Bitkein konvencija iz leta 2014 | Slovenian.globalsciencecollaboration.org

Bitkein konvencija iz leta 2014

Bitkein konvencija iz leta 2014

Konvencija Bitcoin2014 je potekala v Amsterdamu 16. In 17. Maja. Sem dejansko sodeloval v konvenciji in je želel deliti nekaj mojih izkušenj. Najprej nekaj številk...

Je bilo 1100 prijavljenih udeležencev v tem primeru, zaradi česar je verjamem, da največji konvenciji Bitcoin še. 120 zvočniki predstavljeni v 4 različnih slotov. Prav tako je bilo več kot 40 razstavljavcev tekmujejo za pozornost občinstva. Na splošno ljudje iz več kot 50 držav udeležilo in je bilo zelo impresivno dogodek. Očitno je Nizozemska šteje, da je številka 6 v svetu, ko gledamo na Bitcoin aktivistov na kvoto.

Konvencija začela s keynote predstavitev od prevelike CEO Patrick Byrne in projekcijo zelo impresivno kratkega filma o tem, kako Bitcoin pomaga ljudem v Ugandi.


Krog želijo postati Paypal od Bitcoin

Ena od bolj zanimivih predstavitvah sem udeležili bil od Jeremy Allaire, CEO kroga. V tej predstavitvi Jeremy govorili o ovirah Bitcoin je postala mainstream in kako je potrebno bolj intuitivno rešitev Bitcoin. Dodal je, da predstavi Circle- novoustanovljeno zagon, ki vam omogoča, da kupujejo svoj prvi Bitcoin v nekaj minutah. To je precej podoben Coinbase v tem trenutku poleg dejstva, da je celoten proces nakupa Bitcoins veliko hitreje. Krog je trenutno na povabi samo in se lahko prijavite na njihovi spletni strani, da bi dobili v vrsti.

Država Bitcoin

Kasneje v dan predstavitev Gavin Andersen, glavni znanstvenik v Bitcoin ustanovitve govori malo o stanju protokola Bitcoin in ovir, ki Bitcoin se sooča v prihodnjem letu. Glavno sporočilo je bilo, da Bitcoin je šel dolgo pot bo moral leto. To je bolj stabilen in bolj varen in več ljudi, ki prihajajo na krovu za pomoč pri podpori razvoja.

Nagrade Blockchain

Do konca prvega dneva, ko je bil čas za prvih letnih nagrad Blockchain. Uglednih posameznikov in podjetij so bili priznani za njihovo delo. Najbolj presenetljivo nagrada bo Satoshi Nakamoto za njegov članek "Bitcoin peer to peer elektronski denarni sistem". Gavin Andersen igranje Satoshi prišel, da prejme nagrado, in vse skupaj je bilo zelo zabavno.

  

Kava in Bagels za Bitcoin

Trgovina lokalne kave (ni take vrste kavarni), ki se je nahajal tik ob konferenci, odločil, da sprejme Bitcoin. Nisem prepričan, ali je to posebej za konvencije ali ne, vendar je bil osvežujoč videti pisanje gor na svojem oknu.

Naslednji velik zagon Bitcoin

Na drugi dan konvencije so najbolj zanimive teme, da me vsaj bili Bitcoin ustanavljanjem podjetij. Tam je bil Bitcoin investitorji svet, ki je bil zelo zanimiv, kjer sem dobil, da spoznajo BTCJam - spletna stran, ki uporablja Bitcoin omogočiti ljudem, da izposojanje denarja od tujcev, ki uporabljajo boljše pogoje kot bi jih prejeli na svoji banki. Prav tako je bilo lepo videti, koliko vlagatelji iščejo način, da bi dobili Bitcoin bolj mainstream.

Zagonski izziv, ki je bil 4 novi različne Bitcoin ustanavljanjem tekmujejo med seboj, je bilo precej neprijetno, po mojem mnenju, in ni prinesel nič novega in zanimivega na mizo. Zdi se, kot da nihče ne pregledajo aplikacije, preden so jih sprejeli, ampak sem se lahko zamenja.

Končne misli o Bitcoin2014

Moram videti, da je vse v vsem sem zelo užival svoj čas na Bitcoin2014. To je neverjetno, da vidite, koliko je Bitcoin skupnost razvila odkar sem prvič naletela na več kot pred letom dni. V 2 mesecih bom udeležil Inside Bitcoins TLVin Izrael, v upanju, da bi nekaj bolj razburljivo novico.

Sorodne novice


Post ICO

Bitcoin izmenjave: Coinbase širi v Veliko Britanijo, Švedska odobri prvo BTC Exchange Traded Note

Post ICO

Bitcoin in prihodnost denarja: Atlanta gostuje v kripto konferenci oktobra

Post ICO

Aktivisti želijo ustvariti nov model Bitcoin, ki lahko zagotovi anonimnost in se izogne predpisom

Post ICO

Ali je Bitcoinova banka na poti? Mt.Gox ustanovitelj izgubi $ 50K in več

Post ICO

Združenje Bitcoin France je najnovejše poglavje bitcoin fundacije afilliate

Post ICO

Ameriško sodišče ustavi Mt. Gox iz dražbe domene Bitcoin

Post ICO

Bitcoin v San Diegu: več malih podjetij se še naprej pridružuje kripto-revoluciji

Post ICO

Barclays testiranje bitcoin tehnologije

Post ICO

Geek pove svoje izkušnje z uporabo Bitcoin Miner iz Butterfly Labs

Post ICO

Bitcoin app ZeroBlock, ki ga je kupila priljubljena storitev denarnice Blockchain.info

Post ICO

Bitkainske denarnice, ki temeljijo na Androidu, so nadgrajevale pomanjkljivosti pri kriptografiji in varnostne težave

Post ICO

Bitcoin je radikalna sprememba v zgodovini denarja