Bank of Montreal opozarja Cointraderja na protibitkovsko dejanje - do zdaj še ni bilo nobenih posledic za druga podjetja | Slovenian.globalsciencecollaboration.org

Bank of Montreal opozarja Cointraderja na protibitkovsko dejanje - do zdaj še ni bilo nobenih posledic za druga podjetja

Bank of Montreal opozarja Cointraderja na protibitkovsko dejanje - do zdaj še ni bilo nobenih posledic za druga podjetja

Kanada je država z največjim številom Bitcoin ATMsin sveta, morda ne bo tako cryptocurrency prijazen navsezadnje. Banka Montreal je po poročanju ugašanje več računov, povezanih z povezanih Bitcoin podjetij, Cointrader odpove.

Izmenjavo je soustanovitelj in tehnični direktor, Paul Szczęsny, izdal izjavo, ki napoveduje, da bo banka zaprtje vseh povezanih-Bitcoin poslovnih računov po vsej državi. Odločitev je v skladu z ukrepi in pripombe, v zadnjem času, ki ga je ministrstvo za finance v zvezi s trgom digitalne valute.

Szczęsny meni, da to lahko prvi korak, ki ga je banka Montrealu sprejela, da bi spali vse mostove doslej zgrajena s kanadskim Bitcoin podjetja. Kljub temu pa nobena druga podjetja, poleg Cointrader doslej utrpel nobenih posledic, po mnogih poročilih, ki prihajajo iz Kanade.

Cointrader v sporočilu za javnost navaja izjave v zadnjem času, ki jih je minister za finance kanadski.

Z besedami, da "je pomembno, da nenehno izboljšanje Kanade režim za reševanje nastajajočih tveganj, vključno z virtualnimi valutami, kot so Bitcoin, ki ogrožajo mednarodno vodstvo Kanade v boju proti pranju denarja in financiranju terorizma", Jim Flaherty "izpostavil Bitcoin, ne v smislu možnega in rastoče pozitiven gospodarski vpliv za Kanado, ampak kot grožnjo ".

Izmenjava temelji Vancouver je bil obveščen o odločitvi banke pred nekaj dnevi.

Zadnji preostali Bitcoin prijazen charter banka Bank of Montreal, je zapiranje vseh povezanih z Bitcoin poslovnih računov po vsej Kanadi. Kljub temu, da je Cointrader že izvaja za preprečevanje pranja denarja režim za uskladitev z morebitnimi predpisi FINTRAC ki so potrjeni s BMO sama, se je banka odločila prekiniti naš račun, kot tudi.

Odločitev je povzročila Cointrader je CTO, da razmisli o selitvi sedeža družbe ", da bolj inovativno jurisdictionwhere dvomljive strahu-načrtno vzbujanje strahu ne preventivno blizu vrat na podjetniški duh". Medtem pa bo izmenjava poskušali obvladovati vse operacije, medtem ko iščejo alternativno bančništvo.

Več govorice so popping up okrog do spleta po objavi Cointrader je. Te govorice trdijo, da drugi, povezani z Bitcoin podjetja imajo tudi težave z iste institucije. Vendar pa se zdi, da je napačno ta poročila.

Nekaj ​​kanadska podjetja odločila, da pomiriti pomisleke svojih strank na socialnih medijih. VIRTEX, na primer, zagotovil "dobre odnose s svojimi finančnimi partnerji", glede na tweet, objavljenem v torek (18).

QuickBT, podjetje, ki sodeluje z Banko Montrealu, potrjena na Redditthat niso bile kakršnekoli težave s finančno institucijo.

Izbrani slika iz Wikimedia

Sorodne novice


Post ICO

Strokovnjaki industrije Bitcoin morajo zdaj okrepiti izobraževalna prizadevanja

Post ICO

Bitcoin Exchange BitCurex ne zaračuna nobenih taks za Grčijo

Post ICO

Skoraj sem se obtožil domnevni Coindesk

Post ICO

Bitcoin v Kanadi: zakaj lokalni trgovci ljubijo kriptocurrency

Post ICO

Najbogatejši poslovni človek v Aziji vlaga v BitPay

Post ICO

Bitkoinska izmenjava Kraken prečka kanadsko mejo

Post ICO

Bitkainske denarnice, ki temeljijo na Androidu, so nadgrajevale pomanjkljivosti pri kriptografiji in varnostne težave

Post ICO

Bitkain črni petek - najboljši način za preživetje bitkoinov

Post ICO

Bitcoin ATM registrira 140 transakcij na Campus Party pred namestitvijo v Sao Paulu

Post ICO

Podjetje Bitcoin Coinsilium sproža prvo blokovno IPO v Združenem kraljestvu

Post ICO

Bitcoin foundation Komentar o New York Department of Financial Services BitLicense Zamuda

Post ICO

5 načinov izkoriščanja nizke cene Bitcoin v vaši korist