Belgijski finančni minister ne napoveduje težav med nacionalno banko in Bitcoinom | Slovenian.globalsciencecollaboration.org

Belgijski finančni minister ne napoveduje težav med nacionalno banko in Bitcoinom

Belgijski finančni minister ne napoveduje težav med nacionalno banko in Bitcoinom

Po podpori Nemčije do cryptocurrency, lahko druga država lahko kaže znake strpnosti in sprejemanja do Bitcoin. Belgijski finančni minister je pred kratkim priznal, da nima težav z virtualno kovanca, vendar se zaveda, da je še vedno le nekaj Belgijski uporabniki.

Mnenje Koen Greena se je pokazalo, ko je minister odgovoril na parlamentarno vprašanje o Bitcoin. V tem odgovoru, je rekel, da ne bi videli belgijska Narodna banka s katero koli ugovor cryptocurrency. Vendar pa za zdaj, narod proti pranju denarja organizacija, ki se imenuje cellule de Traitement des Informacije Financières, ni prejela nobenih napotkov o tej zadevi.

Finančni minister ve, da sta zasebnost in anonimnost glavnih značilnosti Bitcoin je, ampak je tudi rekel, da je ne kaže, da se cryptocurrency uporablja v velikem obsegu za pranje denarja. Zakaj? Ker bi se za vsako izmenjavo velikih količin Bitcoin zaznal sistemov finančnega nadzora, je zagotovil.

Predsednik Belgija poglavja v Bitcoin fundacije, Chris D'Costa, prav tako je pred kratkim priznala, da je belgijski Bitcoin gospodarstvo še razviti. Toda rednih srečanj in inovativne projekte v državi, so dobre obljube. "Na žalost, minister je pravilna Ni res ni veliko novih podjetij, ki uporabljajo Bitcoin tukaj samo še, in da je bila moja glavna motivacija pri zagonu Foundation poglavje:., Da bi dosegli neko izobraževanje v start-up scene," je dejal D'Costa.

So bile sprejete na neuradnem doma Evropske unije - Bruselj, kapitalske Belgije - bi pomenilo veliko na valute ekosistemu digitalno. "Počutim se pozitivno, da obstoječa ureditev bo razred Bitcoin kot tuji currencyand obravnava kot primer za davčne namene. To bi bilo zelo dobro za Belgijo, zaradi tečajnih razlik ne pritegnejo davka na kapitalski dobiček", Chris D'Costa dodal.

Glede na dobro pozna izdajatelj investicijsko newsletter MacroTrends.be je belgijska Tuur Demeester, obstaja več lokalnih vlagatelji razmišljajo naložbe v svetu digitalne valute. Demeester pravi, da "v srednjeročnem obdobju, bo varno atribut zatočišče Bitcoin se izkaže, da je njegov glavni točko atrakcija za Belgijce. Tiho kot stvari se lahko zdi na površini, čutim močno površjem nezadovoljstva z načinom oblasti so ravnanje problem za birokratizacije in presežni ".

Via coindesk.com

Sorodne novice


Post ICO

Zahvaljujoč BitPayjevem novem API-ju lahko zaposleni, ki so prijazni za bitko, plačajo s kriptocurrency

Post ICO

Bitcoin alternativa Bytecoin praznuje prvi blok, napoveduje nove funkcije

Post ICO

Najbogatejši poslovni človek v Aziji vlaga v BitPay

Post ICO

Bitcoin ATM, ki so ga avstralski organi zasegli v milijonarju z drogami

Post ICO

Bitcoinova fundacija je porabila 150 kilogramov na mesec, izgubila 4,6 milijona dolarjev manj kot leto dni

Post ICO

Združenje Bitcoin France je najnovejše poglavje bitcoin fundacije afilliate

Post ICO

5 super Bitcoin zgodbe delijo Redditors

Post ICO

Bitcoin ne uspe cash test in se šteje za blago na Finskem

Post ICO

Bitcoin 2015 Cena - Napoved Bitcoinove vrednosti skozi množično modrost

Post ICO

Adam B. Levine: težko je spoštovati, kadar se pravila lahko kadarkoli spremenijo

Post ICO

Andersen spusti še en predlog za povečanje omejitve velikosti blokov

Post ICO

5 Izredna Bitcoin Videos morate gledati