Avstralski urad za obdavčenje odlaša z odločitvijo - še vedno želi Minimalne TX Records | Slovenian.globalsciencecollaboration.org

Avstralski urad za obdavčenje odlaša z odločitvijo - še vedno želi Minimalne TX Records

Avstralski urad za obdavčenje odlaša z odločitvijo - še vedno želi Minimalne TX Records

Avstralski Obdavčitev urad je napolnjena z različnimi nalogami, vključno s posvetovanjem, ki se uporablja kot sredstvo za izboljšanje upravljanja davčnih in pokojninska sistema v Avstraliji na način, ki jih opisujejo kot koristi nacionalnega interesa.

Posamezniki ali podjetja, da zaprosijo za posvetovanje, s pisarno, ki bo nato posvetuje s skupnostjo o zadevah, ki so bodisi v nacionalnem interesu, ali bi lahko bistveno izboljšali zdravje ali učinkovito delovanje sistema.

Pred kratkim je bil urad zadolžen za pregled Bitcoin za davčne namene in v začetnem posvetovanju s strani urada je bila zaključena.

Predstavniki industrije iz strokovnih in Bitcoin združenj, in vodijo podjetja, ki sodelujejo v nastajajočem Bitcoin skupnosti, se je sestala 29. Aprila 2014 z avstralskim Obdavčitev urad. Udeleženci če dragocene informacije o svojih poslovnih modelov ter kako različni davčni zdravljenja bi vplivala na njihove stranke, člane in podjetja.

Skupina zagotovili dragocene povratne informacije o ATO predlogov, ki so bili del ATO posvetovanj za avstralsko stališča o tem davčne obravnave. Odobrena organizacija za usposabljanje je zahtevala dodatne nasvete od zunanjega pravnega svetovalca, ki je zamudo sprostitev papirja s smernicami, ki se pričakuje, da bo kmalu izšla. To ostaja prednostna naloga ATO zagotovi skupnosti s končnim smernic papir v času, za ljudi, za dokončanje svoje 2013-14 davčnih napovedi. Ključne informacije, da bo davčni zavezanec potrebovali približno vsake transakcije ali dogodka z Bitcoin je datum, znesek $ A, kar je bilo, in ki je bila druga stranka (njihova Bitcoin naslov, na minimum).

Zdi se, da bo Avstralija zahteva, ki so vključeni v Bitcoin in cryptocurrency za temeljito dokumenta vsako transakcijo za davčne namene in bi radi videli informacije, za katerega je bila druga stranka sodeluje v transakcijah, ki pa bo verjetno omogočilo preprost zapis naslova Bitcoin ko druge informacije ni na voljo.Avstralski prosilci za dobro počutje morajo zdaj razglasiti sredstva za kibernetsko valutoNa voljo je nov majhen dodatek k avstralski pokojninski prijavnem obrazcu, ki pomeni veliko novico za Bitcoin skupnosti v državi in ​​po svetu. Začenši s tem tednu, je treba pokojninski aplikacije australskim prijavijo svoje "cyber valuti" sredstev, kot je Bitcoin.

Prijavni obrazec, ki ga je Oddelek za človeške vire (DHS) objavila postavlja Bitcoin na isti ravni drugih potencialno dragocenih assetssuch kot "taksi plošče, časovnih delnic, dirkalnimi in hrte, potovalni čeki" in druge zbirateljske. Odločitev, po odvetniku, ki temelji na Sydney "legitimira koncept digitalne bogastva izven nišo območju".

Videz Bitcoin na obrazcu izdal državni organ, je lahko zelo majhna, vendar je vsekakor pomembno, Amor Sexton, ki dela na digitalno valuto specializirane družbe spreten pravnikov, je povedal CoinDesk.

Izgleda, da cryptocurrency spreminja način je avstralska vlada vidi neopredmetena sredstva, predvsem zato, ker Bitcoin prilega v tem opisu, vendar se lahko enostavno trguje. "Pojem" digitalnega premoženja "ali" digitalni sredstva "Morda se zdi enostavno, vendar je v resnici izpodbija nekatere od temeljnih pravil stvarnega prava. To priznanje cryptocurrency kot sredstvo, je razvoj prava intelektualne lastnine in pojem bogastva", je dodal.

S to novo odločbo, Avstralija naprej kaže, da je ena izmed redkih držav na svetu, ki želijo ustrezno urediti Bitcoin v trenutku, brez večjih ovir za njegovo popularnost.

Jason Williams, predsednik Bitcoin avstralska zveza, objavila organizacija je "veseli", s sklepom vlade z dne tudi Bitcoin v obliki. Cryptocurrency se zdaj šteje kot oblika bogastva v Avstraliji, opredelitev, ki napade idejo Bitcoin kot trend nišo.

Williams je dejal, da "ni samo to legitimirajo Bitcoin kot obliko bogastva, zelo vključitev Bitcoin v uradnih vladnih dokumentih pomeni, da je pravi napor, ki ga je vlada v razumevanju in uresničevanju kibernetskih valute na splošno, in Bitcoin še posebej, so tehnologije, ki se določi, da je stalni del našega finančnega pokrajine ".

Vir slike: Wikimedia


Avtor The Idiots Guide to Bitcoin začenja kampanjo za širjenje projektaPrvi avstralski dogodek Beers4Bitcoinsis dogaja to nedeljo (29) v Sydneyju, ampak to že veste. Datum je bil dovolj, posebno za lokalne Bitcoiners, ki imajo zdaj pub (Old Fitzroy), kjer lahko uporabijo svojo cryptocurrency kupiti pivo in druge pijače, vendar je dogodek postane še bolj posebno s prisotnostjo Gustaf van Wyk, avtor "idiot vodnik za Bitcoin".

E-knjiga je bila ustanovljena in začela nekaj mesecev nazaj, da bi Bitcoin začetnikom, ki zajema vse, kar morate vedeti o cryptocurrency. O predstavitvi, ki se dogaja v Sydneyju, Gustaf van Wyk dejal:

Kot nekateri od vas se zaveda, da sem preživel zadnjih devet mesecev pisanje "Idiot Vodnik za Bitcoin" in kaj potovanje je bilo. To je bila tako dobro sprejeta, kjerkoli sem uspel spodbujati, še posebej tukaj v Sydneyu.

Vse vas je treba zahvaliti za vašo podporo, to je bilo res fantastično, vendar je prišel čas, da ga kick up zarezo.

In kaj to pomeni? "Želim, da se razširi knjigo, kot jo objavi fizično in globalno jo razdelili. Vse v prizadevanju za širjenje dobrih besed o Bitcoin", avtorja napovedala.

Da bi dosegli ta cilj, Gustaf van Wyk pravkar začela crowdfunding akcijo, ki jih lahko preverite tukaj in odkrijte celoten projekt.

Sorodne novice


Post ICO

Bitcoin prijazna Draperova univerza ponuja brezplačen spletni tečaj o kriptokurrency

Post ICO

Davčni urad Avstralije (končno) sprosti smernice Bitcoin

Post ICO

Bitkoin je vključen v prihodnje strategije 60% ameriških organizacij

Post ICO

5 načinov izkoriščanja nizke cene Bitcoin v vaši korist

Post ICO

Bitkoin se lahko sooča z izumrtjem iz lastne vojne

Post ICO

Bitcoin za potovanje: tekma v nebesih

Post ICO

Združenje Bitcoin France je najnovejše poglavje bitcoin fundacije afilliate

Post ICO

Skoraj polovica britanskih Bitcoinovih uporabnikov verjame v regulacijo kripto valut

Post ICO

20 Bitcoin strokovnjakov, ki jih morate spremljati na Twitterju

Post ICO

9 igre, ki jih navdihujete s kriptokultnostjo, ki jih morate igrati

Post ICO

Bitcoin 2015 Cena - Napoved Bitcoinove vrednosti skozi množično modrost

Post ICO

Ekipa BetCoin Casino začenja novo spletno mesto BetCoin Circle in pripravlja več novic