Bill želi, da se kriptokularnosti v Kaliforniji popolnoma legalizirajo | Slovenian.globalsciencecollaboration.org

Bill želi, da se kriptokularnosti v Kaliforniji popolnoma legalizirajo

Bill želi, da se kriptokularnosti v Kaliforniji popolnoma legalizirajo

V skladu z veljavno zakonodajo v Kaliforniji, lahko Bitcoin in vse druge digitalne valute zdaj šteje v severno-ameriški državi nezakonito. Vendar pa bi lahko zakon pred kratkim poslala na senata za bančništvo in finance institucij odbora je odgovor to spremeniti.

Dokument z naslovom "AB-129 Zakonito denarja: alternativna valuta" - ki namerava spremeniti oddelek 107 o gospodarskih družbah zakonika - je bil prvič uveden pred približno mesecem dni, ki jih član California State skupščine in predsednika o bančništvu in financah, Roger Dickenson. Po Bitcoin Magazine, zakon določa, da "trenutni zakon, ki prepoveduje izdajanje ali kroženje vse kaj drugega kot zakoniti denar Združenih držav ne prepoveduje izdajo in uporabo alternativnih valute".

Najnovejši ukrep je navedeno v zvezi s spremembami predloga zakona je razvidno, da je bilo poslano senata odbora za 6. Februar, ne dolgo potem, ko je bil s strani lokalnih montažo na 29. Januarja z 75 pozitivnih glasov in nič negativnega soglasno potrdil. Preostalih pet glasovalo prisoten / ne bom volil.

Uradna analiza zakona določa, da je dokument, ki pojasnjuje, "spremembe veljavno zakonodajo, da se zagotovi, da se različne oblike alternativnega valute, kot so digitalni valuti, točk, kuponov ali drugih predmetov v denarni vrednosti, ne krši zakon pri uporabi te metode za nakup blaga in storitev ali prenos plačil ".

Poleg tega se zdi, da zakon tudi prepoznati Bitcoin kot znak freedomsince analiza meni "valutah Skupnosti" "obliko političnega protesta, kot nekatere skupnosti, ki uporabljajo takšno valuto, to storijo v protest monetarnih politik Združenih držav ali velikih finančnih institucij". Kljub temu pa zakon izrecno ne pomeni, da Bitcoin podobno kot zakonito plačilno sredstvo, saj prepoveduje oseba "iz da bi bilo potrebno sprejeti alternativno valuto".

Ta nov korak k sprejetju sledi nenavadno prekinitev in-odpoved ordersent sredi leta 2013 s strani ministrstva v Kaliforniji finančnih institucij v Fundacijo Bitcoin. Vrstni red obtožil organizacijo izvajanje dejavnosti prenosa denarja v državo brez ustreznih dovoljenj.Bill Gates - Ne uporabljamo bitkoina na fundaciji GatesTo popoldne, človekoljub in ugotovil, Microsoft ustanovitelj Bill Gates se je vprašal, kako se počuti približno Bitcoin med sejo reddit AMA.

Reddit uporabnik dirtbikerr450 vprašal gospod Gates,

Kakšno je vaše mnenje o bitcoins ali cyptocurency kot celote? Prav tako pa ste lastnik katerega koli sami?

G. Gatesresponded s svojo feelingsregarding Bitcoin in težave, s katerimi se srečujejo, ki jo uporabljajo v okviru Fundacije Gates,

Bitcoin je razburljiva nova tehnologija. Za naše Fundacije delo delamo digitalno valuto za pomoč revnim get bančne storitve. Mi ne uporabljamo Bitcoin posebej iz dveh razlogov. Ena je, da revni ne smejo imeti valuto, katere vrednost gre gor in dol veliko v primerjavi s lokalni valuti. Druga je, da če je bila narejena napaka, kdo ste plačali, potem morate biti sposobni, da ga obrne tako anonimnost ne bi delovalo.

Skupne finančne transakcije bo dobil ceneje z dela, kar počnemo in s tem povezanih Bitcoin pristope.

Pazite, da ne pomaga teroristom, je izziv za vse nove tehnologije.

G. Gates izjavil, da medtem ko je Gates Foundation trenutno uporablja digitalno valuto, pomisleki nestabilnosti in pomanjkanje posla preobrat omogoča tehnologija neuporabna za posebne namene Fundacije z revnimi in nimajo. Na vprašanje, ali so njegova čustva glede Bitcoin spremenila v zadnjem letu je izjavil,

Mi smo sedaj bližje pridobivanje teh digitalne valute v revnih državah. To je bilo leto velikega napredka. Upamo, da bomo imeli v Indiji in Nigeriji bo v naslednjih 2 letih, če gredo stvari dobro. Kenija in Tanzanija in Bangladeš sta zrasli, čeprav ti sistemi še vedno potrebujejo nekaj izboljšav.

Zdi se, da je gospod Gates viden določen napredek v zadnjem letu glede digitalne valute, vendar ne čuti Bitcoin posebej pripravljen za uporabo v Fundacije Gates kot doslej.


Orodje BillPin že deluje z Bitcoinom in pivomPohvalil bill-cepilni orodje BillPin je kdaj dobil eno najbolj posodobitev funkcij in je dobra novica: zdaj deluje s Bitcoins!

Čeprav je aplikacija začela šele manj kot pred letom dni, je že uspeh. Zato je skupina, ki se imenuje Pinchos, posodobljena storitev, ki temelji-Singapur: zdaj se lahko razdeli račun v 40 različnih valutah, in eden od njih je digitalna kovanec. Po drugi strani, pa tudi menijo, pivo kot valuto... Funny ljudi, v Pinchos.

Torej, naslednjič, ko boste uporabili BillPin, boste lahko izbrali svojo valuto razdeliti račun. Prav tako lahko "pin svoje prijatelje za tiste piva so vam dolgujejo po nori noči out", v skladu z razvijalci.

Ta nova posodobitev se izboljšuje tudi druge lastnosti, kot so hitrost aplikacije. Pinchos trdijo, da je zdaj, je storitev "neverjetno hitro".

Za zdaj se aplikacija začne s skupno 40 valut, če pa ne more najti svojo nacionalno kovanec je poslal namig ekipe razvijalcev (do).

Če želite izvedeti več o novi posodobitvi BillPin, pojdite na uradnem blogu podjetja. Ta nova posodobitev se izboljšuje tudi druge lastnosti, kot so hitrost aplikacije. Pinchos trdijo, da je zdaj, je storitev "neverjetno hitro". In ne pozabite, da naslednjič, ko imate pijačo s prijatelji, lahko že razdeliti račun v Bitcoins!

Sorodne novice


Post ICO

Bitcoin že ima svoj bankomat

Post ICO

61% Kanadčanov pričakuje, da bo do leta 2019 uporabljalo digitalno denarnico

Post ICO

Bitcoin Investment Trust bo postal prvi javni sklad za kriptokurrency

Post ICO

Strokovnjaki industrije Bitcoin morajo zdaj okrepiti izobraževalna prizadevanja

Post ICO

20 Bitcoin strokovnjakov, ki jih morate spremljati na Twitterju

Post ICO

Pridobitev Lemonove denarnice z LifeLockom izbriše vsa pričakovanja glede Bitcoinove podpore

Post ICO

Kako 7,9 milijona ljudi sprejema bitkoin na Bližnjem vzhodu

Post ICO

Andersen spusti še en predlog za povečanje omejitve velikosti blokov

Post ICO

Mladi kriptocurrency podjetniki uspevajo uspešno in že minirani svoj prvi Bitcoin

Post ICO

Aplikacija, ki bo ukradla svoje Bitkoine, Paypalovi predsedniki prevzemajo Bitcoin in še več

Post ICO

Avalon bo morda dobil 200 milijonov dolarjev naložb in 20nm tehnologijo, da postane vodja rudarskega trga

Post ICO

Bitcoin državljanska vojna diha: kdo, kaj, zakaj, kdaj in kako