Bitcoin in vloga, ki bi jo lahko igrala v skupnosti B2B | Slovenian.globalsciencecollaboration.org

Bitcoin in vloga, ki bi jo lahko igrala v skupnosti B2B

Bitcoin in vloga, ki bi jo lahko igrala v skupnosti B2B

Bitcoin in njegova rast v potrošniškem svetu, je očitno: novi posvojitvi zgodbe so dobili objavljeni vsak dan, ampak to je redko, da pridejo čez povezanih Bitcoin aplikacij poskušajo korist (B2B) skupnosti business-to-business.

Vsi smo seznanjeni z dejstvom, da so B2B transakcije navadno večji od (P2P) transakcije s človeka na človeka. Vendar pa je Bitcoin ni uspelo prodreti na ta trg na pravi način. Moja radovednost me je pripeljala do odkrili, da nisem edini, ki je sprožil to vprašanje in se spraševal o vlogi Bitcoin je v B2B skupnosti. Kljub temu, da nisem prvi, ki to storite.

[Tweet_box oblikovanje = "box_02"] Bitcoin ni mogel prodreti na trg business-to-business na pravi način, ampak da bi se kmalu spremenilo. [/ Tweet_box]

Jeff Garzik, predsednik uprave Dunvegan, tudi vprašal to vprašanje skoraj pred enim letom.

Bitcoin ima tehnologijo in možnosti za nadomestitev nekaterih obstoječih sistemov plačil, da podjetja uporabljajo. Najbolj pogost je nakazilo, ki morda ne bo vse tako draga, kot so stroški običajno ne da bi na osnovi odstotek, vendar je fiksna. Vendar pa je zelo počasen: splošno, žice prenosi med državami ponavadi traja od tri do pet delovnih dni.

V sodobnem času, kjer so hitro in instant plačila priljubljena med potrošniki, to se zdi kot nekaj, kar je treba ponovno pregleda in spremenila, da bi spodbudili naša podjetja za spopadanje z nastajajočo svetovno gospodarstvo.

Druga pogosta metoda za prenose je Automated Clearing House

ACH), ki je na splošno cenejši od elektronskih prenosov, ampak počasnejše preveč.

Na drugi strani, Bitcoin rešuje obe hitrosti in stroškov izdaje. To se lahko uporablja za pošiljanje in prejemanje velike vsote denarja, in se lahko opravi tudi v minimalno količino časa, ki sega od ene ure do nekaj ur.

Toda problem je, da lahko ta vrsta dogovora deluje le, če sta obe strani pripravljeni za uporabo Bitcoin in priznati je tveganje, povezano z njegovo uporabo.

Večina podjetij nimajo časa ali potrpljenja, da se sklicuje na valuti, ki je kot nestanovitne kot Bitcoin. Zaradi tega je edina rešitev za podjetja, je uporaba Bitcoin kot zgolj medij za transferja sredstev in ne na dejansko imajo Bitcoin.

Zato bi podjetja potrebujejo za uporabo storitve, ki zagotavljajo poslovne račune, je BTC pretvorijo takoj na lokalno valuto, podobno kot trgovske račune, ki jih priljubljenih denarnice. To pa bo zagotovo vplival na trg z ogromne vsote denarja, ki se prodajali in kupovali. Kljub temu pa bo Bitcoin mogli prilagoditi.

Druga velika prednost sprejetju cryptocurrency je sposobnost za pretvorbo določene valute, ki ne uživajo globalno sprejemljivost. Takšne valute se lahko pretvori v BTC, da jim omogoči boljši dostop do svetovnega trga, kar bo še dodatno olajšalo postopek plačila.

Hitrost

Bitcoin je hitrost je nedvomno izjemno hitro, v primerjavi s konvencionalnimi metodami. Torej sposobnost, da hitro transakcije ne bo problem.

Stroški

Druga prednost je strošek. Tradicionalni bančni žice na splošno v razponu od 10 do 40 dolarjev ali celo več. Po drugi strani pa bi pristojbina Bitcoin splošno nekaj centov.

Vseprisotnost

Ljudska sposobnost za poslovanje je močno prizadela bančne politike in drugih finančnih omejitev, ki jih vlade. Kljub temu je večina svetovnega odraslega prebivalstva nimajo bančnega računa, zaradi česar je težko sprejeti plačil in nakazil. Večina teh ljudi, ki se morajo zanesti na storitve, kot so Western Union in Money Gram za prejemanje in pošiljanje plačil.

Bitcoin pa lahko rešili to vprašanje. Z eno samo valuto skrbeti le potrebuje računalnik in dostop do internetne povezave, lahko vsakdo pošiljanje in prejemanje denarja po vsem svetu.

Cryptocurrency daje ljudi, ki živijo v državah tretjega sveta, možnost, da se del svetovne trgovine: to pooblastilo lahko revolucijo e-poslovanje industriji.

Vendar pa je v primeru uporabe za plačila B2B ni vse tako enostavno in preprosto. Obstajajo številne zaplete, ki jih je treba obravnavati, preden bomo lahko videli nekaj velikih igralcev, prevzame Bitcoin.

Varnostni vidik

Obstaja nekaj slabosti, čeprav. Največji problem pri uporabi Bitcoin je, da vse odgovornosti v zvezi z varnostjo v rokah posameznika, ki izvaja plačilo. Na primer, če sem pošiljanje 1000 BTC z nekom, je prvi in ​​najpomembnejši napaka bi se morali izogniti, je zagotoviti, da sem ga pošljete na pravi naslov, saj so plačila nepopravljive.

Poleg tega, da je treba zagotoviti, da je moj računalnik ni ogrožena ali pa nima nobene prijave nameščene programske opreme, ki lahko vohuni in dobili dostop do mojih poverilnice.

Skoraj vse te težave lahko soočajo s strani bank preveč, ampak v tem primeru se povrnejo stranki, če se kaj zgodi. V primeru Bitcoin je, da to ni možnost.

Torej, za to delo, moramo najti rešitev, storitev, ki je sposoben potrditi, če je naslov pravilen z dodajanjem imena do naslova, tudi če je samo na platformi, ki se uporablja v trenutku. Druga možnost je, da se odstranijo pritisk na stranko, da bi zagotovili sistem: to pomeni platformo, ali podjetje, ki se uporabi, mora biti odgovoren za vse korake v zvezi z varnostjo, ki sodelujejo.

Če kdo lahko prišli do izvedljivega in varno rešitev za ta problem, potem pa bodo začeli revolucijo, saj je to eden od glavnih dejavnikov, ki ovirajo sprejetje med poslovnim frakcije.

Nihanje cen

Druga nevarnost za podjetja, ki sprejemajo cryptocurrency je Bitcoin je visoka volatilnost in kako lahko morda vpliva na njihovo poslovanje. Ker je večina transakcij B2B velikega obsega, koli prodati red ali kupiti da je prepričan, da bistveno spremeniti trg.

Poleg tega se podjetja ne morejo imeti BTC, ker je nepredvidljivo tečaju. Kako ravnati z volatilnostjo issueis nekaj, kar bo zahtevalo resne razprave med Bitcoin pionirjev in vlagateljev.

Vendar pa, kot je valuta zori in posvojitvi poveča, se bo nestanovitnost zmanjšala in izdelkov in storitev se bo začela, da so nekako lahko likvidira Bitcoin brez motenj na trgu preveč.

Bitcoin ne služijo številne koristi za lastnike malih podjetij, ki se lahko uporabljajo BTC plačati svojim dobaviteljem. Tudi z njihove transakcije pa na splošno manjši volumen, ki jih ne bi bilo treba skrbeti za premikanje na trgu preveč.

Prosimo, delite svoje misli o tem, kako misliš, da Bitcoin bo vplivala na finančne odnose med podjetji in poslovanje v prihodnje.

Sorodne novice


Post ICO

Ekipa BetCoin Casino začenja novo spletno mesto BetCoin Circle in pripravlja več novic

Post ICO

Bitcoin ni varen - Lie, ki so mu ga povedali banke in vlade (Evo zakaj)

Post ICO

Bitcoin in prihodnost denarja: Atlanta gostuje v kripto konferenci oktobra

Post ICO

Bitcoin osvoji psihološki mejnik v višini 1.000 dolarjev: ali je kriptokultnost usmerjena k luni?

Post ICO

260 Airlines zdaj sprejme Bitcoin zahvaljujoč novemu Bitnetovemu partnerstvu

Post ICO

Aktivisti želijo ustvariti nov model Bitcoin, ki lahko zagotovi anonimnost in se izogne predpisom

Post ICO

Bitcoin foundation Komentar o New York Department of Financial Services BitLicense Zamuda

Post ICO

Avstralski urad za obdavčenje odlaša z odločitvijo - še vedno želi Minimalne TX Records

Post ICO

Bitcoin raste v priljubljenosti na Kitajskem

Post ICO

Pridobitev Lemonove denarnice z LifeLockom izbriše vsa pričakovanja glede Bitcoinove podpore

Post ICO

Ameriški podjetnik želi s svojo pomoč Tesla povečati svojo dolino Blockchain

Post ICO

Brezplačna borza EasyCoin je pripravljena začeti delovati 31. decembra