Avstralska platforma za množično ponareditev, ki jo ponujajo, vključuje Bitcoin na seznamu valut | Slovenian.globalsciencecollaboration.org

Avstralska platforma za množično ponareditev, ki jo ponujajo, vključuje Bitcoin na seznamu valut

Avstralska platforma za množično ponareditev, ki jo ponujajo, vključuje Bitcoin na seznamu valut

Po več zahtev uporabnikov Bitcoin, je Aussie crowdfunding platforme Pozible končno začel sprejemati cryptocurrency obljube.

Novica je bila objavljena z mesta skozi uradnem sporočilu, ki je imela kratko razlago o Bitcoin za novince tam. Pozible sprejema virtualni donationsthrough Coinjar.

Da bi lahko prispevam Bitcoins za projekt, ustvarjalci morajo imeti Bitcoin walletto sprejeti cryptocurrency. Torej, če razmišljate o financiranju svojo idejo preko Pozible, da bi bilo v veliko pomoč, da ustvarite virtualni denarnico in povečanje vaše možnosti za pridobivanje obljube.

Po drugi strani pa lahko podporniki uporabljajte denarnico, da darujejo, seveda, vendar mora zagotoviti povratni naslov, če je cilj neuspešna.

Po Pozible so Bitcoin donacije takoj predelajo v holding račun Pozible je, za razliko od drugih načinov plačevanja, tako da je lažje in hitreje.

Nato je enakovredna menjalna vrednost valute projekta doda projekta skupaj. To pomeni, da Bitcoins se pretvori le, če in ko bo projekt doseže svoj končni cilj. Platforma je pet odstotkov taksa se bo uporabljala tudi za cryptocurrency obljube.Avstralski ilustrator začenja Guide of Idiot za Bitcoin, ebook za začetnike"Vodnik idiot k Bitcoin" je nova ebook, ki namerava širiti besedo o cryptocurrency

Pojasnjevanju "Bitcoin do vsakdanjega človeka in njegovega psa". Vodnik, ki se je začel ta teden, je razvil avstralski svobodni ilustrator Gustaf van Wyk.

Glede na sporočilo za javnost, je bila knjiga ustanovljen za pomoč Bitcoin začetnikom ", ki zajema vse, kar morate vedeti, da se spopada z bistveno moteče tehnologije, ki je Bitcoin." Kripto-vodnik stane 0,07 BTC (kar ustreza $ 7.77) in ima 100% denar zadovoljstvo nazaj garancije.

"Močnejši Bitcoin dobi več nevarnosti, da postane prav do institucij, ki imajo kupno moč popolnoma prekinile in ga uničiti. Po mnenju avtorja, Preživetje revolucije digitalne valute leži v osnovi v svojih razširjenih useas sredstvo za izmenjavo in ne v njej, kot naložba ", dodaja v sporočilu za javnost.

V kratkem intervjuju, Gustaf van Wyk je dejal, da "s tem, it [Bitcoin] objektivno vrednost na ulici bomo lahko pomembno stališče proti boju, da bo Bitcoin do neizogibno prenašati, preden bo lahko resnično spremeni svet. V knjigo, če nič drugega, je gesta proti ta namen ".

Poleg poučevanja osnov virtualno valuto, "idiot priročnik za Bitcoin" je neverjetno in barvite ilustracije, ki jih je avtor ustvaril. Veliko bralcev je že dala pozitivne povratne informacije, vendar je vodnik želi doseči širše občinstvo.

Najdete ebook tukaj, v istem spletnem mestu, ki gosti tudi avtorja bloga, vendar pa bo na voljo za podružnice v prihodnjih tednih.


Avstralska odvetniška družba sprejme BitPOS za sprejem plačil BitcoinSpreten Lawyershas spremenil v eno izmed prvih odvetniških pisarn v Avstraliji sprejeti Bitcoinas možnost plačila. Podjetje, ustanovni partner v trgovske storitve ponudnika BitPOS Bitcoin, s sedežem v Sydneyju in je specializirano za zagotavljanje celostne in poslovne nasvete za proizvodnjo, IT, mediji in storitveni sektor.

Odločitev je spodbudila pravni direktor podjetja. Mark Toohey meni, da cryptocurrency "bo kmalu diplomiral iz" zgodnje sprejetje "fazo in postal pogosto uporabljena oblika varnega spletnega plačevanja", navaja sporočilo za javnost.

Po Toohey, ki je ustanovil podjetje v letu 2008, "Bitcoins omogočili stroškovno učinkovit in varen način spletnega plačila. Zmanjšanje transakcijskih stroškov in takojšnje poravnave imajo potencial, da dramatično spremeni način poslovanja se opravi na spletu".

Ko ljudje posel uporabo Bitcoins jih bo navdušil s tem, kako hitro, enostavno in poceni proces posel. Bitcoin pokvari ovir v tradicionalnih načinov plačevanja in omogoča ponudnikom storitev, kot so nas izkoristiti pravi potencial spletnih plačil.

Jason Williams, ustanovitelj BitPOS, pravi, da "storitve, kot so BitPOS zagotoviti preverjanje transakcij in dovoljenje za spodbujanje zaupanja v novega plačilnega sistema. BitPOS zagotavlja varen in enostaven način uporabe Bitcoinsfor tako online in offline transakcije".

Toda BitPOS ima več (dobro) novico sporočamo. Storitev pomaga tudi prvi Bitcoin prijazno restavracijo v Sydneyu za sprejem digitalnega denarja. Stranke The Owl Housewill lahko kmalu plačati za svoje obroke z cryptocurrency.


Avstralski zagon zagnati platformo za trgovanje z obrestnimi merami samo za BitcoinMorda že veste, ime Btc.sxas eden od sponzorjev dogodka "Beers4Bitcoins", določene, da se pojavljajo v Sydney. Zagonski pogruntal v članku, ki ga 99Bitcoins objavljenem o cryptocurrency panorama v Avstraliji, zdaj pa je čas, da se ve, Btc.sx malo bolje.

Storitev, trgovska platforma, ki deluje izključno s Bitcoin je bila ustanovljena z Joseph Lee, ex-bankerwho uporablja vso svojo poklicno ozadje in osebne izkušnje, da stavimo na prihodnost virtualna valuta. Kot je med prvimi digitalne kovanca, je razširil svoje naložbe in začel delati z Bitcoins dokler je videl vse možnosti.

Zdaj hoče vsakdo imeti možnost, da špekulirati o vrednosti cryptocurrency z ustreznimi orodji, vendar brez večjih tveganj. Tako je ustvaril Btc.sx, ki deluje samo z Bitcoin: ki vključuje vse dobičkom, izplačila in depozite na. Poleg tega je platforma osredotoča na trgovanje marže, tako da vlagatelji za uporabo obstoječih Bitcoins in povečati svoje izplačila.

Vendar Btc.sx odpravlja del tveganja, povezanega z ukrepi, kot so ti, ki jih zahtevajo depozit. Ta začetna vrednost določa, koliko velikosti stave lahko investitor narediti, kar jim omogoča, da omejijo njihovo skupno izpostavljenost.

Po Joseph Lee, "če se na trgu giblje proti njim [investitorji] v zelo močan način, nato pa se obnašam kot nasprotne stranke za upravljanje tega tveganja. Če bi izgubili več, kot moja stranka odloži kot depozit, potem bo prišel iz mojega žepa. Nikoli ne bom zaračunal stranka več kot njihovi depozit za ta položaj ".

Lee je začel delati na platformi šele pred devetimi meseci kot en sam ustanovitelj, ampak po osebnem naložbo v višini 150.000 avstralskih dolarjev, mu je uspelo, da začne delati pred tremi meseci. Eno in pol meseca po tem, Btc.sx presenetljivo dosegla profitabilityand ohranja uspešno.

Via zdnet.com

Sorodne novice


Post ICO

2014 Bitcoin St. Petersburg Bowl: Bitkoineri dobijo ekskluzivni dostop do predprodaja vstopnic

Post ICO

Aplikacije za Bitcoin

Post ICO

Alex Berk, Black Arrow: takoj, ko je na voljo 14nm, bomo izdali novo ASIC, ki bo presegla vse druge 14nm modele

Post ICO

Bitcoin Black Friday 2014 zlomi vse zapise: Gyft, NewEgg imajo najboljši dan prodaje doslej

Post ICO

Ekskluzivna platforma Bitcoin Clipperz se preseli na Islandijo

Post ICO

20 Bitcoin strokovnjakov, ki jih morate spremljati na Twitterju

Post ICO

3.454 Trillion je dober razlog za nakup Bitcoina

Post ICO

260 Airlines zdaj sprejme Bitcoin zahvaljujoč novemu Bitnetovemu partnerstvu

Post ICO

Odvetnik iz Teksasa sprejema Bitcoins kot plačilo za pravne račune

Post ICO

Bitkainske denarnice, ki temeljijo na Androidu, so nadgrajevale pomanjkljivosti pri kriptografiji in varnostne težave

Post ICO

Bank of West zapira račun Amagi Metals zaradi plačil Bitcoin

Post ICO

Organi zaprli Silk Road 2.0 in druge spletne strani - aretirali tri moške v ZDA in na Irskem