Bančni giganti, ki podpirajo tehnologijo Bitcoin | Slovenian.globalsciencecollaboration.org

Bančni giganti, ki podpirajo tehnologijo Bitcoin

Bančni giganti, ki podpirajo tehnologijo Bitcoin

Od svoje ustanovitve pred šestimi leti, so Bitcoin in njena matična tehnološko blockchain užival naklonjenost med številnimi akterji v industriji po vsem svetu.

Na drugi strani pa so njegovi največji nasprotniki že tradicionalne finančne institucije, ki jo vidijo kot grožnjo. Kljub temu odnos do cryptocurrency, mnogi izmed zadnjih ukrepov, ki jih te institucije sprejele kažejo odnos spreminja, za koliko se lahko blockchain izboljša banke "tok zaprta baz potencialno gorivo.

Čeprav obstaja več bank, ki želijo sprejeti Bitcoin je osnovno tehnologijo, tukaj je seznam, ki vključuje osem največjih bank pokazati zanimanje za blockchainso daleč.

BNP Paribas

Poročila kažejo, da ima francoski bančni velikan v bilo v zadnjih mesecih poteze v celoti izkoristiti za blockchain. To je bilo potrjeno s Nedavna analiza ene od njenih analitikov kaže, da ima tehnologija potencial ne samo moti, ampak tudi izboljšati globalno trgovanje v skupni rabi.

Société Générale

Société Générale se imenuje tudi SocGen in je Francije, tretja največja banka, ki osnovnega premoženja. To je naredil nekaj jasna znamenja, da je blockchain tehnologija del njegovega načrta rasti. To je v začetku tega meseca objavil oglas delovnih ki namerava zaposliti IT razvijalec s poudarkom na Bitcoin, je blockchain in drugih cryptocurrencies. Ta oglas je razvidno, da je banka veseli, da razvija svojo lastno programsko opremo.

Citi Bank

Citibank je eden izmed 10 največjih bank na svetu v tem trenutku in je aktivno izvaja obsežno raziskavo o Bitcoin distribuirane glavne knjige tehnologije za več let. Poleg testiranja Citicoin, svojo lastno zelo cryptocurrency, je banka uradno zaprosil za dovoljenje od britanske vlade za ustvarjanje digitalno valuto. Citibank je tudi pokrovitelj konference Consesus, ko naj bi banka odprla o blockchain tehnologije in Bitcoin.

UBS

Švedski banka je v preteklem letu pripravila podrobno poročilo, ki opisuje in pojasnjuje številne prednosti, da bi sprejetje blockchain tehnologije imajo na bančni sektor. Temu je sledila napoved, ki v začetku tega leta, ki pravi, da bi se odpira raziskovalni laboratorij za študij Bitcoin je decentraliziran knjigo v Londonu. Ta je namenjen spodbujanju integracije FINTECH sistemov v tradicionalno bančništvo.

Barclays

Britanski konglomeratu napovedala v juniju, da namerava začeti eksperimentirati s tehnologijo Bitcoin je. Barclays je podpisala tudi sporazume s podjetji, kot so Safello, izmenjavi Bitcoin sedežem na Švedskem. To je poleg svoje podpore ustanavljanjem in politične dobre volje na visokih položajih uradnikov, kot Osama Fajad, upravitelja podatkovne banke, ki se govorijo pozitivno o tehnologiji.

Goldman Sachs

Kljub začetnim razrešitev Bitcoin kot blago in ne kot valute, je ameriški elektrarna navedeno spremembo srca, če so njene nedavne dejavnosti ničesar, da gredo s. So bili tudi vključeni v višini 50 milijonov $ investicijskega krogcem inc je. To ujeti večino ljudi, ki jih presenečenje, vključno z mediji.

Banco Santander

Španska banka Banco Santander je podjetje experimentswith v blockchain za nekaj časa, vendar je še razkrila svoje ugotovitve. Od napovedi in izjave predstavnikov in odvisnih družb banke, je družba namerava vključiti tehnologijo v svojih dolgoročnih načrtih za prihodnost.

Standard Chartered

Nazadnje je standardna klepetali tudi nekatere poteze kar pomeni, da je njen cilj tudi objemu blockchain tehnologijo. Pred kratkim je njen član uprave zadolžen za inovacije, Anju Patwardhan, je pokazala močno podporo pri Bitcoin in njegove tehnologije prek LinkedIn. Vendar pa misli, da je, kljub prednosti, lahko Bitcoin nikoli nadomestiti fiat valute.

Sorodne novice


Post ICO

9 igre, ki jih navdihujete s kriptokultnostjo, ki jih morate igrati

Post ICO

Bitcoin in prihodnost denarja: Atlanta gostuje v kripto konferenci oktobra

Post ICO

50.000 bitkoin za avkcijo

Post ICO

Geek pove svoje izkušnje z uporabo Bitcoin Miner iz Butterfly Labs

Post ICO

Amazon je bil zaskrbljen zaradi BitLicense

Post ICO

Bitcoin pridobi verodostojnost v EU na pete nemškega priznanja

Post ICO

Posvojitev bitkoinov: pet najboljših držav v razvoju

Post ICO

Bitcoin že ima svoj bankomat

Post ICO

10 malo znanih funkcij Hidden Inside Blockchain.info

Post ICO

Združenje Bitcoin France je najnovejše poglavje bitcoin fundacije afilliate

Post ICO

Bitcoin Evangelist Jason King vodi 3,237 milj za spodbujanje kriptokurrency

Post ICO

Podjetje Bitcoin Coinsilium sproža prvo blokovno IPO v Združenem kraljestvu