Appleova App Store ponovno integrira aplikacijo Blockcoins Bitcoin | Slovenian.globalsciencecollaboration.org

Appleova App Store ponovno integrira aplikacijo Blockcoins Bitcoin

Appleova App Store ponovno integrira aplikacijo Blockcoins Bitcoin

Po spremembi svoje pogoje storitve za razvijalce, da obnovimo Bitcoin aplikacij v App Store, Apple je danes pozdravil ponovno uporabo Blockchain je. Svetovno najbolj znana cryptocurrency denarnico - ki je izbačen iz platforme februarja - je bila ponovno vključena ta ponedeljek (28.).

V začetku tega leta, odločitev Apple za prepoved aplikacijo povzročil val polemik, predvsem med Bitcoin skupnosti. Z digitalnim velikan zavrnitvi zagotovi razlago, so videi Bitcoiners uničujejo svoje izdelke Apple pomnoži po spletu.

V začetku junija, ko je Apple obnovljeno Bitcoin aplikacije v svoje storefollowing spremembe, ki v poglavju 11.17 - "aplikacije lahko omogočajo prenos odobrenih virtualnih valut, pod pogojem, da to storijo v skladu z vsemi državnimi in zveznimi zakoni za ozemlja, v katerem deluje aplikacija "-, družba je dejal, da ne bi prepoved pravnih in v skladu z zahtevami Bitcoin aplikacije.

Izgleda, da Blockchain je aplikacija, ki uporabnikom omogoča pošiljanje in prejemanje BTC, zdaj upošteva vse smernice. V juniju, ko je aplikacija Blockchain je prepovedan od platforme, CEO Nicolas Cary napovedal, da bo znova zaženite program.

"Apple je bil zelo odziven med našo oddajo in odobritve proces in smo hvaležni za partnerstvo. To je res nakazuje zavezanost Applov za podporo razvijalcem na Bitcoin povezane projects- je zelo spodbudno, "je dejal.

Po The Wall Street Journal, Blockchain pred kratkim začel svojo aplikacijo za iOS s prenovljeno vmesnikom in novimi možnostmi, zdaj omogoča uporabnikom, da iščejo Bitcoin prijaznih trgovcev. Družba je pojasnil, da je različica iOS bila "v celoti spremenjen od tal navzgor, s poudarkom na varnosti in uporabnosti".

Apple zavrnil komentar na odločitev ves dan.Appleov soustanovitelj Steve Wozniak se je pridružil podjetju ATM, ki ga je navdihnila blokovna linijaSteve Wozniak, inženir, ki temelji Apple skupaj Steve Jobs, pridružil Planet prestolnico, razvijalec za multi-funkcijo Naslednja kioskih Gen ATM.

Novica je bila objavljena Lee Caplin, predsednik Planet kapitala in soustanovitelj Penske Media, podjetje, ki ima v lasti revijo Variety.

Poleg Wozniak, novi strateški ekipa Caplin vključuje Reed HUNDT FCC predsednika v času predsednika Clintona uprave, Steve Mayer, soustanovitelj Atari, John Harris, bivši CFO The Carlyle Group, in Ken Hardesty, nekdanji IBM / Seagate izvršni. Po napovedi, Caplin dejal: "moji možgani zaupanje sestavljena iz nekaterih najtežjih hitters Silicon Valley."

California temelji Planet Capital osredotočiti na razvoj koncepta "pametne denar" in kako ljudje upravljajo svoje dnevne plačila in finance, medtem ko se trudijo, da bi ti postopki hitrejši in varnejši. Podjetja izdelki in storitve, ki se zgleduje po blockchain, kot tudi tehnologije v oblaku in druge patentne postopku programske opreme. To je omogočilo Planet Capital, da razvijejo svoje kioskih Next Gen ATM.

družbe CTO, Dan Sokol, pojasnjuje: "Strategija planeta je, da se uporabi kioskih brezplačno odstranjevanje" plačah zid "in skupnih finančnih barriersfor veliko trgovcev, ki želi namestiti storitev, pripravljeni, multi-funkcijo bankomati za izpolnitev njihove stranke vse večja finančna, digitalnih in virtualnih potrebe v tem hitro razvijajočem se gospodarstvu. "

Planet Capital meni, da nova ekipa bo povečala sposobnost družbe za inovacije v prostoru FINTECH. "Z ekipo" all-star "osredotoča na izkoriščanje naš patent IP in" blockchain "tehnologijo, kioski planeta Next Gen ATM, edinstvena arhitektura omrežja in state-of-the-art bo rešitev denarnico, da nas velika plačilna industrija motilec, "je dejal izvršni direktor A. Lyle Elias.

Elias, ki je tudi ustanovitelj PAYE mreže, je dodal, da "je strategija planeta usmerjena proti zajame znaten delež rastočem svetovnem trgu z nizkimi stroški plačila kioskih. Planet bo postal vodilni na svetovnem trgu v samopostrežnih alternativnih plačil. "


Apple proti Bitcoinu in kaj počne pošta od Bitcoina? Posodobitev novicBitcoin je nič manj sporna, in Apple se dokazuje svoje občutke do spletnega valuti z odstranitvijo vseh Bitcoin denarnice iz svoje OS. Ta teden je družba odstranili zadnjo Bitcoin denarnico iz svojega iOS trgovini, na Blockchain aplikacijo. Blockchain prejela nobenega opozorila, in je povedal, da je bila aplikacija odstranjena zaradi "nerešeno vprašanje." Apple ne pojasni, kaj je to pomenilo. Aplikacija je bila v trgovini Apple dve leti in je bilo preneseno nekaj 120.000-krat. Družba je začela spletno peticijo, ki zahteva, da je Apple omogočajo denarnice na svojem sistemu, vendar do sedaj je Apple zavrnil nadaljnji komentar ali razpravo o tem vprašanju.


Spletna trgovina Apple prekine program Bitcoin iz CoinbaseApple se je obrnil proti aplikacijo Bitcoin... Spet. Manj kot mesec dni po Coinbase napovedala začetek svojega novega iOS, je spletna trgovina družbe osno storitev.

Po Coinbase, ki ga je Bitcoin Blogger citiral, odločitev je bila narejena izključno z Apple. Ta povezava, ki bi običajno vodi do strani aplikacije, je zdaj preusmerja uporabnike na glavno iTunes strani. Uporabna aplikacija dovoljeno takojšnjo sinhronizacijo s spletno račun uporabnikov, varno shranjevanje cryptocurrency da bo še vedno na voljo za uporabo kjerkoli.

Vendar pa to ni edini case.Apple je bilo znano, za rezanje večino iOS aplikacij, povezanih z Bitcoin, razen nekaterih Bitcoin cen tickers, ki še vedno upravljajo za preživetje v virtualni trgovini blagovne znamke. BitPak je dober primer: aplikacija ni prosim Apple je "izgnali" iz skladišča podjetja brez logične razlage.

Nazaj v poletnih mesecih leta 2012, Jon Matonis, sedanji direktor fundacije Bitcoin, je napisal članek z naslovom "Zakaj Apple se boji Bitcoin". V času, Matonis zapisal, da "je Apple začel mobilnih plačil na iOS in konkurenčnih virtualnih plačilnimi sistemi, vključno Bitcoin, je treba zaključiti" in da se zdi, da ostane edina prava vodilna Apple.

Sorodne novice


Post ICO

Bill Egan, eGifter: delamo na pridobivanju nekaterih blagovnih znamk, ki bodo resnično zanimive za skupnost Bitcoin

Post ICO

Brezplačna borza EasyCoin je pripravljena začeti delovati 31. decembra

Post ICO

4 najbolj priljubljenih objav na BitcoinTalk

Post ICO

Alex Berk, Black Arrow: takoj, ko je na voljo 14nm, bomo izdali novo ASIC, ki bo presegla vse druge 14nm modele

Post ICO

7.170 BTC, ukradenih iz hladne denarnice BTER, kitajska izmenjava napoveduje nagrado

Post ICO

Organi se osredotočajo na severnoameriško študijo, ki zavrača anonimnost Bitcoin

Post ICO

Bitcoin ni varen - Lie, ki so mu ga povedali banke in vlade (Evo zakaj)

Post ICO

Bill želi, da se kriptokularnosti v Kaliforniji popolnoma legalizirajo

Post ICO

Geek pove svoje izkušnje z uporabo Bitcoin Miner iz Butterfly Labs

Post ICO

Zbirka orodij za povečanje vaših bitkoin dobičkov

Post ICO

Bitkain črni petek - najboljši način za preživetje bitkoinov

Post ICO

Bitcoin ne uspe cash test in se šteje za blago na Finskem