Bangladeš grozi, da bodo prestali kaznovati Bitkoinje do 12 let v zaporu | Slovenian.globalsciencecollaboration.org

Bangladeš grozi, da bodo prestali kaznovati Bitkoinje do 12 let v zaporu

Bangladeš grozi, da bodo prestali kaznovati Bitkoinje do 12 let v zaporu

Nova izjava s strani centralne banke Bangladeš sprosti se je izkazalo, da je vse, ampak Bitcoin prijazen. Organ, ki je pokazala, da lahko lokalne Bitcoiners obsojen do 12 let v jailif so organi sposobni dokazati, da se ukvarjajo z cryptocurrency.

Institucija, ki nadzira te države nerazvit bančni sistem, trdi, kazni so vključeni v strogi zakoni za preprečevanje pranja denarja Bangladeša. Po The Telegraph, je bila nenadna opozorilo, izdano po tem, ko banka acknowleged obstoj poročil v lokalnih medijih glede Bitcoin transakcije v Bangladešu poteka preko spletne platforme za izmenjavo.

"Bitcoin ni zakonito plačilno katere koli države. Vsaka transakcija skozi Bitcoin ali katero koli drugo cryptocurrency je kaznivo dejanje", je banka opozorila, v izjavi sprosti ta ponedeljek (15.).

Čeprav bi lahko kripto-dejavnost pristalo nekaj Bitcoiners v zaporu v več kot eni državi po svetu, Bitcoin je priljubljenost raste. Doslej je več držav opozorili uporabnikov o tveganjih, povezanih z digitalnim denarjem.

Ravno prejšnji teden, na primer evropski vrh bančni regulator "spomnil" banke v regiji, ki jih ne bi smela obravnavati v virtualnih valutah, dokler ne bodo pravila so ustvarjena za zaščito uporabnikov in banke. Tudi prejšnji teden Rusija objavila svoje dokončne načrte za prepoved Bitcoinand vse ostale cryptocurrencies do leta 2015.

Kaj se bo pokazalo, kako bo bančni organ Bangladesh se ukvarjajo s prisotnostjo podružnice Bitcoin fundacije v državi. Ustanovitev skupine nacionalnega affiliate institucije - ki namerava spodbujati uporabo Bitcoin v Bangladešu in južni Aziji - je bila objavljena pred približno enim mesecem.

Izbrani vir slike: WikimediaNajnovejše poročilo Banke Kanade pravi, da lahko Bitcoin prinese tveganje za splošno finančno stabilnostNovo poročilo, ki ga je Bank of Canada (BOC), finančni organ države sprosti, začela zadnje opozorilo pred Bitcoin: glede na dokument, lahko splošno sprejetje svetovno najbolj znanih cryptocurrency ogrozila stabilnost sedanjega finančnega sistema.

Avtorji poročila z naslovom "Razumevanje platformo, ki temelji Digital valute", menijo, "da bi bilo potencialno tveganje za splošno? Obračunsko stabilnost, če Bitcoin je postal a signi? Vekanje plačilnih sredstev in sistem Bitcoin ostal nestabilen". Cryptocurrency največja napaka, glede na banko, je nestanovitnost svojo ceno, med drugimi problemi, ki predstavljajo tveganje za uporabnike.

Bitcoin uporabniki soočajo s številnimi izzivi, zlasti izjemno nihanje cen Bitcoins. Kot tudi, da je relativno enostavno izbrisati ali Izgubiti osebne deleže bitcoins. Bilo je tudi nekaj varnostnih incidentih, ki so ogrozili bodisi Bitcoin računov ali kak drug del Bitcoin infrastrukture (kot so izmenjave Bitcoin).

Kljub temu, Bank of Canada ne pozablja na prednosti, ki jih lahko Bitcoin prinašajo. "Potencialni bene? Ts, povezane z Bitcoins vključujejo nižje transakcijske stroške na spletnih trgovinah kot pri običajnih plačilnih instrumentov, kot so kreditne kartice, ker ni tretja oseba posrednik. Podobno bi lahko stroški mednarodnih nakazil tudi nižji kot pri konvencionalnih metod nakazil "dokument dodaja.

Na vprašanje o poročilu na bančnem odboru senata, guverner centralne banke Stephen S. Poloz dejal: "To so zgodnje dni (...) in doslej še digitalne valute ni uspelo to, kar imenujemo denar".

"Imamo a načinov, da gredo, preden se je treba razmišljati o posledicah politike", je še dodal, je citiral CityAM.

Poročilo je izšla po obljubo, ki jo kanadske oblasti nazaj v januarju. V času, ko je kanadska vlada, centralna banka in urad glavnega finančnih institucij napovedal, da bo spremljanje morebitne dogodke, ki vključujejo virtualne valute, kot je prihod novih Bitcoin bankomatov v kanadskem ozemlju.

Izbrani slika iz Wikimedia


Bank of England in London School of Economics se pridružijo forumu BitcoinPredstavniki velikih finančnih institucij, kot so Bank of England in London School of Economics se bo udeležil ustanovni Bitcoin okroglo mizo, ki gostuje v četrtek (14.), ki jih vodstveni forum za socialno Media.

V nadaljevanju Bitcoin & Blockchain Leadership Forum - Raziskovanje interneta naslednje generacije ", se bo zgodilo v Allen in Overy, v Londonu. Plošča se bo osredotočila na Bitcoin, njeno jedro tehnologije, znane kot blockchainand kako digitalni denar in finančne inovacije spreminjajo trenutne gospodarske paradigme.

obresti, ki jih je Bank of England je prikazano ni ravno presenečenje. Institucija kratkim revealedit je proučevanje digitalnega denarja na podlagi prepričanja, da cryptocurrencies kot Bitcoin bi lahko bistveno spremenijo plačila industryacross svetu. 

Sklepi banke - ki vključuje primerjavo med digitalnim denarjem in prihodom interneta - so del njene One Bank raziskovalnega programa. Tudi lani institucija objavila raziskavo papertitled "novosti v plačilnem tehnologij in razvoj digitalnih valut."

Prispevek analizira cryptocurrencies in Bitcoin je decentralizirana spletno javno knjigo, v blockchain. "Ključna novost digitalnih valut je" razdeli knjiga ", ki omogoča plačilni sistem za delovanje na popolnoma decentraliziran način, brez posrednikov, kot so banke," je zapisano v dokumentu.

Raziskovalna naloga potrjuje, da je Bank of England ne vidi Bitcoin kot grožnjo, ampak kot priložnost za izboljšanje tradicionalnega bančnega sistema.

Sorodne novice


Post ICO

Aplikacije za Bitcoin

Post ICO

Začetni vodnik za Monero (nakup, trgovanje, rudarstvo)

Post ICO

Bitcoinova fundacija je v stečaju, PayPal združuje BTC in še več

Post ICO

Bitcoin Exchange Igot.com sproži storitev obdelave plačil v 40 državah

Post ICO

Kako 7,9 milijona ljudi sprejema bitkoin na Bližnjem vzhodu

Post ICO

Bank of Montreal opozarja Cointraderja na protibitkovsko dejanje - do zdaj še ni bilo nobenih posledic za druga podjetja

Post ICO

Organi se osredotočajo na severnoameriško študijo, ki zavrača anonimnost Bitcoin

Post ICO

Članek Bitcoin iz leta 2013 je lahko padec te ruske strani

Post ICO

Adam B. Levine: težko je spoštovati, kadar se pravila lahko kadarkoli spremenijo

Post ICO

Novo mesto pade na Bitcoin: prvi sestanek v Sacramentu

Post ICO

Napad bo izmenjeval Bitcoin veliko bolj odporen, pravi Antonopoulos

Post ICO

Bill želi, da se kriptokularnosti v Kaliforniji popolnoma legalizirajo