Avstralci Love Bitcoin Bill Pay | Slovenian.globalsciencecollaboration.org

Avstralci Love Bitcoin Bill Pay

Avstralci Love Bitcoin Bill Pay

Zagon temelji Brisbane Dnevna soba z Satoshi poroča, da so Avstralci plačal 150.000 $ vsakodnevnih računov gospodinjstva z Bitcoin v treh mesecih, odkar je začela.

Dnevna soba z Satoshi je brezplačna spletna storitev, ki omogoča plačilo koli BPAY omogočen zakona uporablja Bitcoin; vključno s telefonskimi računi, računi za elektriko, šolnine, kreditne kartice in plačila davkov.

Pogosto imenujejo "valuta interneta", Bitcoin doživlja močno rast sprejemanja v Avstraliji in ponuja hitro in varno alternativo tradicionalnim spletnih plačil.

Soustanovitelj in tehnični direktor Daniel Alexiuc dejal: "Uporaba Bitcoin v Avstraliji hitro narašča, in naše stranke nam povedo, da iščejo več načinov, da preživijo svoj Bitcoin. Plačevanje računov je nekaj, kar smo vsi, in mnogi so zdaj uporabljajo Bitcoin, da to storite. "

Dnevna soba z Satoshi uporablja algoritem, ki v trenutku gleda cene od izmenjave Bitcoin vodilnimi v svetu, ki izhaja iz zakona zavezancu uporabo storitev brezplačno.

Vzeli smo si nekaj minut, da se usedem z Alexiuc, da bi razpravljali o dnevni sobi Satoshi.

Mike: Katere so nekatere od največjih ovir ali ovir vi in ​​vaša ekipa so morali premagati z dnevno sobo z Satoshi?

Alexiuc: Ugovor iz bank in uveljavljeni ponudniki plačilnih. Imeli smo poslovni bančni račun zaprt brez razloga dal, in zdaj so na milost in nemilost BPAY je (skupaj v lasti velikih 4 bank v Avstraliji), trgovskih pravil, ki so namenjeni za zaščito svojih plačil omako vlaka.

Relativna neuglednost Bitcoin med trgovci. Bitcoin sprejetje je še vedno v povojih v Avstraliji, in dokazuje prednosti Bitcoin kot plačilnega sistema je napor.

Zapoznelo Davčni urad smernice. Avstralski davčni urad načrtuje objaviti svoj uradni položaj na Bitcoin v juniju, vendar pa so imeli, da ga odloži. Mi smo precej prepričani v dober rezultat, čeprav, kot je bilo nekaj spodbudnih komentarji v svojem nedavnem vladi enquiryinto regulacijo digitalnih sistemov:

"Vendar pa je uporaba polno težo bonitetni ali ravnanja ureditev za majhne igralce in ustanavljanje novih podjetij, ne glede na pomembnost tveganja, ki jih predstavljajo, lahko zadušilo dragocene inovacije po nepotrebnem."

Ena stvar, ki je bil absolutni užitek v vseh pogledih, je Bitcoin sebi. Zato smo prepričani, da bo digitalna valuta postala mainstream možnost plačila za poslovanje.

Mike: Kaj je nekaj, kar se trenutno pripravlja za prihodnost dnevni sobi Satoshi?

Alexiuc: Zdaj smo v razvoju Satoshi ★ Plačaj, način za trgovce dodati Bitcoin kot možnost plačila na svoje račune in račune. Načrtujemo, da imamo prvi trgovec na spletu v naslednjih treh mesecih.

Mike: Ali imate kakšne načrte, da sprejmejo dnevni sobi Satoshi Globala? Vse širitveni načrti v prihodnosti?

Alexiuc: Zdaj mi pa se usmerimo energijo na avstralski trg. Vendar smo prejeli veliko prošenj od Bitcoin uporabnikom v drugih državah, ki bi radi videli podoben sistem, in se dobro zavedajo povpraševanja. Razširili našo ponudbo z drugimi državami, je del našega dolgoročnega načrta.

Zahvaljujoč Daniel Alexiuc da si vzamete nekaj minut iz svojega zaseden razvojnem načrtu, da govori z Coin Fire glede storitev in načrte za prihodnost.

Sorodne novice


Post ICO

Skoraj polovica britanskih Bitcoinovih uporabnikov verjame v regulacijo kripto valut

Post ICO

Appleova App Store ponovno integrira aplikacijo Blockcoins Bitcoin

Post ICO

2014 Bitcoin St. Petersburg Bowl: Bitkoineri dobijo ekskluzivni dostop do predprodaja vstopnic

Post ICO

Adam B. Levine: težko je spoštovati, kadar se pravila lahko kadarkoli spremenijo

Post ICO

Banke, pripravi se! Blokada bo kmalu zaspala vaš svet

Post ICO

1911 United PAC je prvi, ki podpira kriptocurrency in bitcoin prijazne kandidate

Post ICO

Kako 7,9 milijona ljudi sprejema bitkoin na Bližnjem vzhodu

Post ICO

Bitkoin je vključen v prihodnje strategije 60% ameriških organizacij

Post ICO

Bitcoinova fundacija je v stečaju, PayPal združuje BTC in še več

Post ICO

Odobreno stanovanje v Utahu omogoča študentom, da plačajo najemnino z Bitcoinom

Post ICO

Mladi kriptocurrency podjetniki uspevajo uspešno in že minirani svoj prvi Bitcoin

Post ICO

Bitkainske denarnice, ki temeljijo na Androidu, so nadgrajevale pomanjkljivosti pri kriptografiji in varnostne težave