Brezplačna borza EasyCoin je pripravljena začeti delovati 31. decembra | Slovenian.globalsciencecollaboration.org

Brezplačna borza EasyCoin je pripravljena začeti delovati 31. decembra

Brezplačna borza EasyCoin je pripravljena začeti delovati 31. decembra

Bitcoin podjetje Neo je skoraj pripravljena za kick-off svojo novo izmenjavo, EasyCoin. Platforma naj bi se začela delovati na zadnji dan tega leta. Glede na sporočilo, objavljeno na forumu BitcoinTalk.org bo virtualni storitev zagotoviti "najnovejše, najenostavnejši, brez težav način za nakup cryptocurrencies spletu brez potrebe po bančni račun".

Neo zagotavlja, da bodo njegove nove stranke lahko ustvarili račun v manj kot treh minutah, pa tudi hitro top-up svoj račun na eni od novih Bitcoin prijazno ZipZap plačila locationsacross svetu.

Ko sta ugotovila, ta dva koraka, bodo stranke lahko naročite želeno količino cryptocurrency - Bitcoin ali Litecoin - preko EasyCoin, ki se bo podal na svoji denarnici v nekaj sekundah.

Izmenjava bo sprva delovala v Veliki Britaniji, Združenih državah Amerike, Rusiji, na Danskem, Švedskem in Norveškem, vendar je več držav bodo sledili, Neo napovedal. Vendar pa bo potrebno preverjanje identitete: "nas uskladijo z AML / KYC zakonodaje strank bodo morali preveriti njihovo identiteto, preden bi lahko, da bi drugi top up", je sporočilo dodaja.

Ko gre za varnost, EasyCoin "podpira industrijski standard varnosti kot dva faktorja preverjanje pristnosti, kot tudi preverjanje pristnosti SMS zagotoviti račune strank pred zlorabo." Družba zagotavlja, da njihova avtomatsko služba za preverjanje ID omogoča izmenjavo, da preveri identiteto kupcev hitreje kot kdajkoli prej. "Nič več čakanja daysto imajo neomejen dostop do storitev", to je njihova garancija.

In kaj o pristojbinah? Na vrh-up računa, bo stranka morala izplačati 3,99 odstotka celotnega denarja, ki ga ima ZipZap sredstvo, plus takse udobje, ki se lahko plača v trgovini. Po sporočilu Neo, "je EasyCoin zaračunava nobenih dodatnih pristojbin pri pretvorbi vrhu navzgor v obeh Bitcoin ali Litecoin".

Z zagotavljanjem hitro in enostavno storitev, se podjetje osredotoča ukrepe izmenjav "v državah, kot so Velika Britanija, kjer so banke in finančne institucije, se zdi", da predstavljajo pomembno oviro za povezane ustanavljanjem Bitcoin ".Bank of China ne more prepoznati Bitcoina kot zakonitega finančnega instrumenta v bližnji prihodnostiPo enem tednu pretresov na trgu kitajski Bitcoin, predstavnik Ljudske banke Kitajske odločila govoriti o cryptocurrency na gospodarskem forumu. Po Yi Gang, bi bilo nemogoče, da centralna banka države, da priznajo Bitcoin kot legitimno finančno instrumentin bližnji prihodnosti.

Vendar pa je namestnik guvernerja Ljudske banke Kitajske in tudi direktor državne uprave deviznem je dodal, da so ljudje "svobodno sodelujejo v Bitcoin marketand, da bo osebno sprejme dolgoročno perspektivo na valuto", v skladu z New York Times.

Čeprav je Bitcoin Examiner že poročali prejšnji in podobno odločitev kitajske Banking regulatorna komisija in Hong Kong monetarnega organa, te pripombe so najbolj neposreden uradna izjava doslej izdal. Kljub temu, namestnik guvernerja ne daje nobene gotovosti glede prihodnjih zakonom Bitcoin je.

Vse to je znano, gotovo je, da so redni kitajski državljani svobodno trgovino z Bitcoins, glede na značilnosti cryptocurrency je. Vendar, The New York Times trdi, da so industrija analitiki pravijo, da kitajska vlada že ima pravno podlago, da bi zatrli Bitcoin, če želijo.


Bank of France opozarja Bitcoiners in trgovce o kriptokurrency tveganjaLjudska banka Kitajske ni bil edini, ki je opozoril bregove in citizensabout tveganja, ki se ukvarjajo z cryptocurrency. Banka Francije odločila, da bo po isti poti, ta četrtek, trdijo Bitcoin je sama po sebi volatile (5) in da lahko uporabniki težko pretvoriti virtualni cointo pravi denar.

V skladu z Reuters, centralna banka ne vidi nevarnosti za zakonito plačilno sredstvo, vendar je anonimnost, ki lahko Bitcoin offeris težave, saj zvišuje tveganje za pranje denarja in financiranje terorizma, je centralna banka je dejal v uradnem dokumentu:

Tudi če Bitcoin trenutno ni verodostojen naložba vozilo in zato ne predstavljajo pomembnega tveganja za finančno stabilnost, ki predstavlja finančno tveganje za tiste, ki jih imajo.

Ta objava je dodal, da bi bilo špekulacij o ceni Bitcoin drago in uselessif uporabniki postali pripravljeni spremeniti dobičkov v zakonito plačilno sredstvo. Banka pravi, da bi to potencialno tveganje celoten sistem, da Bitcoin propad.

Slišati je bilo tudi opozorilo za vse večje število francoskih trgovcev in ponudnikov storitev trenutno sprejemajo Bitcoin kot obliko plačila: centralna banka opozorila, ki jih je imela nobenega jamstva, da bi se BTC vnovčil za pravi denar.

Na drugi strani sveta, analitiki pri Bank of America Merrill Lynch je izdala prvo poročilo banke raziskav na Bitcoin, je ugotovila, da ima cryptocurrency potencial, da postane "glavni način plačila za e-poslovanje". Besede "resen konkurent na tradicionalni ponudniki prenos denarja", so navedene tudi v poročilu. Poleg tega je dokument, ki tudi ocenjuje, razumno vrednost 1.300 $ za vsako Bitcoin če virtualna valuta postane mainstream.

Sorodne novice


Post ICO

Avstralska platforma za množično ponareditev, ki jo ponujajo, vključuje Bitcoin na seznamu valut

Post ICO

Aktivisti želijo ustvariti nov model Bitcoin, ki lahko zagotovi anonimnost in se izogne predpisom

Post ICO

Združenje Bitcoin France je najnovejše poglavje bitcoin fundacije afilliate

Post ICO

Bank of England pohvalil Bitcoin in razkriva preiskavo izdaje digitalne valute

Post ICO

Trgovci 3dcart lahko sprejmejo Bitcoin v bliskavici, zahvaljujoč partnerstvu z BitPay-om

Post ICO

10 bitkoinskih mitov, ki so jih razkrili na koščke

Post ICO

Podjetje Bitcoin Coinsilium sproža prvo blokovno IPO v Združenem kraljestvu

Post ICO

Bitcoin in prihodnost denarja: Atlanta gostuje v kripto konferenci oktobra

Post ICO

Napad bo izmenjeval Bitcoin veliko bolj odporen, pravi Antonopoulos

Post ICO

Bitcoin sooča z vse večjo konkurenco iz drugih vse-digitalnih valut

Post ICO

Odvetnik iz Teksasa sprejema Bitcoins kot plačilo za pravne račune

Post ICO

Podjetnik Bitcoin Erik Voorhees, ki ga je zaračunala Komisija za vrednostne papirje in borzo