Najbogatejši poslovni človek v Aziji vlaga v BitPay | Slovenian.globalsciencecollaboration.org

Najbogatejši poslovni človek v Aziji vlaga v BitPay

Najbogatejši poslovni človek v Aziji vlaga v BitPay

Niti je nedavno napoved Kitajske Spree proti Bitcoin levo mogočni vlagateljev v državi je razmišljanje, da je cryptocurrency bi bila slaba naložba. Bodite zadnje poslovno odločitev Li Ka-Shing je kot primer.

Deveti najbogatejši človek na svetu, kot tudi Aziji najbogatejši podjetnik, je investirala v plačilni procesor BitPayvia Horizons Ventures, svojega podjetja tveganega kapitala.

Medtem ko se je investicijska družba Ka-Shing je zavrnil komentar na odločitev, Bitpay dejal, da je "srečni, da imajo koristi od številnih podpornih vlagateljev, vključno z obzorja Ventures", poroča SCMP.com.

John Greenwood, glavni ekonomist pri INVESCO in znan strokovnjak na finančnem režimu Hongkonga, pojasnjuje, da "tako kot vlagateljev v dneh, ki več denarja šli ven iz prodaje lopate in krampe v zlato-kopači, kot kdorkoli doslej iz zlata rudnik, Li je vlaganje v obrobnih dejavnosti, ki je Bitcoin ustvarjeni ".

BitPay trenutno ročaji posle za 14.000 podjetja v 200 državah, in kljub dejstvu, da je večina teh operacij, so še vedno dogaja v Združenih državah Amerike, Aziji je med top regijah, kjer se podjetje prijavi novih dealswith Bitcoin prijaznih trgovci.Najbogatejši človek v Aziji verjame v Bitcoin, bo Will Paypal nazadnje vključil Bitcoin in še večLi Ka-Shing je Azija najbogatejši človek, in on je tudi velik zagovornik Bitcoin. Z Bitcoin prihaja pod ognjem iz vlade celinske Kitajske, je G. Li dal valuti velik zagon zaupanja. G. Li je bil eden od glavnih investitorjev v ozadju Bitpay, ki je pred kratkim postavljeno $ 30 milijonov dolarjev v seriji A sredstev. G. Li je ocenjen neto-vredno približno 32 milijard dolarjev dolarjev in ki je večino svojega denarja off razvoj premoženja in drugih tradicionalnih industrij. Bil je razvejane v več področjih vrhunske, vendar pa po njegovem Horizon Ventures podjetje in druga prizadevanja


ASICMiner USB Block Erupter je bil prodan na BTCGuild v samo 40 minutahProdaja rudarskega naprave preberite ASICMiner je na USB Block Erupter je bil pravi uspeh! Pred nekaj dnevi, BTCGuild, trenutno druga največja rudarska bazen (z 17 odstotkov hashpower omrežja), začeli prodajati opremo. Potrebne so le 40 minut, da prodajajo na voljo 1000 enot.

Kot morda veste, ASICMiner je največja rudarska družba v Bitcoin vesolju. Sam, je družba odgovorna za četrtino celotnega cryptocurrency omrežja, ki se razlikujejo od drugih skupin, kot so Butterfly Labs ali Avalon v smislu proizvodnje slogu.

Ker je prvi izdelek podjetja, je uspeh že od nekdaj prisotna. Glavna razlaga za ta uspeh je kombinacija med dejstvom, da ASIC proizvaja svoje naprave in nenaden dvig cene Bitcoin. Od prvih dosežke v množično proizvodnjo svojih velikih rudarskih naprav, ki jih je le majhen korak.

Poleg tega, do danes, družba je znana, ker ni spletno prisotnost, razen nekaj spoors zaostajajo v Bitcointalk foruma. ASIC je celo opisal kot "prvi na svetu sto milijonov dolarjev podjetje brez spletne strani". To je razlog, zakaj je prodaja njihovih izdelkov lažje potekala prek preprodajalcev tretjih oseb, kot so BTCGuild. Rudarji hvala to odločitev ali, drugače, bi morali spor opreme na dražbi, ki temelji na forumu.

Za zdaj je to le še en dokaz uspeha ASIC je. Tisoč rudarske naprave prodajajo v samo 40 minutah ?! Če to ni hit, ne vemo, kaj naj rečejo. Dobro miningto vsem, ki ste kupili eno!

Via bitcoinmagazine.com


Vprašajte zdravstvena vprašanja zdravnikom in jih nagradite z BitcoinomIdeja se zdi malo čudno, ampak samo pomislite vse tiste ljudi, ki živijo v zapuščenih krajih in imajo, da bi na desetine kilometrov doseči zdravniku... Ko je dejansko eden da bi jim pomagali. CoinMDis platformo, ki problemov zdravniki iz vsega sveta, ki so na voljo za odgovor na vaše zdravstvene vprašanja in dvome.

Storitev je brezplačna, če pa menite, da je iz odgovora zares pomagajo ali pa si samo želim, da se nagradi zdravniku obstaja možnost darovanja Bitcoins.

Medtem ko je spletna stran usmerjena na ljudi, ki nimajo dostopa do kakovostnega zdravstvenega varstva, zlasti v države tretjega sveta, lahko vsakdo poskusi. Druge ciljne skupine so tudi ljudje brez zdravstvenega zavarovanja in tistih, ki iščejo drugo mnenje.

Ampak, kako ste lahko prepričani, da je platforma ukvarja samo s pravimi zdravniki? Medtem ko je spletna stran je anonimen za uporabnike in zdravniki, bo kakovost storitev, ki se zagotovljena z dejstvom, da so vsa vprašanja in odgovori odprt za javnost, tako da drugi zdravniki jih lahko ogledate. Poleg tega, je storitev brezplačna, tako da ni nobene avtomatske nagrade za ljudi, ki se pretvarjajo, da so zdravstveni professionais.

Za zdaj, platforma pozdravlja vse zdravnike, vključno s pripravniki. Ampak kot je število strokovnjakov raste, bodo storitve "začetek nekaj proceduresto preveri, če so na novo najeti strokovnjaki usposobljeni".

Sorodne novice


Post ICO

Alarmno pregledna uredniška dela

Post ICO

3.454 Trillion je dober razlog za nakup Bitcoina

Post ICO

Avstralska platforma za množično ponareditev, ki jo ponujajo, vključuje Bitcoin na seznamu valut

Post ICO

Izdana je bitcoinova verzija 0.11.0

Post ICO

Bitcoin že ima svoj bankomat

Post ICO

Aplikacije za Bitcoin

Post ICO

5 Razlogi, zakaj internet denarja bo zdrobil centralizirano financiranje

Post ICO

Bitcoin kot valuta proti Bitcoinu kot tehnologiji

Post ICO

Bitcoin osvoji Virgin Galactic: plačaj svoje potovanje v vesolje s kriptocurrency

Post ICO

Bančni giganti, ki podpirajo tehnologijo Bitcoin

Post ICO

Posvojitev bitkoinov: pet najboljših držav v razvoju

Post ICO

Bitcoin v San Diegu: več malih podjetij se še naprej pridružuje kripto-revoluciji