Bank of West zapira račun Amagi Metals zaradi plačil Bitcoin | Slovenian.globalsciencecollaboration.org

Bank of West zapira račun Amagi Metals zaradi plačil Bitcoin

Bank of West zapira račun Amagi Metals zaradi plačil Bitcoin

Amagi Kovine, plemenite kovine furnisher, je pred kratkim razkrila, da njihova trenutna bančni račun s sedežem v San Francisco banke Zahoda (BotW) se bo closedin sredi avgusta. Zakaj? No... Ker so sprejeli Bitcoin kot plačilno sredstvo in nosilec vidi, da kot tveganje.

"Mi smo delali z BotW leta 2011. V zadnjem mesecu so začeli zahteva informacije o našem podjetju in trdijo, da smo bili Money Service Poslovni (MSB). Vendar pa smo sprejeli samo Bitcoins kot plačilno sredstvo, ne prodajamo Bitcoins, niti ne izmenjujejo ali "posel" Bitcoins. Poleg tega smo v skladu z AML / KYC in drugimi predpisi, "je pojasnil Amagi kovine v izjavi za javnost.

Kot podjetje, ki deluje na spletu s strankami iz celega sveta, Amagi Kovine ponuja več načinov plačila za svoje stranke. Poleg bančnih žice, osebnimi čeki, denarna nakazila, PayPal in kreditne kartice, so se odločili, da dodate Bitcoin v decembru 2012. Potem, v februarju, platforma je sporočil, da so prejeli dolar ekvivalent ameriško skoraj 50.000 $ prodaje, denominirane v Bitcoin. Očitno, njihov uspeh odločbe zadovoljni vsi, razen banke.

Zato je ob koncu prejšnjega tedna, Amagi Kovine "slišal od banke", ki je v fazi zapiranja svoj račun in ugašanje nekaj možnosti. "Mislijo, da smo" tveganje ", ker smo sprejeli Bitcoins kot plačilno sredstvo", platforma pravi.

Torej, je družba začela ugovor na Bitcoin skupnosti. "Potrebujemo vašo pomoč! Ali lahko kdorkoli predlagamo Bitcoin prijazno banko, ki se nahajajo v Združenih državah Amerike, tako da bomo lahko še naprej poslujejo po sredi avgusta?", So vprašali na Reddit. "Prosimo, upoštevajte, da smo načrt za nadaljevanje poslovanja, kot je običajno, in to ne bo vplivalo na naše sedanje poslovanje. Hvala za vso pomoč in podporo", je dodal Amagi kovine. Če mislite, da lahko pomaga podjetje iti Redditand pustite vaš nasvet.

Via bitcoinmagazine.comBankBlacklist.com: denimo banke, ki se borijo proti BitcoinuProjekt lahko malo surovega za zdaj, saj je šele na začetku, vendar pa je veliko uporabnikov Bitcoin zdi, da misliš, da je to dobra ideja. Govorimo o BankBlacklist.com, spletna stran, kjer lahko odpove banke, ki so maščevanje Bitcoinusers in podjetij, povezanih z virtualno valuto.

Platforma "naj bi bil seznam znanih slabih akterji v bančnem sektorju", si lahko preberete na spletni strani. "To so banke, ki so se odločili, da samovoljno kaznovanje stranke in trgovci, ki imajo pogum, da podpre Bitcoin", so dodali.

Banka Blacklist spodbuja ljudi, da poznajo svoje banke: "AML / KYC Kaj pa smo dobili nekaj travne korenine ACB / KYB bo namesto proti poškodovana bančništvo / Know Your Banker?!". In nagraditi tiste, ki podpirajo Bitcoin, je lahko tudi "Bela lista dobrih bank v prihodnosti."

Za zdaj je projekt, ki ustvarja veliko pozitivne povratne informacije.


Regulatorna komisija za bančništvo za zdaj načrtuje, da bo uredila Bitcoin na Kitajskem, pravi članekKitajska Banking regulatorna komisija ne bo urejal Bitcoin v državi za zdaj

Vsaj, da je tisto, kar članek objavljen na kitajski spletni strani Sina pravi.

Po velikan Baidu je začel sprejemati cryptocurrencythis teden, da ne bi bilo tako nenavadno, če je Kitajska začela videti v virtualnem kovanec z novim nizom oči, ampak očitno to ne bo zgodilo tako kmalu. Brian Cohen, iz Bitcoin Magazine, je izbruhnila novica, da je cryptocurrency skupnosti prek Twitterja, ta četrtek (17), s sporočilom "Kitajska Banking regulatorna komisija:" nobenih načrtov za uvedbo regulativnih politik za Bitcoin ".

Sporočilo je prišel s povezavo do kitajskega izdelka, kjer je mogoče prebrati, da je novinar, imenovano Banking regulatorna komisija v tem tednu in nosilec mu povedal, da so trenutno ni načrtov za ureditev cryptocurrency v državi.

Vendar pa člen tudi določa, da se več strokovnjakov spodbuja kitajsko vlado, naj se hitro odloči, ali je treba Bitcoin šteje pravna ali ne. Ti isti strokovnjaki govorili o več nadzora in upravljanja izboljšanje, v primeru, da organi odločijo Bitcoin je zakonito.

Po drugi strani, če je razsodba določa cryptocurrency bo nezakonito trgovanje je treba zapreti, kakor hitro je mogoče, da se prepreči nadaljnja škoda interesov vlagateljev.


Barry Silbert gre v ALL On na BitcoinBarry Silbert predsednik uprave danes v drugem trgu napovedal, da bo odstopil kot predsednik uprave v celoti osredotočiti na Bitcoin.

Silbert po e-pošti naslednjo izjavo:

Verjeli ali ne, je bila pred desetimi leti, da sem ustanovil podjetje, ki bi se kasneje preimenovan SecondMarket. V zadnjem desetletju je SecondMarket pridobil ogromno izkušenj zlom odpirajo nove trge, kot so zaloge v zasebni lasti, vrednostnih papirjev mer dražba, stečajnih zahtevkov, bančni skupnost zalogi in, nazadnje, Bitcoin. Pristojnosti in pridobljene izkušnje odpiranju teh trgov je bil neprecenljiv.

Kot pri vseh novih podjetij, smo imeli nekaj fantastičnih uspehov in nekaj jasnih napake. Toda na tej poti, SecondMarket uspešno prešli iz temeljijo na telefonski posrednika nelikvidnih sredstev v visoko razširljive, organizacijo izdelkov usmerjena, da se je na novo opredeliti, kako zasebna podjetja in skladi zbiranja kapitala in olajšati likvidnost za svoje interesne skupine. Imamo izdelek zdrav trg, fantastično ekipo, rekordno število strank zasebnega podjetja / sredstev in so zelo dobro pozicionirana za dolgoročni uspeh. Prihodnost SecondMarket še nikoli ni bila svetlejša.

Čeprav nikoli nisem bil bolj navdušeni nad SecondMarket, sem se odločila, da premik od upravljanja dan za dnem dejavnosti zasebnega podjetja / skladov, tako da sem se lahko osredotočil 100% moje energije na naše poslovanje digitalni valuti. Moja strast za Bitcoin Ni skrivnost, in menim, da je pravi čas, da se ta prehod. Naš namen je, da se formalno ločiti dve poslovnih področij v primernem trenutku. V tem času, bom ostal predsednik in izvršni direktor našega matičnega holdinga.

Bill Siegel, ki je bil ključnega pomena pri razvoju in preusmeritev naših zasebnih izdelkov izdajatelja, je bil imenovan za začasnega predsednika uprave tega poslovnega področja. Naše stranke so v odličnih rokah zakona na čelu, in smo se izvajajo uradno iskanje trajnega direktorja za naše zasebne poslovanja podjetja, v katerem je Bill kandidat.

Sorodne novice


Post ICO

50.000 bitkoin za avkcijo

Post ICO

Skoraj sem se obtožil domnevni Coindesk

Post ICO

Napad bo izmenjeval Bitcoin veliko bolj odporen, pravi Antonopoulos

Post ICO

10 malo znanih funkcij Hidden Inside Blockchain.info

Post ICO

Avstralski urad za obdavčenje odlaša z odločitvijo - še vedno želi Minimalne TX Records

Post ICO

Bitcoin pridobi verodostojnost v EU na pete nemškega priznanja

Post ICO

Stavite svoje digitalne kovance v novo spletno igralnico Bitoomba

Post ICO

Davčni urad Avstralije (končno) sprosti smernice Bitcoin

Post ICO

Pridobitev Lemonove denarnice z LifeLockom izbriše vsa pričakovanja glede Bitcoinove podpore

Post ICO

Bilcoin temeljni primer na zakonu o pristojnosti objavljen

Post ICO

Uporabniki denarnice Bitcoin, ki temeljijo na Androidu, morajo ukrepati, da bi se izognili varnostni ranljivosti

Post ICO

70 spletnih mest, ki vam dajejo brezplačne bitkeje - ali dejansko delujejo?