BIPS jarki Mt. Gox in izbere Bitstamp | Slovenian.globalsciencecollaboration.org

BIPS jarki Mt. Gox in izbere Bitstamp

BIPS jarki Mt. Gox in izbere Bitstamp

Mt. Gox je skozi veliko v zadnjih mesecih. Po težavah z bankami in regulatorji, zdaj plačilo procesor mejne kontrolne točke je opustila izmenjavo, ki temelji na Japonsko in se odločil Bitstampto nadomestiti.

Mt. Gox se borijo, da naziv največjega izmenjave Bitcoin na svetu, in to slaba novica ne bo pomagalo podjetje, saj mejne kontrolne točke raste veliko. Dansko podjetje je pred kratkim predstavljena v Bitcoin preizkuševalca zaradi nove službe Danske Bitcoin.

Dva-letni plačilni procesor, s sedežem v Kopenhagnu (Danska), se dejansko šteje največji ponudnik plačil Bitcoin v Evropi. Podjetje, ki ga Kris Henriksen ustanovljena, je bilo s pomočjo Mt. Gox za pretvorbo med fiat valuto in Bitcoin do sedaj, vendar je odločitev za spremembo v zadnjih nekaj dneh. Razlog? Mt. Gox je počasen... Ker je število prodajajo naročil še vedno naraščajo na Bitstamp z več trgovci sprejemajo v kripto-plačil, izmenjava še vedno počasen, ko gre za obdelavo dvige, je pojasnil mejnih prehodov.

Kris Henriksen ni zagotovila številke ali posebne podatke, vendar je ustanovitelj plačilni procesor pravi, da je delo z Mt. Gox je postala nemogoča. "V mejnih prehodov 'primeru je vsak umik čakajoče obdobje več kot osem tednov. To je bilo pogubno za mejne kontrolne točke" fiat medpomnilnika, kot smo obdelali dvige v 1 do 5 delovnih dni, "je dejal. In potem Bitstamp prišel, ko je obljubil, da bo hitreje.

Dodajanje to spremembo nedavnih težav na Mt. Gox, izmenjava ohranja izgublja tržni delež. Ta teden, na primer, se je obseg trgovanja na Bitstamp povzpela nad tistimi, ki jih borzi temelji na Japonskem dosegel.

Via coindesk.comBit4coin vam omogoča, da ponudite kriptocurrency v obliki darilne karticeLahko dobite super darilne kartice z Bitcoin ponuditi ta božič, da je že realnost. Toda kaj prisoten bi bilo bolje za šifriranega newbie ali izkušen Bitcoiner kot... Več digitalno valuto?

Ustanovitelji sedežem v Amsterdam družbe Bit4coin, s sedežem v novembru, je bilo, da je točno isto misli, da je nova platforma zdaj vam ponuja priložnost, ofgetting Bitcoin darilnih kartic, da bi pod drevo.

Obstaja več razlogov, da gredo za to možnost namesto neposredno kupujejo virtualno valuto, med njimi tudi neobstoj tečajnim tveganjem, dokler je kartica odkupa s strani novega lastnika. Poleg tega v skladu z Bit4coin, katerih nominalna vrednost v evrih, je tudi funkcija, ki vam bo pomagal novinci bolje razumeti, kako vrednost Bitcoin dela.

Prepričani smo, da z vrtenjem abstraktno tehnologije, kot je virtualna valuta v fizični postavko kot darilnega bona, naredimo Bitcoin veliko bolj dostopna za nove uporabnike.

Ustanovitelji Bit4coin je

Če ste zainteresirani za mešanje teh različnih darilnih kartic z vašimi drugimi božična darila, ki jih lahko obiščete spletno stran podjetja in bodo kartico ladja na vaš naslov. Kasneje, lahko prejemnik kartice neposredno uveljavite prek spletne storitve na okolje. Do sedaj je 100 $ kartica je najboljši prodajalec, vendar obstajajo tudi druge možnosti, vredno $ 25 in $ 50.

Dva Ustanovitelji Bit4coin -, ki so že osvojili uvrstitvi srebrni člana, ki ga je fundacija Bitcoin - pred kratkim presegla mejo 500 prodanih darilnih kartic. Podjetje je trenutno osredotočena na Evropo, predvsem zato, ker lahko sprejme le plačila poteka preko bančnih nakazil, vendar je njihova storitev namerava doseči nove trge v bližnji prihodnosti.


BitAngels so tukaj za zagon in zaščito zagonskih kriptokurrencyAli veste, kaj BitAngels so? Kot že ime skoraj pravi, da so del prvega multi-mesto angelov investicijske omrežja in inkubator, projekt, ki ima nalogo spodbujati in podpirati Bitcoin mlada.

Ideja se je rodila in se spremenila v realnost, zahvaljujoč več kot 60 investitorjev, ki so združili moči za ustvarjanje BitAngels. Ustanovitelj Engine.co, David A. Johnston, ustanovitelj SocialRadius in Martketwire, Michael Terpin, in tudi angel investitor Sam Onat Yilmaz so glavni obrazi projekta. Oni so bili tisti, ki so vzpostavljeni v investicijsko družbo, s ciljem za spodbujanje podjetništva v valuti vesolju digitalno.

TechCrunch pravi, da je ta družba zgrajena začetno sklad 6,7 milijona $. In zdaj, denar bo treba vložiti v višini okoli 20.000 $ na zagonu.

Ampak, ta projekt ne gre le za denar, saj je podjetje tudi dogaja, da je treba podpirati in mentorstvu mladim v njihovih pisarnah, ki se nahajajo v Austinu, San Francisco in New Yorku.

Po našem mnenju se zdi to dobra ideja za spodbujanje nastajanja novih podjetij, povezanih z cryptocurrency svetu!

Via itproportal.com


Bitbar pomaga vsem lokalom in lokalom, da enostavno sprejmejo BitcoinNa voljo je nova optimizirane za mobilne spletne strani, ki sedaj omogoča v realnem svetu palice sprejeti cryptocurrencyas možnost plačila. Ime te inovacije, ki jih je spletni socialni klub uvrščanje ustvaril, je Bitbar.

Vsi potrošniki morate storiti, je najti eno od palic, ki uporabljajo sistem preko integrirane Google zemljevidom in naročite preko bitbar.io uporabo skrivnost s programom nameprovided. Potem, plačajo z Bitcoin in dobijo pijačo pod psevdonimom.

To je "bar prihodnosti", Tom Brown, razvijalec za Bitbar, pravi. Glede na soustanovitelj Grouper, ta sistem "želi igral z vsemi vidiki valut v prihodnosti".

Doslej je Bitbar že povezali z več kot 300 barsin 23 različnih mest v Združenih državah Amerike, MobileCommerceDaily.com poročila. Nekatere od teh opeke in malte podjetja se nahajajo v Bostonu, New Yorku, Miamiju, Los Angeles in San Francisco.

"Palice dobili dodaten posel s potrošnikom, ki se zanimajo za Bitcoin", Brown je dejal in dodal, da "lahko potrošniki na daljavo kupijo pijačo zase in za svoje prijatelje v nekaj sekundah z uporabo preprostih QR kode".

V času pisanja, je spletna stran Bitbar je športni sporočilo, ki pravi "UHOH, smo več zmogljivosti - Preverite nazaj na jutri", čeprav je cena koktajlov -, ki je bil prikazan - ki se lahko spreminja glede na spremembe v ceni Bitcoin je s platformo. Za zdaj, če želite naročiti pijačo skozi sistem, po fiksni ceni is.01 BTC.

Sorodne novice


Post ICO

Skupina Bitcoin se srečuje s sedmimi zveznimi agencijami, da bi se pogovarjala o uredbi

Post ICO

4 najbolj priljubljenih objav na BitcoinTalk

Post ICO

Adam B. Levine: težko je spoštovati, kadar se pravila lahko kadarkoli spremenijo

Post ICO

Avstralski urad za obdavčenje odlaša z odločitvijo - še vedno želi Minimalne TX Records

Post ICO

Bitkainske denarnice, ki temeljijo na Androidu, so nadgrajevale pomanjkljivosti pri kriptografiji in varnostne težave

Post ICO

Bitkain črni petek - najboljši način za preživetje bitkoinov

Post ICO

15 spletnih mest za vsa vaša vprašanja o kriptografiji

Post ICO

Appleova App Store ponovno integrira aplikacijo Blockcoins Bitcoin

Post ICO

5 Dejavniki, ki ovirajo rast bitkoina

Post ICO

Bitcoinova fundacija je porabila 150 kilogramov na mesec, izgubila 4,6 milijona dolarjev manj kot leto dni

Post ICO

Zbirka orodij za povečanje vaših bitkoin dobičkov

Post ICO

Bitcoinova fundacija je v stečaju, PayPal združuje BTC in še več