Aplikacija, ki bo ukradla svoje Bitkoine, Paypalovi predsedniki prevzemajo Bitcoin in še več | Slovenian.globalsciencecollaboration.org

Aplikacija, ki bo ukradla svoje Bitkoine, Paypalovi predsedniki prevzemajo Bitcoin in še več

Aplikacija, ki bo ukradla svoje Bitkoine, Paypalovi predsedniki prevzemajo Bitcoin in še več

Bitcoin je zagotovo močno in predano skupino privržencev, pa je kovanec ni povsem vstopil v mainstream. Le 42% Američanov je uspelo pravilno določiti Bitcoin v nedavni raziskavi telefonsko. 46% ljudi, ki so bili prepričani, kaj je Bitcoin, medtem ko je 6% mislil, da je Xbox igre in drugo 6% mislil, da je iPhone aplikacija. Kljub temu pa za digitalni valuti, ki je bil skoraj neznan šele pred dvema letoma, je dejstvo, da več kot 40% Američanov ve, kaj valuta je lahko dejansko dober znak.

Ja, Bitcoin je digitalna valuta, ampak nekateri ljudje raje imajo kovanec lahko oprijemljivega. Do pred kratkim, lahko uporabniki Bitcoin imajo njihovi Bitcoins fizično kuje Mike Caldwell, ki je vodila podjetje kovanje Bitcoins iz trdne medenine. Medtem ko je ameriška vlada doslej ostal od ustavitve, ali celo resno regulacijo Bitcoin, regulatorji očitno odločil, da kovanje šla predaleč. G. Caldwell je ukazal zapreti svoje dejavnosti, čeprav je ne nameravamo boriti odločitev vlade.

Eden od najbolj priljubljenih denarnico storitve Bitcoin, Coinbase, je zagotovila osupljivo $ 25 milijonov dolarjev sredstev iz Silicon Valley tveganega kapitala podjetij. Podjetja redko prejmejo toliko sredstev iz Silicijeve doline, zato je še toliko bolj presenetljiva, da je Bitcoin družba prejela tako veliko. Coinbase je že postavljeno nekaj $ 7 milijonov dolarjev. Najnovejši krog financiranja je vodil Andreessen Horowitz.

Bitcoin je zagotovila ena od njegovih največjih podpornikov še. David Marcus, predsednik PayPal, je prišel na snemanje, ki podpira valuto. Marcus je izjavil, da je lastnik Bitcoin in da je koncept digitalne valute dobra. Ne verjamem pa, da so Bitcoin razvila v pravo valuto samo še. Namesto, misli o njem kot knjigo, ali hranilec vrednosti.

Lahko kupite veliko stvari z Bitcoins v teh dneh, a morda je bila prva prodaja luksuznih športnih avtomobilov pravkar zaključili v LA la območje Lamborghini koncesijske ravno prodal Tesla avtomobil, vreden 103.000 $ dolarjev za nekoga, ki je odločila, da plača v Bitcoin. Glede na trgovca, ki jih ne skrbi, kako so bili plačani, tako dolgo, kot to počnejo v resnici dobil plačano. Koncesijske je že vrstijo drug prodajo na 209.000 $ dolarjev Lamborghini, in je prejel vsaj deset drugih vpraša za Bitcoin denominirane prodaje.

Sorodne novice


Post ICO

7.170 BTC, ukradenih iz hladne denarnice BTER, kitajska izmenjava napoveduje nagrado

Post ICO

Bitkoin je vključen v prihodnje strategije 60% ameriških organizacij

Post ICO

Skupnost bitkoin odtuji Mt. Gox zaradi izgovorjave napak: seznam 10 reakcij

Post ICO

5 Bitcoin Plugins, da kar najbolje izkoristite svojo spletno stran WordPress

Post ICO

Uporabniki denarnice Bitcoin, ki temeljijo na Androidu, morajo ukrepati, da bi se izognili varnostni ranljivosti

Post ICO

Skupina Bitcoin se srečuje s sedmimi zveznimi agencijami, da bi se pogovarjala o uredbi

Post ICO

Evo prvega Bitkoinega otroka

Post ICO

Aktivisti želijo ustvariti nov model Bitcoin, ki lahko zagotovi anonimnost in se izogne predpisom

Post ICO

Bitcoin in prihodnost denarja: Atlanta gostuje v kripto konferenci oktobra

Post ICO

Prvotni podružnica Bitcoin v Južni Aziji je iz Bangladeša

Post ICO

11 Hoteli in hostli, ki sprejmejo Bitcoin

Post ICO

5 Razlogi, zakaj internet denarja bo zdrobil centralizirano financiranje