Banke, pripravi se! Blokada bo kmalu zaspala vaš svet | Slovenian.globalsciencecollaboration.org

Banke, pripravi se! Blokada bo kmalu zaspala vaš svet

Banke, pripravi se! Blokada bo kmalu zaspala vaš svet

V preteklem letu smo bili priča številne banke javno izmenjujejo stališča o blockchain tehnologije. Glavni razlog za takšen porast sporočila za javnost, študij in blog delovnih mest je zato, ker Bitcoin je jedro tehnologija pomeni tako nevarnost in priložnost.

Banke so spoznali, da je blockchain svetlobnih let naprej v primerjavi s tehnologijo, ki jo imamo danes, in je vezan na preoblikovanje finančnega sektorja.

Deutsche Bank v zadnjem času delijo svoje experiencewhile analizira tehnologijo in eksperimentirati z njim v svojih inovacijskih laboratorijih. V spletni pošti, banka predlagala, da se je dobro zavedati motnjo v blockchain bo povzročila, da tradicionalni bančni sistem, če banke ne objem, preden se naredi škoda.

Naslov objav, Blockchain - Napad je verjetno najboljša obramba ", precej pojasnjuje stališče banke na tem področju. Konec koncev, večina bank so posredniki med dvema strankama, z vlogo, ki bo postala odveč s pojavom omrežij peer-to-peer.

Bančni sektor ni edini analizo te tehnologije. Po Deutsche Bank je omenil, da so nekateri od vodilnih kreditne kartice podjetja, borzah, zavarovalnic in clearinghouses so tudi videti, da koristi od te tehnologije.

[Tweet_box oblikovanje = "default"] Deutsche Bank se zavedamo motnjo v blockchain bo povzročila, da tradicionalni bančni sistem, če banke ne objem, preden se naredi škoda. [/ Tweet_box]

Ključna prednost za izvajanje te tehnologije bi bilo bolje učinkovitost, hitrejše izvajanje in predvsem sposobnost, da v realnem času transactionsacross na svetu, hkrati pa zmanjšati stroške za banke.

V članku avtor Thomas DAPP, je omenil, da če so banke prevzamejo pobudo, to bi jim dal veliko prednost v tekmi pri iskanju novih finančnih inovacij. Prvi korak k priznanju potencial omenjene tehnologije bi bilo za banke, da se vključijo v svojih internih sistemih. Banke lahko skupaj sodelujejo med seboj, da se oblikuje nov ekosistem, ki bo ustvarila digitalne rezervacije in klirinških sistemov za pomoč strankam vrhunske storitve na področju hitrosti in stroškovne učinkovitosti. Glede na to, da bi se banke zanašajo drug na drugega, bi to močno zmanjša stroške za banke, saj bi se ne gre za anonimne vrstniki.

Poleg tega se s prihodnostjo v mislih, DAPP govorili tudi o tem, kako bi lahko banke služijo kot skrbniki za šifrirnih ključev. Kljub temu, da niso finančno koristno je glavo od strank, da lahko izkoristijo druge storitve, ki jih banka ponuja, daleč odtehta morebitne pomanjkljivosti.

Avtor prav tako navaja, da čeprav blockchain tehnologija je še v povojih, da se ne sme ustaviti bankam eksperimentirati z njim. Eden od dejavnikov, ki bo v veliki meri vplivajo na tehnologijo, se bo politični vpliv, da wields, saj bo njegovo izvajanje vplivalo tudi različne regulativne organe v igri.

Tehnološki rast je omejena, če se izvajajo predpise, ki pa za zdaj banke ne bi smeli zanašati na regulatorje, zato bo to priložnost za eksperimentiranje s tehnologijo in odkrijte aplikacije, ki služijo svojemu namenu. Sčasoma bo to zagotovilo banke lahko ustvarijo svoje digitalne ekosisteme.

Sorodne novice


Post ICO

Alex Berk, Black Arrow: takoj, ko je na voljo 14nm, bomo izdali novo ASIC, ki bo presegla vse druge 14nm modele

Post ICO

Avalon bo morda dobil 200 milijonov dolarjev naložb in 20nm tehnologijo, da postane vodja rudarskega trga

Post ICO

Novo mesto pade na Bitcoin: prvi sestanek v Sacramentu

Post ICO

11 Hoteli in hostli, ki sprejmejo Bitcoin

Post ICO

10 bitkoinskih mitov, ki so jih razkrili na koščke

Post ICO

4 najbolj priljubljenih objav na BitcoinTalk

Post ICO

Bitcoin 2015 Cena - Napoved Bitcoinove vrednosti skozi množično modrost

Post ICO

Bitcoin Black Friday 2014 zlomi vse zapise: Gyft, NewEgg imajo najboljši dan prodaje doslej

Post ICO

Skoraj polovica britanskih Bitcoinovih uporabnikov verjame v regulacijo kripto valut

Post ICO

Skupnost bitkoin odtuji Mt. Gox zaradi izgovorjave napak: seznam 10 reakcij

Post ICO

Amazon nadalje zanikuje PayBase. Vključevanje minerala v GAW

Post ICO

Bitcoinova fundacija je v stečaju, PayPal združuje BTC in še več