližini oceno 5 zvezdic.

Če pogledamo, da vklopite vaš pametni telefon napravo v denar, ki rudarske ploščad? Z Android lahko uporabite DroidBTC spremeniti vaš telefon v rudarski ploščad. Moramo biti pošten, pa je, da je računalniška moč, da mine Bitcoins zdaj tako intenzivna, boste verjetno ne bo veliko denarja. Prav tako se prepričajte, da pazi baterijo telefona! Bitcoin rudarstvo lahko poje veliko električne energije in beg baterijo v kratkem času. Kljub temu pa se lahko rudarstvo zabavno hobi, tudi če ne bo veliko denarja, in dobiš zadovoljstvo vedoč, da so neposredno podpirajo Bitcoin skupnosti.

Najboljši del aplikacije o Android je ta, da so razvijalci nenehno začenja aplikacije, od katerih so mnoge brezplačno. V mnogih pogledih je Android poganja poganja duhu isti skupnosti, ki pooblašča Bitcoin. Poleg tega, da je prost in temelji na Linuxu, Android spodbuja tudi razvijalcem, da eksperimentirate in izdelavo aplikacije. Torej, če ne vidite aplikacijo vam je všeč, ali si išče nekaj, kar ni na trgu, da s preverjanjem. Sčasoma razvijalec veliko razvije točno tisto, kar iščete. App Store Apple je malo bolj zaprta, vendar je še vedno veliko veliko aplikacij in razvijalci!

To bi moralo biti enostavno videti, da lahko Android in iPhone aplikacije zelo koristno za uporabnike Bitcoin. Lahko shranite Bitcoins, vodenju poslov, in celo ustvariti Bitcoins prek rudarjenja. Če uporabljate Bitcoin aplikacije, vendar poskrbite, da boste čim vse varnostne nastavitve. Če dobi telefon ukradejo in uporabljate aplikacijo za pametne telefone, obstaja resna nevarnost, da bi tat tudi začelo s svojimi Bitcoins! Na srečo je večina denarnice priznati to tveganje in nudijo načine za vas, za zagotovitev svoje Bitcoin račune.

Sorodne novice


Post ICO

Bank of England pohvalil Bitcoin in razkriva preiskavo izdaje digitalne valute

Post ICO

Bank of Montreal opozarja Cointraderja na protibitkovsko dejanje - do zdaj še ni bilo nobenih posledic za druga podjetja

Post ICO

Avstralska platforma za množično ponareditev, ki jo ponujajo, vključuje Bitcoin na seznamu valut

Post ICO

Združenje Bitcoin France je najnovejše poglavje bitcoin fundacije afilliate

Post ICO

Bitcoinova fundacija je porabila 150 kilogramov na mesec, izgubila 4,6 milijona dolarjev manj kot leto dni

Post ICO

10 malo znanih funkcij Hidden Inside Blockchain.info

Post ICO

Bitcoin je radikalna sprememba v zgodovini denarja

Post ICO

Bitkein konvencija iz leta 2014

Post ICO

100.000 izplačanih izdajateljev na verigo

Post ICO

Agora Commodities vam omogoča, da kupite paladij z Bitcoinom

Post ICO

15 spletnih mest za vsa vaša vprašanja o kriptografiji

Post ICO

Bitcoin ATM registrira 140 transakcij na Campus Party pred namestitvijo v Sao Paulu