Napad bo izmenjeval Bitcoin veliko bolj odporen, pravi Antonopoulos | Slovenian.globalsciencecollaboration.org

Napad bo izmenjeval Bitcoin veliko bolj odporen, pravi Antonopoulos

Napad bo izmenjeval Bitcoin veliko bolj odporen, pravi Antonopoulos

Kot je več izmenjav napovedala, da začasno ustavi vse dvige Bitcoin ta torek (11) je cryptocurrency vesolje je pokazala, da je bil "ogromen in usklajen napad" je bil začel z bot systemand vpliva na te družbe.

Podatki so razkrili včeraj Andreas Antonopoulos Blockchain.info je glavni varnostni uradnik. On je dejal, DDoS napad uporablja transakcije raztegljivost Bitcoin je featureand ga uporabljajo hkrati za več transakcij v omrežju, so sporočili Coindesk.

Antonopoulos navaja, da je "tako, kot da so ustvarili transakcije, pokvarjena / vzporedni posli so tudi nastajajo tako, da ustvari meglo zmede v celotnem omrežju, ki nato vpliva na skoraj vsak izvajanje tam zunaj".

V tem času, exchangeslike popularBitstamp pridružil Mt. Gox in prekinila vse dvige BTC.

Kljub temu, da je drugačen položaj. "Mt. Gox je oprlo na nepravilno izvajanje, se zdi, druge izmenjave je zanašalo tudi nepravilne. (...) Njihova [GOX je] poskus kriva programske opreme Bitcoin je skrajno neodgovorno. Na koncu bo še bolj diskreditirati GOX in razkriti svoje upravljanje nesposobnosti ", Antonopoulos povedal CoinSpectator.

V primeru Bitstamp je, izmenjava napovedal "programska oprema je zelo previdni glede Bitcoin transakcije. Trenutno je začasno obdelavo dvige Bitcoin zaradi neskladnih rezultatov, ki jih naši bitcoind denarnico, ki jo je napad za zavrnitev storitve povzročila uporabo transakcije raztegljivost, da začasno prekinejo ravnovesje poročali preverjanje. Ker se bo tak, Bitcoin odvzem in obdelavo vlog začasno prekine, dokler se ne izda programske opreme popraviti ", je zapisano v izjavi, objavljeni na spletu, ki jih družba.

Ni sredstva so bila izgubljena in brez sredstev, so v nevarnosti.

To je napad za zavrnitev storitve je mogoče z nekaj nesporazumov v denarnico izvedb Bitcoin. Ti nesporazumi imajo preproste rešitve, ki se izvajajo kot govorimo, in prepričani smo, da bo vse spet normalno v kratkem.

Umiki ki ni uspelo na 10. In 11. Februarja, bo preklicana in dodajo zneski nazaj bilanc računa stranke.

Tudi BTC-e napovedal morebitne zamude na transakcijski kreditiranja. Po drugi strani, digitalni trgovanje sredstvo platforma Kraken prepričani, da ni bila zaustavitev tem povezanem-Bitcoin operationsdue na prejšnjo "načrtovanje".

Skozi ta torek (11), Antonopoulos ohranil posodabljanju svojega Twitter profilewith novice o napadu. Po zagotavlja, da "ima Bitcoin skupnost več neodvisnih akterjev iskali na varnost omrežja in sodelujoče, kot je to potrebno", je dodal, da "se bo vpliv napada izničena na napačnih izvedb. Kovnost bo obstajala, vendar ne vpliva".

Prepričan je, da "v tem času naslednji teden, bo vse izmenjave veliko bolj odporen na teh phantom TXS in napad DoS", zaradi česar cryptocurrency in vse povezane transakcije varnejše.

Transakcijski sposobnost deformacije, funkcija Bitcoin dokumentiran od leta 2011, včasih nosijo posledice, kot v primeru Mt Gox je. Po mnenju glavnega varnostnika Blockchain.info je, "to se ne dogaja na drugih borzah, saj nisi tako neumen, da izda umike ne da bi jih najprej preverjanje ven". In čeprav številni izmenjave so sedaj zaustaviti svoje poslovanje, da okrepijo svoje programske opreme, "je pomembno omeniti, nima sredstev izgubljenih".

Vzpon tej temi opozarja nekaj zadnjih besed Satoshi Nakamoto je:. "Kot Gavin in sem rekel jasno, preden je programska oprema sploh ni odporna na napad DoS To je eden izboljšave, vendar še vedno obstajajo več načinov za napad, kot sem lahko računati ".

Vendar, še enkrat, je bil Bitcoin smrt napovedal način prehitro. Kljub prejšnji padec cen od $ 900 do manj kot 600 $, je digitalna valuta, ki prikazuje, kako prožna je lahko, ko se soočajo s takim napadom. Vrednost celo vrniti v zadnjem hoursand je zdaj okoli $ 660.

Sorodne novice


Post ICO

Avstralci Love Bitcoin Bill Pay

Post ICO

Uporabniki denarnice Bitcoin, ki temeljijo na Androidu, morajo ukrepati, da bi se izognili varnostni ranljivosti

Post ICO

Skupnost bitkoin odtuji Mt. Gox zaradi izgovorjave napak: seznam 10 reakcij

Post ICO

Novo mesto pade na Bitcoin: prvi sestanek v Sacramentu

Post ICO

Bill želi, da se kriptokularnosti v Kaliforniji popolnoma legalizirajo

Post ICO

Bitcoin osvoji dva nova glavna podpornika: Euro Pacific, Peter Schiff in Julian Assange

Post ICO

50.000 bitkoin za avkcijo

Post ICO

Trgovci 3dcart lahko sprejmejo Bitcoin v bliskavici, zahvaljujoč partnerstvu z BitPay-om

Post ICO

Organi se osredotočajo na severnoameriško študijo, ki zavrača anonimnost Bitcoin

Post ICO

9 igre, ki jih navdihujete s kriptokultnostjo, ki jih morate igrati

Post ICO

10 malo znanih funkcij Hidden Inside Blockchain.info

Post ICO

Posvojitev bitkoinov: pet najboljših držav v razvoju