Bitcoin že ima svoj bankomat | Slovenian.globalsciencecollaboration.org

Bitcoin že ima svoj bankomat

Bitcoin že ima svoj bankomat

Dva podjetniki iz New Hampshire so ustvarili drugačno bankomat. To se imenuje "The Bitcoin stroj" in pretvori dolarjev v Bitcoins.

Zach Harvey in ideja Matt Whitlock je, da prodaja to inovativno napravo v barih, restavracijah in drugih businessesin Združenih držav Amerike, pospeševanje vključevanja digitalnega valute v tradicionalnem poslovanju.

To Bitcoin ATM sprejema dolar račune in jih takoj pretvori v Bitcoins, glede na trenutni menjalni tečaj v trenutku in odlaganje znesek na računu.

Nova naprava uporablja isto načelo potrjevanja kot avtomatih. Po Zach Harvey, "je še lažje kot samo z redno bankomat. Verjetno bi to naredil v približno petih sekundah. Stvar, ki bi trajalo najdlje bi zakon validator ob dolarja".

Dva podjetniki so partnerji v podjetju lamassu Bitcoin Advisors, s sedežem v New Hampshiru. Oni so v upanju, da tržili to nenavadno Bankomat, ki jo prodajajo na maloprodajnih podjetij. Ker so nekatera podjetja in trgovci na drobno pa so že sprejeti Bitcoin, dobili eno od teh, morda ni slaba ideja.

Via cnet.comBitcoin in Kitajska: ljubezenska zgodba?Dva dni potem, ko smo se pogovarjali o tem, stopimo po tej zgodbi. To ne more biti naključje! Kitajska je res zaljubljen v digitalni valuti, številke govorijo zase. Interes države v valuti, se nenehno povečuje, po dveh mesecih stalne rasti.

Kitajska že ima posebno platformo za izmenjavo imenovano BTCChina in prenosov prvotne Satoshi stranko so se povečala v zadnjih mesecih. Vzemi ta primer: v aprilu, kitajski Prenosi programske opreme znašal 13.15 odstotkov vseh, proti 3,66 odstotka v januarju.

Vendar pa je med majem in junijem, Kitajska strel proti vrhu grafov, z več kot četrtino vseh prenosov. Država celo uspelo preseči ZDA!

"Kitajska se zdi, da se aktivno spodbuja svoje prebivalce, da ga prevzamejo. To je to pokazal na televiziji, in pojasnjuje, da se ljudem, kako ga lahko sprejmejo kot plačilo za njihovo poslovanje. Nič ne gre na TV na Kitajskem, ne da bi rekli, da stranke. Stranka nikoli ne nič uradno, ampak če je na televiziji, to je pa potrdil, "pravi Johnathan Turrall, soustanovitelj programske opreme podjetja METALAIR je.

Ali je to še en korak v "valutne vojne" med Kitajsko in ZDA? Po tekmovanju med jenom in dolarjem, lahko Bitcoin je novo jabolko spora?

"Prepričan sem, da obstaja veliko ljudi, na Kitajskem z denarjem očarala v vseh njegovih oblikah, in tako ne-fiat denarja je še posebej zanimiva in mediji bi lahko odgovorila na to", trdi profesor Barry Naughton, specializirano za kitajskega gospodarstva polje, ki poučuje na UC San Diego.

Vendar pa je zelo dvomi, da Kitajska je podprl Bitcoin. "Prav tako, ker kapitalski račun Kitajske še vedno ni odprt, bodo ljudje še posebej zainteresirani za nekaj, kar bi jim omogočilo večjo svobodo s svojim denarjem, vključno s svobodo, da se premaknete na morju", je še dodal. To je nekako tisto, kar smo govorili v tem članku, kjer smo iz da je najboljša Bitcoin funkcija za kitajske se dejstvo, da je zagotovila svobodo, ko govorimo o naložbah.


Bitcoin in Iran še vedno močno: Poolfa je nova perzijska spletna stran, posvečena kriptocurrencyČe vzpostavitev Coinava- prvi iranski izmenjava BTC - ni bilo dovolj, da dokaže moč Bitcoin v eni izmed najbolj zaprtih držav na planetu, morda Poolfa.comcan to storite. Govorimo aboutthe prvi perzijske spletni strani, namenjeni poročanju novice in zgodbe posebej o Bitcoinand druge oblike cryptocurrency.

Poolfa ni le spletna stran novic, ampak predvsem virtualni prostor, ki namerava izobraževati iranske ljudi o možnostih Bitcoin. Poleg podatkov, zagotavlja Bitcoin in Litecoin P2 bazen za goste.

Platforma se razvija tudi perzijski Bitcoin Wiki, kjer bo ekipa zbrala vse osnovne informacije o digitalni valuti. In potem je tukaj še forum Bitcoin (s bitcointalk.org teče), prav tako ustvarili in ga je Poolfa ekipi uspelo.

Toda njihovo delo ne konča tukaj: skrbniki spletnega mesta so prevajanju prve publikacije Bitcoin in letters- kot original papirju Satoshi Nakamoto- pisno na perzijskem, morda poskušajo vzbuditi zanimanje Irancev v izvoru cryptocurrency.

Bitcoin se je že izkazal za dragoceno sredstvo za Irancem, ki vodijo trpljenje z visoko inflacijo in zatiralski oblasti. Ljudje pravijo, da ni večji zaklad kot je znano, tako da bi lahko Poolfa postal zelo pomembno orodje.

Via bitcoinmagazine.com


Bitcoin in davki: zapleteno razmerjeBitcoin uporabniki lahko še vedno mislijo, da so se izognili davkov do danes, vendar to ni res. No, vsaj v večini primerov. Zapomnite si, da, čeprav je valuta, virtualna, je mogoče zamenjati s pravimi izdelki, storitvami in fiat valute. Torej, IRS je vedno gledal...

Ta digitalni trg poln dnevnih poslov je treba ustvarjajo znaten prihodek za vlado Združenih držav Amerike, vendar to ne bo čisto tako od oblasti pričakuje. Vendar molk predstavnikov IRS "ne pomeni nič, ker je v teoriji, bi morali uporabniki cryptocurrency še vedno plačujejo davke.

Lahko rečemo to sivo finančno področje? Morda za zdaj, ker je to približno obrniti črno kot premog, ko je IRS uspelo najti način za uspešno polnjenje povezanih z Bitcoin davkov. Vsaj glede na novo poročilo, ki ga je vlada Accountability Office (GAO), IRS se bo pozorno gledati Bitcoin in drugih virtualnih valut od zdaj naprej.

Dokument »GAO: IRS Potrebna Bodite pozorni na virtualnih valut" (

Sorodne novice


Post ICO

Izdana je bitcoinova verzija 0.11.0

Post ICO

Odobreno stanovanje v Utahu omogoča študentom, da plačajo najemnino z Bitcoinom

Post ICO

Bitkoin je vključen v prihodnje strategije 60% ameriških organizacij

Post ICO

Brezplačna borza EasyCoin je pripravljena začeti delovati 31. decembra

Post ICO

Sprejemanje bitkoin je dober za MovieTickets.com

Post ICO

Bitcoin zamenjava Kraken napoveduje novo strukturo pristojbin

Post ICO

Ekskluzivna platforma Bitcoin Clipperz se preseli na Islandijo

Post ICO

Bitcoin kot valuta proti Bitcoinu kot tehnologiji

Post ICO

Bitcoin osvoji psihološki mejnik v višini 1.000 dolarjev: ali je kriptokultnost usmerjena k luni?

Post ICO

Peking že ima bar, ki sprejema Bitcoin

Post ICO

Bank of Montreal opozarja Cointraderja na protibitkovsko dejanje - do zdaj še ni bilo nobenih posledic za druga podjetja

Post ICO

Bitcoin Exchange Igot.com sproži storitev obdelave plačil v 40 državah