Bill Egan, eGifter: delamo na pridobivanju nekaterih blagovnih znamk, ki bodo resnično zanimive za skupnost Bitcoin | Slovenian.globalsciencecollaboration.org

Bill Egan, eGifter: delamo na pridobivanju nekaterih blagovnih znamk, ki bodo resnično zanimive za skupnost Bitcoin

Bill Egan, eGifter: delamo na pridobivanju nekaterih blagovnih znamk, ki bodo resnično zanimive za skupnost Bitcoin

Bitcoin uporabniki trenutno sposobni preživeti cryptocurrency v več ustanovah, ki sploh ne sprejemajo takšne valute. Zasluga, v tem primeru pripada nekatera podjetja, ki omogočajo, da ljudje kupujejo darila e-kartice s Bitcoin in jih nato uporabili v več sto različnih trgovinah in restavracijah. EGifter je eden od teh platform! Podjetje, s sedežem v New Yorku, je pred kratkim dodal Walmart na svojem seznamu merchantsand pomaga, da bi Bitcoin v mainstream.

EGifter je bila ustanovljena leta 2011, da bi lahko revolucionarno dejanje darilo daje, izkoriščanju potenciala socialne in mobilno poslovanje. Platforma postal Bitcoin ljubica ko se odloči, da sprejme cryptocurrency kot obliko plačila za svoje e-kartice, in da je zato Bitcoin Examiner se odločili za pogovor z Bill Egan, eGifter za trženje VP, ki je odgovoril na naša vprašanja.

Izvajanje plačil Bitcoin je bil eden prvih ciljev projekta?

Bill Egan - Bitcoin je na načrtu od prvega dne. Radi bi v ospredju tehnologije in zagotavlja odlično izkušnjo za naše stranke, zato Bitcoin prilega prav. Kot smo postali bolj ukvarjajo z Bitcoin in skupnosti, smo postali zelo navdušena s svojimi možnostmi in so postali zagovarja sebe.

Kako enostavno je, da bi dobili darilno kartico prek platforme?

Zelo. Če ste preprosto nakup eGift kartico za sebe, lahko izberete kartico, nastavite višino in prevzem. Kartica je nato poslano na eGifter Denarnice, v računalniku in mobilni napravi. Mnoge blagovne znamke tudi omogočajo uporabnikom, da preprosto predstaviti kartico v svojem eGifter Denarnica na svoje mobilne naprave pri preverjanju v svojem opeke in malte trgovin. Nič več izgubljenih ali pozabljenih kartic. Jim poroka na socialnih omrežjih in vabi druge, naj prispevajo tudi zelo enostavno in še bolj zabavno.

Kakšne so lastnosti, ki vas lahko loči od drugih podobnih platform?

EGifter ima več differentiators iz drugih igralcev tam. Imamo zelo močno skupino poroka zmogljivosti. Nudimo tudi bogato multimedijsko izkušnjo z animiranimi eGreeting kartic in video sporočil. Prav tako prinašajo na več različnih blagovnih znamk.

Že imate nekaj množičnih znamk delajo z vašim podjetjem, ampak kakšni so vaši načrti za prihodnost?

Mi smo nenehno dodajanje novih blagovnih znamk v aplikaciji. V samo zadnjih nekaj dneh smo dodali: Alamo Drafthouse, Steinmart, Tony Roma je, Omaha zrezki, Bartell, Brookstone, American Airlines, nočitev Breakfast.com, Fairway nagrade, globalno Hotel kartico (s Orbitz), Golfsmith, Hyatt, Maui Jim, Shutterfly, Zales, in Zeevex.

Tisti, ki je naredil največji pljusk v Bitcoin skupnosti doslej, je Walmart, saj dodaja možnost za nakup živil in plina z Bitcoin na preprost in stroškovno učinkovit način. Ko smo prvič napovedala, da smo sprejemati Bitcoin kot plačilo za naše več kot 100 blagovnih znamk Darilna kartice, je bil odziv na Bitcoin skupnosti super. Slišali smo od veliko različnih smereh, da je skupnost želela preprost način za nakup dobrin, kot so špecerijo in plina z Bitcoin. Imamo prav na njem. To je šele začetek.

Ali obstajajo kakršne koli prihodnje funkcije ali projekti, ki lahko razkrijejo?

Ne smemo dovoliti, da mačka iz vreče zdaj, ampak delamo na pridobivanje nekaterih blagovnih znamk, ki bo res zanimivo za Bitcoin skupnosti. Mi se posluša, kaj želite, in se trudimo, da bi ga dobili.

Kako eGifter vidi prihodnost Bitcoin?

Mnogi od nas na eGifter so bili vključeni v drugi zagonu v zelo zgodnjih dneh interneta. Vidimo enake možnosti s Bitcoin. Učinek se lahko daljnosežne in smo zelo veseli, da se zgodaj igralec v igri.

Sorodne novice


Post ICO

1-800-Flowers bo sprejel Bitcoin

Post ICO

Skupnost bitkoin odtuji Mt. Gox zaradi izgovorjave napak: seznam 10 reakcij

Post ICO

Bitcoin Exchange Igot.com sproži storitev obdelave plačil v 40 državah

Post ICO

Bitcoin ATM, ki so ga avstralski organi zasegli v milijonarju z drogami

Post ICO

Sprejemanje bitkoin je dober za MovieTickets.com

Post ICO

Bitcoinova fundacija je porabila 150 kilogramov na mesec, izgubila 4,6 milijona dolarjev manj kot leto dni

Post ICO

50.000 bitkoin za avkcijo

Post ICO

Bitcoin in prihodnost denarja: Atlanta gostuje v kripto konferenci oktobra

Post ICO

Razvijalec Bitcoin Gavin Andresen sumi, da je večina operacij miniranja v oblaku Ponzi sheme

Post ICO

Bigcoin Big Lasulje

Post ICO

20 Bitcoin strokovnjakov, ki jih morate spremljati na Twitterju

Post ICO

Avstralija meni, da je reguliranje Bitcoina valuta