Peking že ima bar, ki sprejema Bitcoin | Slovenian.globalsciencecollaboration.org

Peking že ima bar, ki sprejema Bitcoin

Peking že ima bar, ki sprejema Bitcoin

Cafe-bar 2ndPlace je ime prvega bara v Pekingu, glavnem mestu Kitajske, ki sprejema cryptocurrency. Majhen obrat se nahaja v poslovni stavbi, v študentski četrti Wudaokou.

Po tem redditor, pijače in vzdušje je super, tako da, če ste v Pekingu jih obiskal. Najdete 2ndPlace v Haidian District, Wudaokou, Huaqing Jia Yuan, Bldg # 7, 1602c.Članarine belgijske partije Libertarien se zdaj lahko plačajo z BitcoinomSedaj lahko postane član ali podpirajo delo belgijske Parti Libertarien (libertarno Party) s pomočjo Bitcoin je.

Vendar pa lahko odločitev bolj simbolično kot tisto, kar se zdi, glede na to sporočilo (v francoščini), objavljenem na spletni strani stranke. "The Parti Libertarien zahteva konec državnega monopola na odprtju currencyand proizvodnje denarja na zasebnih akterjev", skupina piše.

Stranka podpira "zdrave valute, ki zadovoljujejo potrebe gospodarskih subjektov in ne vlade". Kot je navedeno v sporočilu, "je pojav digitalne denarja je odličen primer dynamismthat lahko izhaja iz denarne svobode. Želimo, da podpira te inovacije".

Z skupščini predvidene za 11. November, je stranka, ki zagotavlja svojim članom možnost, da plačate članarino v Bitcoin, da se udeležijo dogodka in pomaga, da potrdi program za volitve maja 2014.

Postati član Parti Libertarien stane 0,2 BTC, ampak 0,4 BTC vas bo spremenila v dobrotnika. Pristojbine se lahko plača z naslova 1LBjY5Ye9h1UF5mm6WLfaYFDrAprhSqkqd.


Belgijska centralna banka in finančni organ izdajajo opozorilo proti BitcoinuČe je bila centralna banka Belgije občutek neuradno pozitivno Bitcoina pred tednom dni, se je veliko spremenilo v nekaj dneh. Nacionalna banka Belgije (NBB) in belgijske finančne storitve in trge (FSMA) so pred kratkim izdala skupno izjavo proti Bitcoin.

Sporočilo opozarja vlagatelje o nevarnostih vlaganje v cryptocurrencies. Oba organa sta zaskrbljeni Bitcoin je večje popularityand poudarjajo dejstvo, da je digitalni denar nima predpis ali uradni nadzor, težave, ki jo imajo digitalne denarnice in izmenjave.

Po mnenju NBB in FSMA, ki Coindesk kotira, obstaja "resna tveganja, povezana z virtualnim denarjem". Glavni med njimi z izjavo, opisane so tudi varnostne kršitve in morebitne napade, tveganje goljufij, visoke volatilnosti, ki lahko privedejo do znatne finančne izgube, pomanjkanje regulacije in državnega nadzora nad menjalnim tečajem in dejstvo, da so digitalne valute, ki niso zakonito plačilno sredstvo.

Po sprostitvi te izjave je Belgija Bitcoin zveza izdala tudi opombo pravi, da je to opozorilo zelo podobna druge vladne agencije nedavno izdanih v drugih evropskih countriesand, da je še vedno pušča prostor za Bitcoin rasti v državi.

", se zdi, Belgija, ki se vodijo v Evropi, kar dokazuje, da lahko večja podjetja vključijo Bitcoin v svojih plačilnih metod z lahkoto, kot je nedavno pokazala operaterja mobilne telefonije Mobile Vikings," je dodal povezavo.

Belgijski ponudnik mobilne telefonije Mobile Vikingi, ki deluje v Belgiji in na Nizozemskem, je pred kratkim začel sprejemati plačila Bitcoin in je očitno prvi posel na tem področju, da bi takšno potezo. Plačila cryptocurrency se lahko uporablja na vrh do kredita ali za nakup nove kartice SIM, kot tudi darilne bone.

"Z novim načinom plačevanja, Mobilni Vikings predvideva povpraševanje svojih prvimi, ki so bili ne le prvi, da se pridružijo Mobile Vikingi, vendar so pogosto prvi nakup Bitcoins, in zdaj želijo unovčiti te virtualne kovance", pojasnil sporočilo za javnost, ki jih izda družba.


Berlina podjetja sprejemajo digitalno valutoSe spomniš, ko smo se pogovarjali o tem okrožju Berlin Kreuzberg, je mesto z najvišjo koncentracijo trgovcev, ki sprejemajo Bitcoin? Zahvaljujoč tej in drugih lokacijah v prestolnici Nemčije, Berlin postaja "domača" od cryptocurrency.

Vzemimo na primer neformalnega ustanavljanja Lekkerurlaub Notaufnahme, ime, ki se lahko prevedemo kot "Sprejem Njam Hiša v sili". Ta posel je sedmi Bitcoin posvojitelj v soseski Graefe na Kreuzberg. Tam lahko plačate za kavo ali za nočitev z digitalnim kovanca.

Nočitev stane okoli 0.4 BTC na osebo, kar je enako na 53 $. Do sedaj, le en kupec plača za obrok z Bitcoins, vendar sprejetje cryptocurrency je nedavna sprememba.

Cassandra Wintgens, imetnik Lekkerurlaub Notaufnahme, misli Bitcoin ", je zanimivo. Ne potrebujemo banke za Bitcoins. Samo Muck nam vseeno in ne stori ničesar za mali priobalni poslovnežev".

Lastnik podjetja ne razmišljajo o sprejetju Bitcoin do Joerg Platzer, lastnika bližnje restavracije Room 77, jo prepričati. Platzer je bil z uporabo Bitcoins za dve leti in vidi samo prednosti, še posebej zato, ker je že zdaj izognili pristojbine za težka kreditno kartico. Danes, okoli 10 odstotkov Room 77 strank že plačujejo račune z cryptocurrency.

Podjetnik pravi, da nikoli ni bil zaskrbljen zaradi nihanja vrednosti Bitcoin je. V resnici, je napovedal, da se s časom, bi bilo več podjetij v okolici Graefe kmalu pridružila digitalni kovanec. "Bitcoins so denar v prihodnosti," je trdi. Njegova napoved je imel prav, in zdaj, so pričakovanja še večja, saj se vse več podjetij se začne, da se pridružijo Bitcoin.

Via gulf-times.com

Sorodne novice


Post ICO

Bitcoin in prihodnost denarja: Atlanta gostuje v kripto konferenci oktobra

Post ICO

Bank of Montreal opozarja Cointraderja na protibitkovsko dejanje - do zdaj še ni bilo nobenih posledic za druga podjetja

Post ICO

Bitcoin pridobi verodostojnost v EU na pete nemškega priznanja

Post ICO

Prvotni podružnica Bitcoin v Južni Aziji je iz Bangladeša

Post ICO

Bitcoinova fundacija je porabila 150 kilogramov na mesec, izgubila 4,6 milijona dolarjev manj kot leto dni

Post ICO

5 super Bitcoin zgodbe delijo Redditors

Post ICO

Bigcoin Big Lasulje

Post ICO

61% Kanadčanov pričakuje, da bo do leta 2019 uporabljalo digitalno denarnico

Post ICO

Podjetnik Bitcoin Erik Voorhees, ki ga je zaračunala Komisija za vrednostne papirje in borzo

Post ICO

1911 United PAC je prvi, ki podpira kriptocurrency in bitcoin prijazne kandidate

Post ICO

Bitcoin že ima svoj bankomat

Post ICO

Bill želi, da se kriptokularnosti v Kaliforniji popolnoma legalizirajo