Bitcoin app ZeroBlock, ki ga je kupila priljubljena storitev denarnice Blockchain.info | Slovenian.globalsciencecollaboration.org

Bitcoin app ZeroBlock, ki ga je kupila priljubljena storitev denarnice Blockchain.info

Bitcoin app ZeroBlock, ki ga je kupila priljubljena storitev denarnice Blockchain.info

Podjetje, ki je razvil ljudski Bitcoin aplikacije ZeroBlock, ki je pred kratkim postala na voljo za naprave Android, je plod najbolj priljubljenih na svetu, denarnice, Blockchain.info.

Aplikacija, ki je izšla letos poleti, se je spremenila v eno izmed najbolj priljubljenih mobilnih in spletnih storitev za Bitcoiners, ki združuje živo kripto-podatkov z novicami in posodobljenih kart. Dan Held, ZeroBlock razvijalca, willjoin na Blockchain ekipe kot produktni vodja, poroča Coindesk.

V tem mesecu, ZeroBlock spremenil v najbolj pregledanih Bitcoin aplikacije na App Store Apple, kot tudi tisti z najvišjo stopnjo in več kot 9.000 prenosov.

Po Blockchain, bo aplikacija pomagala storitev denarnice izpolnila "zelo ambiciozne prihodnje cilje v prostoru Bitcoin".

Nicolas Cary, Blockchain CEO, hvali delo, ki ga je ekipa na ZeroBlock razvil: "ko sem vprašal, kaj je morilec app za Bitcoin zdaj, sem vedno priporočamo ZeroBlock Kaj Dan posesti in Kevin Johnson so doseči, je resnično izjemen ZeroBlock ima.. Ustvarili trajno oblikovanje estetiko, ki elegantno filtrira signal od hrupa v Bitcoin ekosistemu. Jaz sem popolnoma obseden z njo. "Bitcoin prispe v Turčijo: BTCTurk je prva Bitcoinova izmenjava v državiIzmenjava kjer lahko trguješ turških lir za Bitcoin? Lahko stavite na to! To že obstaja in se imenuje BTCTurk. To pomeni, da ima cryptocurrency končno (in pravilno) prispel v Turčijo, po izbruhih v drugih "malo verjeten," držav, kot Iranor Izrael.

Nova platforma, ki se je razvijala od januarja, se je začela v začetku tega meseca in je že prejela dober znesek prijav v zadnjih nekaj tednih, glede na CTO podjetja, Emre Kenci. Podjetje obljublja nižje provizije od drugih borzah - v povprečju 0,5 odstotka - in tudi hitrejše transakcije (če ima uporabnik lokalni bančni račun, seveda).

Kljub temu, da je "niti enega trgovca, ki sprejema Bitcoin v Turčiji, je veliko ljudi, ki so zainteresirani za to," pravi Kenci. Za zdaj, je vpliv Bitcoin v turško gospodarstvo očitno zmanjšala, vendar je "morda v samem dolgoročno Bitcoin lahko pomaga turško gospodarstvo z zmanjšanjem valuto šibkost in visoko inflacijo", CTO dodaja.

Uporabniki Bitcoin v Turčiji lahko majhna skupnost v sedanjosti, ampak BTCTurk obljublja, da bi bilo lažje za ljudi, da sprejmejo cryptocurrency v državi. Torej lahko pričakujemo, da vidim nekaj rast in razvoj. Če želite izvedeti več o BTCTurk lahko ali preverite na spletni strani za izmenjavo ali obiščite njihovo uradno forum.

Via coindesk.com


Bitcoin ATM Genesis1 je v QueenslanduNa osnovi Queensland Bitcoiners že lahko kupujejo in prodajajo cryptocurrency ne da bi zapustili avstralskih državnih zahvaljujoč novi Bitcoin ATMthat je pred kratkim namestili v Južni Brisbane.

Stroj, ki se nahaja na The Roastery Cafe (25, Glenelg Street), je Genesis1, ki jih GenesisCoin izdelan. "Obstaja veliko ljudi, ki so čakali na to. Obstaja Bitcoiniacs ki imajo sestanke povsod vsak teden, in te skupine so hitro narašča", Roastery Cafe solastnik Bruce Carrall povedal Brisbane Times.

"Videl sem fotografije na spletu fantov oblog gor skozi vrata za uporabo stroja, da smo pogledal vanj. Je bil prihodek od prodaje teh strojev neverjetno in so se hitro širi. Oni so v Združenih državah Amerike, Veliki Britaniji, Singapur, Hong Kong in Kanado, "je dodal.

Genesis1 je nekoliko drugačen od običajnih Bitcoin bankomatov. Poleg izdajanja in ob BTC, stroj tudi sprejema in prodaja Litecoin in Dogecoin.

Poleg tega pozdravlja napravo in uporabnikom, bo Roastery Cafe tudi sprejemanje cryptocurrencyfor svoje izdelke.

Izbrani slika iz Imgur.com


Bitcoin ATM stroji: kako jih vidijo organi?Bili smo govorili o strojih Bitcoin ATM za nekaj časa zdaj (v Robocoin, San Diego machineand v Bitcoin stroj), vendar je zadnje dogajanje v cryptocurrency svetu - kot sume, ki so privedle zvezne oblasti zapreti Liberty Reserve -, nas je šel nazaj k temu vprašanju.

Kako so te naprave, ki so jih videli? Še posebej s strani vlade ZDA, kjer je bil Bitcoin bolj temeljito pregledan. No, novice niso dobre za ustvarjalce teh strojev. Po dokumentu, objavljenem v marcu, ki ga zločine izvršbo mreže finančne (FinCEN), v kateri je institucija pojasnil, kaj je mislil o svetu Bitcoin, stroji cryptocurrency ATM ni prijeten oblasti.

Smernice FinCEN so nekatera pravila zelo jasna, zlasti to mnenje: vsak, ki deluje v Bitcoin ATM je videti kot prenos denarja in mora ubogati dolg seznam zahtev.

To pomeni, da v skladu z veliko državnih zahtev, kot tudi zveznih zakonov za boj proti pranju denarja in boj proti terorizmu. Bo to preveč zapleteno za mala podjetja? Je obupal najboljša možnost?

To seštejemo, je to glavna posledica dokumenta FinCEN: vprašanja in več vprašanj. Čeprav so nekatera pravila jasna, pomemben del smernic je še vedno vprašljivo. Ugani, bomo morali počakati, kaj se lahko zgodi, ko nekdo začne z napravo Bitcoin ATM...

Via wired.com 

Sorodne novice


Post ICO

Bitcoin prijazna Draperova univerza ponuja brezplačen spletni tečaj o kriptokurrency

Post ICO

Grad Bitcoin se bo rodil v Estoniji

Post ICO

Bitcoin Evangelist Jason King vodi 3,237 milj za spodbujanje kriptokurrency

Post ICO

Davčni urad Avstralije (končno) sprosti smernice Bitcoin

Post ICO

Bill Egan, eGifter: delamo na pridobivanju nekaterih blagovnih znamk, ki bodo resnično zanimive za skupnost Bitcoin

Post ICO

Ameriški podjetnik želi s svojo pomoč Tesla povečati svojo dolino Blockchain

Post ICO

Bit4coin najavlja novice za leto 2014 po prodaji več kot 1.000 darilnih kartic BTC

Post ICO

Bitkain spletno mesto za igre na srečo je bilo prevarano za skoraj 1 milijon dolarjev dolarjev

Post ICO

3.454 Trillion je dober razlog za nakup Bitcoina

Post ICO

Prvotni podružnica Bitcoin v Južni Aziji je iz Bangladeša

Post ICO

20 Insane bitcoin rudarskih skladišč

Post ICO

Organi se osredotočajo na severnoameriško študijo, ki zavrača anonimnost Bitcoin