Stavite svoje digitalne kovance v novo spletno igralnico Bitoomba | Slovenian.globalsciencecollaboration.org

Stavite svoje digitalne kovance v novo spletno igralnico Bitoomba

Stavite svoje digitalne kovance v novo spletno igralnico Bitoomba

Bitcoin Examinertalked pred kratkim o tem, kako bi lahko Bitcoin pomaga online, spletne strani iger na srečo raste in tukaj je dokaz, da so novinci stavijo na najbolj vročih cryptocurrency tam. Bitoomba je najnovejši Bitcoin igralniško mesto na internetand je pripravljen za sprejem igralcev in "zagotoviti najbolj neverjetno in udoben izkušenj" z njimi.

Kot je navedeno v sporočilu za javnost, Bitoomba uporablja "prednosti, ki imajo Bitcoins v popolnosti, da bo spletno igralništvo izkušnja vsakega igralca lažje, bolj razburljivo, in način, bolje v primerjavi z drugimi igrami na srečo straneh Bitcoin". Storitev trdi, da je bolje in varneje, ker je ne potrebuje uporabnik, da se registrirajo, da bi začeli igrati: "igralec daje osebne podatke, celo e-poštni naslov, je ne-ne".

Poleg tega pravila so zelo preprosta. Prvič, mora uporabnik dati svoje stave na kateri koli igri, nato skenirajte QR kodo za pošiljanje Bitcoins na naslov denarnice in, končno, samo čakati na potrditev stave.

Spletna stran ponuja različne vrste iger, kot so ruleta, loterija ali rež, kot tudi "tombole, kjer lahko dobite neverjetno Bitcoins nagrade" in tudi športne stave.BFL bitcoins, ki jih je treba premakniti v denarnico, ki jih nadzira sodišče, in jih prodajajoVčeraj v drugem kančkom SEC primerjavi Butterfly Labs sodnik Brian C. Wimes odobrila gibanje, da bi se prodaja Butterfly Labs bitcoins za začetek gradnje do ravni denarnih potencialnih nadomestil strank. Začasni sprejemnik Eric L. Johnson je zapečateno zahtevo (ni na voljo javnosti) na 29. Oktobra do sodnika, ki zahteva sposobnost za začetek likvidacije bitcoins metulj Labs.

Natančne podrobnosti ostane skrito očem javnosti pregled zaradi zahteve navaja, da je sodišče,

V podporo svoji dolžnosti, začasno sprejemnik navaja, da je osnovni predlog vsebuje občutljive in lastniške informacije o stečaju Nepremičnine.

Gibanje je bilo odobreno, in je sodišče odredilo, da lahko začasna sprejemnik zdaj začeti likvidacijo kovance z obravnavo predloga v delu,

Vrstni red dovoli tudi začasno sprejemnik za "začetek vzpostavitve ustrezno denarno rezervo za kritje potencialne obveznosti vračila. V zvezi s tem in pod nadzorom začasnega sprejemnik, lahko takoj pride naslednji ukrepi.. Pretvorba znatnih Bitcoin gospodarstev stečaj tožene stranke, da denar na sistematično in premišljeno podlago. "

[...]

Predpisanega začasno odredbo zahteva, da vse stranke, da "sodelujejo pri prenosu bitcoins stečaju tožene stranke na sodišču-nadzorovanem Bitcoin denarnico, po navodilih in pod nadzorom začasnega sprejemnik. Začasno sprejemnik lahko najeti neodvisne strokovnjake in / ali izvajalce, saj se mu to zdi potrebno, da se zagotovi varen in zanesljiv prenos bitcoins. "

[...]

IT se naloži, da začasnega sprejemnika Transfer Protocol predlagala vsebuje metodologijo za prenos bitcoins potekala v stečaju Tožena Butterfly Labs Inc (BFL) je shranjevanje denarnico k sodišče nadzorom Bitcoin denarnico,

Dva dokumenti ostanejo pod plombo od takrat, ko je gibanje se je iz poziva sodišče iz začasnega sprejemnika do trenutka, ko je bil predlog, dodeljene s strani sodišča. Kovanec Ogenj se je naučil, da ti dokumenti vsebujejo računovodske izkaze o sredstvih družbe v Bitcoin denarnico in druge, ki vsebujejo podatke o sodišču, je imela Bitcoin denarnico. Oba dokumenta bo ostala pod plombo in stran od javnosti pogled za tisti čas.


Največji Bitcoin Expo pa - in lahko greste brezplačno!Bil sem na več Bitcoin expos / konvencij in sem se zdi, da se naučijo nekaj novega vsak čas. Težava je v tem, da je predraga, da se udeležite enega - ponavadi oni niso potekala v moji državi, tako da moram do preleta, poleg tega so stroški za vozovnice v povprečju več sto dolarjev.

Crypto Denar Expo je 100% prost

Za prvič v zgodovini, virtualni Bitcoin expo se bo potekal 5. Decembra ob 11. Uri EST. Crypto Denar Expo je brezplačno za vse spletne dogodek, kjer lahko srečate, družijo in tudi predstavili svoje Bitcoin ideje. Deluje tako kot katero koli drugo expo z navideznimi kabine, razstavnih dvoran in predavanja za vodilne industrijske Bitcoiners. In najboljša stvar pri tem je, da je popolnoma brezplačno.

Več o Bitocin skozi virtualni avatar in

Expo deluje kot "virtualno življenje" igro. Med različnimi pogovori lahko najdete teme, kot so Bitcoin bankomatih, pravnih vidikih Bitocin, zakaj bi morali kupiti z Bitcoin, Bitcoin za začetnike itd Prav tako bo veliko kabine razporejeni okoli expo, tako da boste lahko dobili odgovore od predstavnikov različnih podjetja. Tukaj je majhen teaser, kako bo videti:

Prepričajte se, da shranite svoje mesto danes

Prijava na expo je lepo naravnost naprej, pojdite na spletno stran in kliknite na gumb "Get vstopnice" v zgornjem desnem kotu. Lahko dobite tudi dodatne informacije v zvezi z zvočniki, sponzorjev in dnevnega reda. Bom predstavil tudi uvod v Bitcoin na expo zato upam, da se vidimo tam :)

Sorodne novice


Post ICO

Razvijalec Bitcoin Gavin Andresen sumi, da je večina operacij miniranja v oblaku Ponzi sheme

Post ICO

7 razlogov, zakaj poslovanje Bitcoin izgublja stranke

Post ICO

Alarmno pregledna uredniška dela

Post ICO

Avalon bo morda dobil 200 milijonov dolarjev naložb in 20nm tehnologijo, da postane vodja rudarskega trga

Post ICO

Avstralska platforma za množično ponareditev, ki jo ponujajo, vključuje Bitcoin na seznamu valut

Post ICO

Najbogatejši poslovni človek v Aziji vlaga v BitPay

Post ICO

Amazon nadalje zanikuje PayBase. Vključevanje minerala v GAW

Post ICO

5 super Bitcoin zgodbe delijo Redditors

Post ICO

Prvotni podružnica Bitcoin v Južni Aziji je iz Bangladeša

Post ICO

Adam B. Levine: težko je spoštovati, kadar se pravila lahko kadarkoli spremenijo

Post ICO

Bitcoin ATM, ki so ga avstralski organi zasegli v milijonarju z drogami

Post ICO

61% Kanadčanov pričakuje, da bo do leta 2019 uporabljalo digitalno denarnico