Evo prvega Bitkoinega otroka | Slovenian.globalsciencecollaboration.org

Evo prvega Bitkoinega otroka

Evo prvega Bitkoinega otroka

Ko rečemo, da je bil ta otrok prvi kupil z Bitcoin, ne dobijo nas narobe. Ne govorimo o nezakoniti trgovini, podpisan na črnem trgu. Govorimo o prvem zdravljenju neplodnosti plačal z digitalno valuto.

Novico je naredil dr C. Terence Lee, specialist plodnosti sedežem v Brea, Kalifornija. "Ta otrok je kupil s Bitcoins", je trdil, strokovnjak med uradnim razodetje.

Terence Lee je Bitcoin pionir, vsaj na svojem strokovnem področju. Ima tudi znak na njegovi kliniki vrata, ki pravi, da je družba sprejema cryptocurrency. Ampak to je težko najti nekoga, ki je pripravljen plačati za zdravljenje neplodnosti, s Bitcoins, stranke sploh ni vprašal, kaj je Bitcoin. "Mi smo videli 10 do 40 bolnikov na dan, in nihče niti ne moti, da vprašati, kaj je znamenje pomenilo", je pojasnil.

Torej, to (super luštna) dojenček, definitivno, velika zmaga za zdravnika. Po nekaj poskusih - kot preizkus štetja sperme je objavljen na Reddit za samo 15 BTC -, Terence Lee je govoril z nekaterimi od njegovih strank o možnosti plodnosti zdravljenja plačane s Bitcoins. On je celo ponudil veliko popusta, ampak "v nekaterih primerih so se odzvali, kot sem rekel, sem želel, da je treba plačati v vial crack kokaina".

Vendar na koncu, nekateri od njih dogovorili, da ga preizkusite. Vendar je dosegel le uspeh, ko spoznajo par, ki je prišel išče svojo dragoceno pomoč. So že imeli tri otroke "naredili", ki ga je zdravnik, vendar so želeli četrto. Tako so prišli na kliniko in opozoril, "Dr Lee, ne razumemo, to Bitcoin stvar", vendar pa so bili pripravljeni poskusiti, pravi strokovnjak. Torej, jim je ponudil 50-odstotni popust.

Trajalo je kar nekaj raziskav, da bi našli platformo, ki je omogočila, da to velik posel, kot je ta, 1.000 $, na varen način. "Bilo je [lani] nikjer v bližini, kot je veliko možnosti, nato pa, kot obstaja danes. Bilo je kot slepi vodi slepega", pravi. Terence Lee izbral CryptoXChange in pomagali svojim strankam pri vseh procesih, ki se je nekaj dni.

Zdravnik je ponudil velik popust, vendar je končal izterjavo denarja, saj je 30 BTC je zbral ustvariti novo otroka sta zdaj vredna okoli $ 3.600. Kljub temu, da dr Lee, denar in vrednost ne bi pomenilo manj. Je ustvaril prvo Bitcoin otroka in to je dovolj za njega.

Via cnn.com

Sorodne novice


Post ICO

Mladi kriptocurrency podjetniki uspevajo uspešno in že minirani svoj prvi Bitcoin

Post ICO

7 razlogov, zakaj poslovanje Bitcoin izgublja stranke

Post ICO

BIPS jarki Mt. Gox in izbere Bitstamp

Post ICO

Amazon je bil zaskrbljen zaradi BitLicense

Post ICO

Organi zaprli Silk Road 2.0 in druge spletne strani - aretirali tri moške v ZDA in na Irskem

Post ICO

Bitcoin osvoji dva nova glavna podpornika: Euro Pacific, Peter Schiff in Julian Assange

Post ICO

Bitcoin ATM, ki so ga avstralski organi zasegli v milijonarju z drogami

Post ICO

Spoznajte BCI, novo investicijsko družbo, osredotočeno na blokiranje, ki jo je začel Cryptor Trust

Post ICO

Podjetje Bitcoin Coinsilium sproža prvo blokovno IPO v Združenem kraljestvu

Post ICO

Bitkein konvencija iz leta 2014

Post ICO

Trgovci 3dcart lahko sprejmejo Bitcoin v bliskavici, zahvaljujoč partnerstvu z BitPay-om

Post ICO

5 Bitcoin Plugins, da kar najbolje izkoristite svojo spletno stran WordPress