Združenje Bitcoin France je najnovejše poglavje bitcoin fundacije afilliate | Slovenian.globalsciencecollaboration.org

Združenje Bitcoin France je najnovejše poglavje bitcoin fundacije afilliate

Združenje Bitcoin France je najnovejše poglavje bitcoin fundacije afilliate

Po Bangladešu in Romunijo, Francijo postala naslednja država, ki je institucija, pripoznan kot poglavje afilliate neke Bitcoin fundacije. Združenje Bitcoin Francija, Philippe Rodriguez vodi, je zdaj uradno član projekta fundacije.

"Francija je država, v kateri svoboda na prvem mestu kot zgornjo vrednost, zaradi česar je država plodna tla za inovativne storitve in podjetja, ki uporabljajo protokol Bitcoin", je dejal Jon Matonis, izvršni direktor fundacije Bitcoin.

Poleg pridružitvenega Bitcoin Franciji, državi - natančneje prestolnica Pariz - je tudi dom za ambasado Bitcoin in zagona cryptocurrency inkubator je znan kot La Maison du Bitcoin.

Po razglasitvi, Philippe Rodriguez pokazala, da je bil vesel, pridružitveni Bitcoin Francijo "združili moči s fundacijo Bitcoin spodbujanje protokol Bitcoin in izobraževati oblikovalcem politik v Franciji".

Globoko verjamem, da ima Bitcoin potencial, da motijo ​​ne le del finančnega sistema, kot ga poznamo, ampak po cesti, drugi trgi, kjer je zaupanje v osrednji organizaciji trenutni status quo,

Francija ima trenutno četrto največje število aktivnih vozlišč Bitcoin (presegli le v Združenih državah Amerike, Veliki Britaniji in Nemčiji), glede na informacije, ki jih Bitnodes in kotira na borzi, ki jih CryptoCoinsNews.

Poleg tega je francoska vlada išče za ureditev in razširitev lokalne cryptocurrency ekosistem in trg. Michael Španiji, Francoski minister za finance, je izjavil, da vlada meni, "da bi morala Francija naj ljudje poskušajo, naložbe in razvoj poslovanja z Bitcoin, preden smo ga obdavčiti".

Glede uredbe, bi bilo "na pol poti med najstrožjimi predpisi [od] Kitajska, Japonska ali Rusija ali najlažjih predpisov, ki jih države, kot so Združene države Amerike, Kanada in Izrael sprejel".

Izbrani vir stran: WikimediaAtlas začenja kampanjo za ustvarjanje nove Bitcoinove izmenjaveMorda obstaja nova Bitcoin exchangeon obzorju, s podjetjem Atlas ATS Inc. Začenja tržno kampanjo in zbiranje sredstev za spodbujanje Atlas Exchange.

Podjetje s sedežem v New Yorku se je že začel zbirati donacije na platformi crowdfunding Indiegogoand oglaševanje svoj nov projekt v času predstavitve na javnih prireditvah. V samo dveh dneh, 10. Julija, bo podjetje predstavi svojo idejo na Start-up dogodek Bitcoin v valilnici, v New Yorku.

Po navedbah družbe, ta platforma bo "zagotavlja kritično in pravočasne podpore gospodarstvu Bitcoin, ki zahteva dokazano, zrela tehnologija izmenjavo, da bi ugotovili likvidnosti in stabilnosti" potrebe cryptocurrency.

Poleg zbiranja denarja za oblikovanje izmenjave, Atlas je tudi z akcijo na Indiegogo ozaveščati o digitalni currenciesand prednosti uporabe zanesljivo platformo za izmenjavo. Člani, ki se odločijo, da se pridružijo in podprejo projekt bo na voljo nekaj nagrad, od T-shirt za članstvo v življenju.

Če želite preveriti akcijo na Indiegogo in morda celo zapustiti svojo donacijo, kliknite tukaj.


Pozor, vsi študentje na Univerzi Draper: zdaj lahko plačate šolanje z BitcoinomČe ste na inovativen internata za mlade podjetnike, zakaj ne plačate šolnino z Bitcoin? To je tisto, kar sta Draper Universitymight mislili, saj je pred kratkim napovedala (zelo ponosno, bi lahko dodali), ki so predelani svojo prvo plačilo šolnine v Bitcoin uporabo Coinbase.

Šola, ki se nahaja v Kaliforniji (ZDA) in je znan po svojih različnih metod vida in izobraževanja, ki je svoj prvi Bitcoins kot plačilo za 2013 poletno zasedanje, ki se začne v juniju 24. Poleg tega denarja, institucija sprejme tudi druge oblike plačila, kot kot bartering storitev.

Če ste prebrali kaj je ustanovitelj univerze Draper (in tudi ustanovitelj in izvršni direktor Draper Fisher Jurvetson) reči, ta odločitev je povsem logično. "Nekatere od najbolj perspektivne podjetnike so aktivni Bitcoin trgovci. Na Draper University of Heroes, sprejemamo Bitcoin plačilo šolnine, ker je obetaven valuta z ceniti vrednosti. Za zdaj pa še vedno sprejemamo dolarjev, preveč," je dejal Tim Draper.

To je "dal svoj denar, če je usta" vrsta misli: če Draper Univerza spodbuja inovativno podjetništvo, zato ne bo sprejela inovativno obliko valute? To bi bilo narobe! Sprejem Bitcoinis samo eno sliko o tem, kako se Draper Univerza na enak inovativen model se uči.

Univerza ponuja inovativen program, namenjen za spodbujanje in zagotavljanje vsa potrebna orodja za študente, ki sanjajo, da vzpostavijo svoje lastne družbe. Draper Univerza ponuja štiri seje na leto, predvsem za mlade podjetnike, starim od 18 do 26, ki lahko zdaj uporabljajo Bitcoin da plačujejo šolnino.

Via finance.yahoo.com


Pozor, vsi Sydney Bitcoiners! Beers4Bitcoin je zdaj mesečni dogodekPrvi avstralski Beers4Bitcoins, je v Sydneyju tako neverjetno uspeh, da je ekipa v ozadju dogodka odločili, da ga spremeni v mesečni tradicijo, ki se začne v novembru. Srečanje bo potekalo na thefirst nedeljo v mesecu, na Old Fitzroy.

"To je velika pub, sistem BitPOS je vse ustanovi in ​​Gaz je gostilničar, vzel malo Gamble nas podpirajo, tako menimo, da je edino pošteno, da vrne uslugo", Matt Hoare, eden izmed organizatorji in član skupine BitcoinSYD, je povedal Bitcoin izpraševalca.

Formalno bo družabno srečanje pride od 3 ure do 6. Ure, "ampak ljudje so brezplačni, da ostanejo v baru do zapiranja", okoli polnoči, Hoare dodaja. Poleg tega omogoča lokalne Bitcoiners piti sveže pivo in druge pijače v zameno za cryptocurrency, bo dogodek tudi odlična priložnost pokazati drugim strankam, kako Bitcoin deluje.

"Imamo načrte za predstavitev, vendar bo poudarek" roke na ", tako da bodo primeri novih sistemov ali storitev, ki jih je mogoče dokazati, da množice biti najboljši", Matt pravi.

Če ste v Sydneyju, zakaj ne bi tudi videz? Prvi mesečni Beers4Bitcoins bo potekala 3. Novembra in vraga najnovejše posodobitve glede sestanka tukaj.

Sorodne novice


Post ICO

Ameriški podjetnik želi s svojo pomoč Tesla povečati svojo dolino Blockchain

Post ICO

Prvotni podružnica Bitcoin v Južni Aziji je iz Bangladeša

Post ICO

Brezplačna borza EasyCoin je pripravljena začeti delovati 31. decembra

Post ICO

Ekskluzivna platforma Bitcoin Clipperz se preseli na Islandijo

Post ICO

Bitcoin izmenjavo BTC-e vpliva na napad DDoS

Post ICO

Posvojitev bitkoinov: pet najboljših držav v razvoju

Post ICO

1911 United PAC je prvi, ki podpira kriptocurrency in bitcoin prijazne kandidate

Post ICO

Bitcoin 2015 Cena - Napoved Bitcoinove vrednosti skozi množično modrost

Post ICO

Bitcoin ne uspe cash test in se šteje za blago na Finskem

Post ICO

Grad Bitcoin se bo rodil v Estoniji

Post ICO

Bangladeš grozi, da bodo prestali kaznovati Bitkoinje do 12 let v zaporu

Post ICO

Nekdanja Bitcoinova izmenjava Mt. Gox dobi ameriško zaščito pred bankami zaradi ameriškega sodišča