Spoznajte BCI, novo investicijsko družbo, osredotočeno na blokiranje, ki jo je začel Cryptor Trust | Slovenian.globalsciencecollaboration.org

Spoznajte BCI, novo investicijsko družbo, osredotočeno na blokiranje, ki jo je začel Cryptor Trust

Spoznajte BCI, novo investicijsko družbo, osredotočeno na blokiranje, ki jo je začel Cryptor Trust

Bitcoin je "blockchain tehnologija bo tako pomembno, da se v svetu kot Gutenbergove tiska in spleta." Novo podjetje je pravkar začela na podlagi tega prepričanja. Blockchain Investitor Inc (ali preprosto BCI) je ime nove digitalne platforme.

Cryptor Trustis ime za BCI, a-blockchain usmerjena naložba companythat namerava postati glavni investitor v cryptocurrency ekosistemu.

Zahvaljujoč Bitcoin revolucionarno jedro tehnologije, "prvič v zgodovini lahko pogledati nazaj, kako je svet posluje brez zanašanja na posrednika," je dejal Geir Solem, predsednik na Cryptor Trust.

Novo ustanovljeno podjetje Blockchain Investitor Inc bo imel odprto kripto ponudbo v višini 50 milijonov delnic po pritrditi na delnico vrednosti 0,001 BTC - skupno 50.000 BTC ali približno 12 milijonov $ - začenši to sredo (6.) in do 5. Junija.

"Vsakdo iz vsega sveta je povabil k sodelovanju," je družba napovedala. Če želite postati BCI delničarja, vlagatelji so se za nakup vsaj 50 delnic (kar ustreza 0,05 BTC ali $ 12). In, čeprav je minimalna, naložbe niso omejene na najvišji znesek.

BCI šteje z izkušeno ekipo svetovalcev s širokim znanjem o blockchain tehnologije, cryptocurrencies in FINTECH vesolja, kot tudi mednarodno investicijsko bančništvo, corporate strukturiranje in upravljanje.

Blockchain Investitor Inc. "namerava dodeliti večino svojega kapitala v razvijajočih se voditelji z edinstveno predlogom vrednost in zelo nadarjenih vodstvene ekipe," je zapisano v sporočilu za javnost. Družba načrtuje, da bo svoje deleže predvsem v Bitcoin in drugih altcoins, odločitev, ki bi lahko pozitivno vplivale na trg kripto.

BCI kratkoročnimi načrti vključujejo razvoj portfelja prvovrstnih naložb s 3 do 5 let časovnem okviru, medtem ko "hkrati zagotavlja industriji z razpoložljivostjo dolgoročnega kapitala."

Podjetje načrtuje tudi vključitev blockchain aplikacij v svoje ključnih področjih operationsin kot šifrirnega varnost, pametna sredstev, plačil in peer-to-peer platform za trgovanje / borze delnic in registrirajo bazo svojih delničarjev.

Za več informacij o BCI izvedeli lahko obiščete Cryptor Trust je websiteand preberete na voljo prospekt o novem podjetju.

Sorodne novice


Post ICO

Bank of England pohvalil Bitcoin in razkriva preiskavo izdaje digitalne valute

Post ICO

Bitkain črni petek - najboljši način za preživetje bitkoinov

Post ICO

Zahvaljujoč BitPayjevem novem API-ju lahko zaposleni, ki so prijazni za bitko, plačajo s kriptocurrency

Post ICO

Andersen spusti še en predlog za povečanje omejitve velikosti blokov

Post ICO

Barclays testiranje bitcoin tehnologije

Post ICO

Brezplačna borza EasyCoin je pripravljena začeti delovati 31. decembra

Post ICO

Bitkein konvencija iz leta 2014

Post ICO

4 najbolj priljubljenih objav na BitcoinTalk

Post ICO

Uporabniki denarnice Bitcoin, ki temeljijo na Androidu, morajo ukrepati, da bi se izognili varnostni ranljivosti

Post ICO

5 Dejavniki, ki ovirajo rast bitkoina

Post ICO

Alex Berk, Black Arrow: takoj, ko je na voljo 14nm, bomo izdali novo ASIC, ki bo presegla vse druge 14nm modele

Post ICO

Davčni urad Avstralije (končno) sprosti smernice Bitcoin