Pojavi se še en Bitcoin bankomat, vendar je resnično? | Slovenian.globalsciencecollaboration.org

Pojavi se še en Bitcoin bankomat, vendar je resnično?

Pojavi se še en Bitcoin bankomat, vendar je resnično?

San Diego (ZDA) je prvo mesto za prikaz stroj Bitcoin ATM. Naprava je bila pred kratkim ustanovljena za novinarski dan v radovednosti hotela in izenačena vseh.

Po valutni razcveta digitalno, ki se je zgodil pred približno dvema mesecema zaradi ciprske banke kriznih razodetja, podjetnik iz San Diega objavila svoje načrte za izgradnjo bankomat, ki temelji na Bitcoin. To je lahko odlična rešitev, če bančna kriza v ZDA ali katero koli drugo državo. Predstavljajte si možnosti...

Jeff Berwick trdi, njegova ekipa je zgradil dvostranskih napravo, ki omogoča strankam, za deponiranje svoj denar, ampak tudi dvig gotovine, nato pa ga zamenjati za Bitcoins. Predstavitev stroja je bila na televiziji in tam je video si lahko ogledate tukaj.

Ne glej tako presenečeni. To ni prvič, da govorimo o stroju Bitcoin ATM, saj 99Bitcoins že obrnili na temo tukaj.

Poleg tega je ta projekt temelji Diego San zavit v nekaj skrivnosti, saj je zelo težko dobiti v roke ustvarjalcev naprave, glede na številnih spletnih straneh, ki so poskušali govoriti z njimi. In dejstvo, da je bil Jeff Berwick vrgli iz projekta, če ne pomaga, pa tudi.

Torej, po vseh predstavitve in obljub, še vedno čaka, da vidite resnično bankomat, ki deluje z Bitcoins. Mogoče čez nekaj mesecev! Vsaj, da je tisto, kar strokovnjaki napovedujejo.

Via motherboard.vice.comDruga spletna stran Bitcoin ugrizne prahLiberty Reserve debaclehappened prejšnji teden, vendar so posledice vedno prihajajo. Zdaj so zvezne oblasti zaprli domeno Bitcoin izmenjavo WM-center.

Odločitev vlade ZDA zapustil websitelooking takole:

Ta slika se začenja iskati seznanjeni, saj so več spletnih strani, ki ga preiskujejo severnoameriških organov. Očitno sta dve zadevi povezani, saj so FBI sumi, da je WM-center del nezakonito shemo in omrežja Liberty Reserve je.

Po uradnih dokumentov, WM-center je eden od menjalnih področjih, ki so predmet civilno zaplembo complaintin primeru Liberty Reserve. Oblasti se prosi za sodelovanje uporabnikov, ki mislijo, da bi lahko bili žrtve teh shem.

Via businessinsider.com


Druga postaja Crypto Radio Station Crops UpVideli smo veliko ljudi, poskus, da bi cryptocurrency spletnimi radio postajo realnost.

Zdi se, da je vsak od teh projektov zadetkov Čvoruga pa in bodisi začenja z nič do malo fanfare ali pa hitro umrejo za enega ali drugega razloga.

Veriga Radio upa, da spremenite vse to tako, da postane prva spletna 24/7 radijska postaja namenjena za cryptocurrency skupnosti.

Videli smo veliko teh postaj pridelek v fazi razvoja in ne dobijo veliko dlje, ampak smo jih prejeli skriven vpogled programskega, mestu in govoril z nekaj ljudi, ki sodelujejo, in občutek, to bi lahko bil prvi tisti, ki ne samo izginejo po enem tednu delovanja.

Tok je pod nadzorom strokovne ravni strojne in programske opreme, s poudarkom na zagotavljanju kakovostne vsebine in to na način, ki vključuje visoko raven udeležbe skupnosti. Postaja bo imela široko paleto glasbe zahtev poslušalcev, ki sestavljajo velik kos programiranja.

Ob radijsko postajo Bitcoin je sanje mnogih na internetu in zdi se, da se bodo sanje kmalu resničnost. Ekipa za verige Radio zavrnil, da nam točen datum začetka v tem času, vendar je dejal, da ne bi dosegel, da Coin Fire, če ne bi dobili relativno blizu in so bili le prehodu zadnje faze razvoja.

Postaja obljublja, da ne dobavljajo samo glasbo, ki želi skupnost slišati, ampak novice odmori, posodobljenih prekinitve tržnih informacij in kakovostno izvirno in sindicirano cryptocurrency programiranja.

Veriga Radio trenutno išče dodatne talent v zraku, ki želijo, da bi nazaj na skupnost in deliti z drugimi. Vse podrobnosti so na voljo na spletni strani verige Radio.


Protokol za preprečevanje pranja denarjaDigitalna zbornica Commercewill se gosti "pranja denarja Skladnost bootcamp" na 15. Januar in 16..

Dvodnevni delavnici in dogodek bo gostil Perianne Boring, predsednik Digital gospodarske zbornice; Carol Van Cleef, o pranju Certified Anti-Money Strokovnjak iz Manatt Phelps & Phillips; in Maureen Sanders Piccillo, nekdanjega ameriškega IRS "direktor National AML program.

Dogodek bo predstavilo več priložnosti za učenje, vključno z:

  • Odkrijte, kako izpolniti pričakovanja banke in regulatorja
  • Več o tem, orodja za pridobitev bančnih partnerjev
  • Sestavite okvir za gradnjo ali izboljšanje programov skladnosti
  • Bolje razumeli zveznih kazenskih zakonov
  • Pripravite se na vaš naslednji AML pregled skladnosti
  • Pridobite certifikat prisotnih, za nadaljevanje izobraževanja kreditov

Dogodek, ki ga digitalni gospodarske zbornice, manatt sponzorira, in Comptegrity bo potekal med Bitcoin konference v severnoameriški v Miamiju. Registracija je omejena na 35 sedežev, tako da so tiste, ki želijo, da se udeležijo spodbujati, da sedaj registrirati.

Sorodne novice


Post ICO

Aplikacija, ki bo ukradla svoje Bitkoine, Paypalovi predsedniki prevzemajo Bitcoin in še več

Post ICO

Bitcoin osvoji dva nova glavna podpornika: Euro Pacific, Peter Schiff in Julian Assange

Post ICO

Sprejemanje bitkoin je dober za MovieTickets.com

Post ICO

Prvotni podružnica Bitcoin v Južni Aziji je iz Bangladeša

Post ICO

Andersen spusti še en predlog za povečanje omejitve velikosti blokov

Post ICO

Bitcoin in vloga, ki bi jo lahko igrala v skupnosti B2B

Post ICO

Kako 7,9 milijona ljudi sprejema bitkoin na Bližnjem vzhodu

Post ICO

9 igre, ki jih navdihujete s kriptokultnostjo, ki jih morate igrati

Post ICO

Ameriški podjetnik želi s svojo pomoč Tesla povečati svojo dolino Blockchain

Post ICO

Bitcoin foundation Komentar o New York Department of Financial Services BitLicense Zamuda

Post ICO

Bitcoin Investment Trust bo postal prvi javni sklad za kriptokurrency

Post ICO

6 potencialne poslovne priložnosti Bitcoin