Bit4coin najavlja novice za leto 2014 po prodaji več kot 1.000 darilnih kartic BTC | Slovenian.globalsciencecollaboration.org

Bit4coin najavlja novice za leto 2014 po prodaji več kot 1.000 darilnih kartic BTC

Bit4coin najavlja novice za leto 2014 po prodaji več kot 1.000 darilnih kartic BTC

Če ste bili eden od ljudi, ki so dobili darilno kartico s Bitcoins notranjosti za božič, boste želeli, da preberete ta članek. Bit4coin, podjetje, ki je to idejo v resnici bistveno povečala po vsej decembra in je že prodal več kot 1000 darilnih kartic.

V teh prvih mesecih delovanja, ki temelji Amsterdam družba ocenjuje, da je bilo 60 odstotkov kart prodanih kupil in odkupil ista oseba, kot je bilo preostalih 40 odstotkov na voljo kot darilo. «Zanimivo je, da je večina odkupi ni zgodilo na boks dan ali 26. December, vendar je 2. Januarja ", Dolf Diederichsen povedal Bitcoin izpraševalca.

Večina naročil je prišel iz Francije, sledijo Velika Britanija, Nemčija, Italija in Španija.

"Francija na prvi je bilo presenetljivo, da se nam, kot smo bili na voljo le v angleškem jeziku v tistem času. Stranke iz Združenih držav na žalost imajo trd čas plačuje na naš bančni račun, na Nizozemskem, saj pretirano visoke mednarodne pristojbine za bančno nakazilo," je družba predstavnik dodal.

In kaj o "eksotičnih" naročil? No, Bit4coin celo obdelujejo darilno kartico za stranko na Grenlandiji, ampak najboljšo zgodbo, po Diederichsen, je prišel iz medijev in oblikovalsko podjetje iz Nemčije. "Direktor nas je kontaktiral za nakup velik nabor € 100 darilnih kartic, da bi jim s svojimi zaposlenimi. Le kdo si ne bi želeli delati za podjetje, ki daje ven Bitcoins za božič?«, Je vprašal.

Za zdaj je poslovni upočasnila malo, kar je naravna posledica koncu turistične sezone, vendar se je stanje precej pozitiven. Dolf trdi družba je "več kot zadovoljen" s temi številkami. Vendar pa je s 2014 tukaj, da je čas za povečanje storitev z novimi idejami.

Najprej Bit4coin pravkar dodali dva nova jezika s storitvijo, nizozemskem in nemškem jeziku. Toda podjetje obljublja, da bo dodal več lokalizirane različice in možnosti plačila in razvija partnerstva z spletnih trgovin in trgovskih partnerjev, ki se prodajajo Bit4coin darilne kartice v letu 2014.

Načrti za širitev so tudi v bližnji prihodnosti, Dolf Diederichsen razkriva. "Kot smo ladjo karte iz naše pisarne v Amsterdamu, Evropa je naš ciljni trg za zdaj. Vendar, iščemo partnerje za širitev v druge regije, zlasti v Ameriki, na Bližnjem vzhodu in v Aziji".

Sorodne novice


Post ICO

Bitcoin v Kanadi: zakaj lokalni trgovci ljubijo kriptocurrency

Post ICO

Ali je Bitcoinova banka na poti? Mt.Gox ustanovitelj izgubi $ 50K in več

Post ICO

Amazon nadalje zanikuje PayBase. Vključevanje minerala v GAW

Post ICO

BitPOS sistem prodajnega mesta BitPOS, ki se je začel v Avstraliji, med glasovi o tajnem projektu

Post ICO

Andersen spusti še en predlog za povečanje omejitve velikosti blokov

Post ICO

Ekskluzivna platforma Bitcoin Clipperz se preseli na Islandijo

Post ICO

Članek Bitcoin iz leta 2013 je lahko padec te ruske strani

Post ICO

9 igre, ki jih navdihujete s kriptokultnostjo, ki jih morate igrati

Post ICO

Spoznajte BCI, novo investicijsko družbo, osredotočeno na blokiranje, ki jo je začel Cryptor Trust

Post ICO

Brezplačna borza EasyCoin je pripravljena začeti delovati 31. decembra

Post ICO

Napad bo izmenjeval Bitcoin veliko bolj odporen, pravi Antonopoulos

Post ICO

Bitcoin prijazna Draperova univerza ponuja brezplačen spletni tečaj o kriptokurrency