Barclays testiranje bitcoin tehnologije | Slovenian.globalsciencecollaboration.org

Barclays testiranje bitcoin tehnologije

Barclays testiranje bitcoin tehnologije

Ena od največjih bank na svetu morda videti, da se vključijo v prostoru Bitcoin. Barclays, slavna britanska multinacionalka, ki se izvaja pilotni program preizkusiti bitcoins. Za zdaj so poskusi so šele v fazi "proof-of-koncept", kar pomeni, da je podjetje le z vztrajanjem svoj prst v vodo, tako rekoč, ampak preprosto dejstvo, da je velika multinacionalka raziskuje Bitcoin je dobra novica.

Barclays se ukvarja z izmenjavo Bitcoin Safello na projektu. CEO Safello je notesthat vključevanju v tier 1 banke v Bitcoin, čeprav je šele v fazi proof-of-koncept je dober znak za valuto.

Natančneje, Barclays je videti, da razišče, kako blockchain tehnologije lahko izboljšajo svojo učinkovitost v sektorju finančnih storitev. S hitro Bitcoin pojavlja kot prednostni spletnega plačilnega sistema, priložnost za tradicionalne banke narašča.

Barclays in Safello bo s skupnimi močmi razvili platformo za plačilo, ki sprejema bitcoins. V fazi PoC, bo platforma olajša samo donacije v dobrodelne namene, vendar pa bi se lahko razširila obseg ponujenih storitev, če poskusi iti dobro.

To čez marca Safello je bil izbran za Barclays programa pedala za 13 tednov. Safello je bil le eden od desetih podjetij, ki se izbere za podjetja FINTECH stopalko za plin, ki se ga Barclays vodijo v povezavi z TechStars.

Safello je že uspelo obdelati več kot milijon $ 6 dolarjev Bitcoin plačil, in servisirano približno 20.000 kupcev. Medtem ko je bila družba ustanovljena šele leta 2013, se je že izkazalo kot relativno velik igralec.

Bitcoin počasi narašča bolj mainstream

Tradicionalne banke so večinoma izogibala Bitcoin, čeprav kljub hitri rasti in sprejetju valute. Obstaja veliko izzivov za tradicionalne banke, ki želijo, da se ukvarjajo z cryptocurrency, vključno nejasnih zakonskih zahtev, kravato valuta k Silk Road in drugimi nedovoljenimi dejavnostmi, in višjih standardov poročanja.

Številne vlade so se počasi segreva do Bitcoin, vendar pa, in tudi tiste, ki se ne pozdravlja, da so v veliki meri preostali ambivalenten. Številne ameriške sodne odločbe so obdelane Bitcoin kot lastnino vrednosti in s tem zasluži pravne zaščite. V zadnjem času se je kanadski senat imenuje za rahel dotik na predpisi Bitcoin.

Z veliko vlade zdelo, da sprejme Bitcoin, in zaradi velikosti in vrednosti Bitcoin industrije, je lahko le vprašanje časa, kdaj bolj tradicionalne banke postale ukvarjajo z valuto.

Barclays napoved valov, ampak v prihodnosti bi lahko tovrstne napovedi postale vse bolj ko je kot več tradicionalne banke sodelujejo z Bitcoin sektorju. Za mnoge Bitcoin uporabnikov, bi lahko povečal sprejem prošnja.

Treba je opozoril, pa je, da kot Bitcoin bližje mainstream, lahko pritiski za urejanje in nadzor nad montažo. Eliptična, drugo Bitcoin tech podjetje, je pred kratkim objavila, da je razvila programsko opremo, ki bi omogočala bankam, da bi izsledili identitete denarnice. Te vrste dogodkov bi lahko ogrozila samo naravo anonimnost težka, vlade brez Bitcoin valuto.

Sorodne novice


Post ICO

Bitcoin alternativa Bytecoin praznuje prvi blok, napoveduje nove funkcije

Post ICO

Posvojitev bitkoinov: pet najboljših držav v razvoju

Post ICO

Podjetnik Bitcoin Erik Voorhees, ki ga je zaračunala Komisija za vrednostne papirje in borzo

Post ICO

Bitcoin in prihodnost denarja: Atlanta gostuje v kripto konferenci oktobra

Post ICO

Bitcoin osvoji Virgin Galactic: plačaj svoje potovanje v vesolje s kriptocurrency

Post ICO

Bitcoin osvoji dva nova glavna podpornika: Euro Pacific, Peter Schiff in Julian Assange

Post ICO

Ali je Bitcoinova banka na poti? Mt.Gox ustanovitelj izgubi $ 50K in več

Post ICO

Bitcoin Evangelist Jason King vodi 3,237 milj za spodbujanje kriptokurrency

Post ICO

Avstralski urad za obdavčenje odlaša z odločitvijo - še vedno želi Minimalne TX Records

Post ICO

Bitkoinske izmenjave

Post ICO

Aplikacije za Bitcoin

Post ICO

Bitcoin v Kanadi: zakaj lokalni trgovci ljubijo kriptocurrency