Bitcoin alternativa Bytecoin praznuje prvi blok, napoveduje nove funkcije | Slovenian.globalsciencecollaboration.org

Bitcoin alternativa Bytecoin praznuje prvi blok, napoveduje nove funkcije

Bitcoin alternativa Bytecoin praznuje prvi blok, napoveduje nove funkcije

Na 4. Julij je ni "samo" Dan neodvisnosti v ZDA; je prav poseben dan za Bytecoin. Zasebni in ni mogoče najti cryptocurrency praznoval tri leta življenja in ustvarjanja svojega prvega bloka.

Po tem pomembnem mejniku, ekipa zadaj altcoin - šteje "pravi alternativa Bitcoin" - se osredotoča na širitev in izboljšave. "Bytecoin cryptocurrency deluje v skladu z načeli, ki so povsem drugačne od tistih v fiat valute in njihove digitalne analogi uporabljajo. Smo ustvarili valuto, ki je priročen in zanesljiv za uporabo na internetu. Poleg s tem, da potrebuje skromno količino energije in človeških sredstev. To omogoča, da se skupaj brez transakcijskih stroškov, "je zapisano spletno digitalnega kovanec je.

Njeni razvijalci menijo, da "še vedno nekaj pomanjkljivosti" cryptocurrencies v primerjavi s tradicionalnimi rešitvami. Ena od stvari, ki si prizadeva ekipa za izboljšanje je hitrost obdelave transakcij.

"Sinhronizacijo transakcij v realnem času je funkcija, ki omogoča vse omrežne vozlišča, da imajo enake sezname niso potrdili transakcij. Ta funkcija more jamčiti za obdelavo večino transakcij v dveh minutah max," je zapisano v sporočilu za javnost.

Vendar pa obstajajo tudi druge izboljšave, vse del stalno posodablja razvojnega načrta. Krepitev Bytecoin je denarnico uporabnost je ena od nalog prihodnjih. Ekipa namerava to storiti s pomočjo vključevanja Block Explorer, sposobnost rudnik BCN neposredno iz walletand tako, da se trgovci izdajati račune, ki se pojavljajo v uporabnikovem denarnico.

"Še več, bomo dodali vzdevkov. Desno v blockchain," je napovedal ekipa. To bo omogočilo kartiranje Bytecoin naslov koli priročno vrvico.

Poleg povezovanja funkcijo multiaddressing na Bytecoin RPC Denarnice, bo naslednji javnost vključujejo novo omrežno knjižnico, povečanje hitrosti blok sinhronizacijo in hitrosti blok rele, kot tudi nove API za razvijalce tretjih oseb.

Na koncu je ekipa začela delati na barvnem kovancev, ki bi kasneje bile podlaga za izvajanje pametnih pogodb.

"Kljub novosti pametnih pogodb, smo prepričani, da bodo sprejeti zelo hitro, in 4. Julija leta 2016 se bomo napovedal API za delo s pametnimi pogodb za storitve tretjih oseb. Seveda, da lahko le mogoče, če se pred tem ni potrebno. "

Sorodne novice


Post ICO

Članek Bitcoin iz leta 2013 je lahko padec te ruske strani

Post ICO

5 načinov izkoriščanja nizke cene Bitcoin v vaši korist

Post ICO

Bitcoin Exchange BitCurex ne zaračuna nobenih taks za Grčijo

Post ICO

Amazon nadalje zanikuje PayBase. Vključevanje minerala v GAW

Post ICO

Evo prvega Bitkoinega otroka

Post ICO

Bitkoin se lahko sooča z izumrtjem iz lastne vojne

Post ICO

Amazon je bil zaskrbljen zaradi BitLicense

Post ICO

Bitcoin izmenjave: Coinbase širi v Veliko Britanijo, Švedska odobri prvo BTC Exchange Traded Note

Post ICO

Odvetnik iz Teksasa sprejema Bitcoins kot plačilo za pravne račune

Post ICO

260 Airlines zdaj sprejme Bitcoin zahvaljujoč novemu Bitnetovemu partnerstvu

Post ICO

Appleova App Store ponovno integrira aplikacijo Blockcoins Bitcoin

Post ICO

Bitcoin osvoji dva nova glavna podpornika: Euro Pacific, Peter Schiff in Julian Assange