Bank of Thailand meni, da je Bitcoin nezakonit: trgovanje je zdaj začasno ustavljeno v državi | Slovenian.globalsciencecollaboration.org

Bank of Thailand meni, da je Bitcoin nezakonit: trgovanje je zdaj začasno ustavljeno v državi

Bank of Thailand meni, da je Bitcoin nezakonit: trgovanje je zdaj začasno ustavljeno v državi

Tajski izmenjava cryptocurrency Bitcoin Co Ltd.has napovedal ta ponedeljek (29), da je banka Tajske šteje za nezakonito vse povezane z Bitcoin dejavnosti. Zaradi tega je imela družba začasno zapreti vse svoje delovanje, dokler se zakoni na Tajskem posodobljena.

Glede na platformi - ki je poskušal pravilno registracijo izmenjavo z različnimi državnimi organi in organi za zadnjih nekaj mesecev -, institucija ne izkorišča svoje delo enostavno. Vključeno v tej skrbnosti je potrebno dovoljenje, ki ga je banka na Tajskem, kjer je bil Bitcoin Co Ltd naj bi iskati "smernice v zvezi z vsemi veljavnimi licencami v nakup in prodajo Bitcoins".

V začetni fazi, "je banka Tajske obiti menjave denarja licenco družbe na podlagi tega, da Bitcoin ni valuta". Vendar je bila izmenjava povabili nazaj, da sodelujejo v conferenceto razloži, kako Bitcoin deluje na splošno in govori, še posebej, o poslovanju Bitcoin Co Ltd.

V izjavi za javnost, objavljenem na svoji spletni strani, je družba pravi, da je bilo to srečanje s približno 15 člani Banke Tajske. "Na tej konferenci, direktorji Bitcoin Co Ltd je predstavil o delovanju Bitcoin, koristi Bitcoin, vzbujati v poslovanju družbe in prihodnjih posledic Bitcoin", skuša izobraževati člane bank.

Čeprav, njihove trditve ni zadovoljen članov bank. "Ob zaključku srečanja so starejši člani Oddelka za upravo in politiko deviznem svetujemo, da zaradi pomanjkanja obstoječih veljavnih zakonov, nadzora kapitala in dejstvo, da Bitcoin posluje več finančnih vidikov naslednje aktivnosti Bitcoin so nezakonite v Tajska: nakup Bitcoins, prodaja Bitcoins, kupujejo vse blago ali storitve, v zameno za Bitcoins, prodaja blaga ali storitev za Bitcoins, pošiljanje Bitcoins za vsakogar, ki se nahajajo zunaj Tajske in prejemajo Bitcoins od vsakogar, ki se nahajajo zunaj Tajske ".

Po tej odločitvi, "Bitcoin Co Ltd torej nima druge izbire, kot da ustavi operacije, dokler, kot takrat, ko so zakoni na Tajskem updatedto račun za obstoj Bitcoin". Izmenjava je tudi pojasnil, da je banka Tajske ", je dejal, da bo še naprej obravnavala to vprašanje, vendar se ni dal nobenega posebnega časovnico", tako da do takrat Bitcoin je v državi nezakonito.

UPDATE (30. Julij 08:52) -Bitcoin Examiner poskušali stopiti v stik z Banko Tajskem prek svoje spletne strani, ampak vsakič, ko se trudimo, da oddajo povpraševanje pa je prišlo do napake. Poskušali smo dobili še en e-poštni naslov, vendar spletna stran ne kaže koli.

Sorodne novice


Post ICO

260 Airlines zdaj sprejme Bitcoin zahvaljujoč novemu Bitnetovemu partnerstvu

Post ICO

10 bitkoinskih mitov, ki so jih razkrili na koščke

Post ICO

Bit4coin najavlja novice za leto 2014 po prodaji več kot 1.000 darilnih kartic BTC

Post ICO

Bitcoin Exchange Igot.com sproži storitev obdelave plačil v 40 državah

Post ICO

Bitcoin za potovanje: tekma v nebesih

Post ICO

Agora Commodities vam omogoča, da kupite paladij z Bitcoinom

Post ICO

Bill Egan, eGifter: delamo na pridobivanju nekaterih blagovnih znamk, ki bodo resnično zanimive za skupnost Bitcoin

Post ICO

3.454 Trillion je dober razlog za nakup Bitcoina

Post ICO

Zahvaljujoč BitPayjevem novem API-ju lahko zaposleni, ki so prijazni za bitko, plačajo s kriptocurrency

Post ICO

7.170 BTC, ukradenih iz hladne denarnice BTER, kitajska izmenjava napoveduje nagrado

Post ICO

Skupnost bitkoin odtuji Mt. Gox zaradi izgovorjave napak: seznam 10 reakcij

Post ICO

Bill želi, da se kriptokularnosti v Kaliforniji popolnoma legalizirajo