Avstralija meni, da je reguliranje Bitcoina valuta | Slovenian.globalsciencecollaboration.org

Avstralija meni, da je reguliranje Bitcoina valuta

Avstralija meni, da je reguliranje Bitcoina valuta

Avstralski senata Ekonomija Reference Odbor je pregledal stanje digitalnih valut v državi, v nedavnem poročilu. Njihova ugotovitev je, da je treba vse cryptocurrencies obravnavajo kot valute za namen blaga in storitev davku (GST), namesto prejšnjega opredelitvi neopredmetenih sredstev, ki jih Obdavčitev urad avstralske (ATO) izvaja.

Prejšnja uredba opredeljuje ATO ni pozdravila Bitcoin poslovne skupnosti v Avstraliji, z veliko podjetij kritizirali odločitev in grozi, da se premaknete na druge, cryptocurrency prijaznih držav, da bi se izognili denarne kazni.

Thereportrecognized, da je bilo prejšnje stališče, ki vplivajo Bitcoin lastniki podjetij in dajanje nepotrebnega pritiska na nove ustanavljanjem podjetij.

Senator Sam Dastyari, ki je vodil odbor, je dejal, da:

"Brez dvoma, bo glavna prednost je zaupanje in zagotovila, da bo odstranitev GST zagotoviti naših digitalnih podjetnikov in tujih podjetij, ki želijo vzpostaviti tukaj. Najpomembneje je, da bo to sporočilo poslati lokalnih tech podjetnikov, da njihova vlada posluša njih, in to samo po sebi je velik korak naprej. "

Nova odločitev je dejal, da ima velik vpliv med avstralski šifrirnega skupnosti. Sprememba ne bo vplivala le Bitcoin izmenjav ampak v bistvu vsa podjetja, ki se ukvarjajo z digitalnim denarjem.

[Tweet_box oblikovanje = "default"] avstralski senata Economics Reference Odbor je sklenil, da je treba vse cryptocurrencies obravnavajo kot valute za namene davka na blago in storitve. [/ Tweet_box]

Jason Williams, predsednik Bitcoin avstralska zveza in soustanovitelj BitPOS povedal 99Bitcoins da "je rezultat preiskave Avstralska vlada je res velik in pozitiven korak v prihodnost. To seveda ima, nima neposrednega vpliva na to, kaj organizacija za usposabljanje odločilo o, pa določa ton za bližnjo prihodnost. "

"Ta odločitev je bila dolgo časa prihaja in je kredit za vsakogar v Bitcoin skupnosti, ki so lobiral in prinesel Bitcoin v mainstream," je dodal.

Williams je omenil tudi, kako navdušen je avstralski Bitcoin skupnost. "Imamo telegram (IM molite) skupina, ki ima veliko ljudi iz Sydneya in člani Aussie skupnosti v njej. Ko sem prijavljen za pregled sporočil zjutraj, je bilo veliko buzz okoli tega. Skupnost res je trdil, dolgo in težko za vlado, da sprejme pozitivno stališče o Bitcoin. Ponosni smo, Avstralci in resnično želimo Avstralija je treba obravnavati kot vodilna v svetu v prostoru cryptocurrency. To je res velik, pozitiven korak v tej smeri. "

Čeprav je odločitev ni sprejel senat še ni, je Senat pričakuje, da priporočilo v nekaj dneh, po avstralski tisk. Dastyari tudi dejal, da polno podporo v tem trenutku ni na voljo za urejanje Bitcoin, saj nekateri predstavniki želijo dejansko preizkusiti in videti, kakšne finančne možnosti Bitcoin tehnologija ponuja, ne pa, da ga odriniti z uredbo.

Podrobno poročilo s 74 stranmi omenja tudi tveganje, povezano s predpisi, in priznava, da je treba več raziskav in delo je treba opraviti v zvezi z digitalno valuto za to, da regulatedby avstralski Komisijo za vrednostne papirje in investicije in druge organe.

Pregled je prejela odgovore od skoraj 48 podjetij in posameznikov, ki kažejo in delijo svoje znanje o cryptocurrency. Najbolj izrazit odziv pa je bil od Ripple Labs: "uskladitve svetovni standard za digitalne valute bi zagotovila jasnost in še konkurenčne pogoje za tehnologov in podjetja, ki izumljali uporabljajo digitalne valute."

Predvideni datum za predložitev poročila v senatu je dejal, da bo 10. Avgust

Številni navdušenci Bitcoin se v upanju, da bo ta uredba pomagala digitalni inovatorji po vsej Avstraliji izboljšati svoj odnos do vlade, hkrati pa pomaga njihova podjetja rastejo.

Če predpis gre, nato pa se bo Avstralija pridružili redkih držav, ki menijo, Bitcoin kot valuto, kot je Velika Britanija, ki je odločilo, lani za zdravljenje Bitcoin valuto in tako izvzeto iz davka na dodano vrednost.

Sorodne novice


Post ICO

Bitcoin osvoji Virgin Galactic: plačaj svoje potovanje v vesolje s kriptocurrency

Post ICO

Bill Egan, eGifter: delamo na pridobivanju nekaterih blagovnih znamk, ki bodo resnično zanimive za skupnost Bitcoin

Post ICO

5 načinov izkoriščanja nizke cene Bitcoin v vaši korist

Post ICO

Bitkein konvencija iz leta 2014

Post ICO

Bitcoin za potovanje: tekma v nebesih

Post ICO

Bitcoin Black Friday 2014 zlomi vse zapise: Gyft, NewEgg imajo najboljši dan prodaje doslej

Post ICO

Bitcoin sooča z vse večjo konkurenco iz drugih vse-digitalnih valut

Post ICO

Izdana je bitcoinova verzija 0.11.0

Post ICO

4 najbolj priljubljenih objav na BitcoinTalk

Post ICO

Geek pove svoje izkušnje z uporabo Bitcoin Miner iz Butterfly Labs

Post ICO

Bitcoinova fundacija je v stečaju, PayPal združuje BTC in še več

Post ICO

Odvetnik iz Teksasa sprejema Bitcoins kot plačilo za pravne račune