Bitkainske denarnice, ki temeljijo na Androidu, so nadgrajevale pomanjkljivosti pri kriptografiji in varnostne težave | Slovenian.globalsciencecollaboration.org

Bitkainske denarnice, ki temeljijo na Androidu, so nadgrajevale pomanjkljivosti pri kriptografiji in varnostne težave

Bitkainske denarnice, ki temeljijo na Androidu, so nadgrajevale pomanjkljivosti pri kriptografiji in varnostne težave

Kot Bitcoin Examiner poročali pred tremi dnevi, ko je varnostna ranljivost, ki je, ki vplivajo walletswas temelji na Android-javen, nekateri cryptocurrency denarnice so bile posodobljene.

Ta napaka dovoljeno napadalci ukrasti virtualna valuta od uporabnikov Bitcoin denarnice, Blockchain denarnico, micelij Bitcoin denarnice in BitcoinSpinner. Toda zdaj je bil določen problem, kot je obljubil na začetku tedna.

Velik problem je bila povzročena z Android komponente, Java SecureRandom, ki generira naključna števila za ustvarjanje zasebnih ključev. V nekaterih primerih so uporabniki opazili številke so bile enake in da je ogrožena varnost transakcij. To bi lahko napadalcu omogočajo, da določi zasebni ključ nekoga in mu ukradel Bitcoins, nekaj, kar je dejansko zgodilo: več kot 55 BTC je bilo ukradeno, preden bi uporabniki opazili ranljivost.

Takrat so bili vsi Bitcoiners s pomočjo enega od teh denarnicah svetovali torotate svoje naslove v najkrajšem možnem času, kot tudi posodobijo svoje sisteme.

V torek (13.), varnost prodajalec Symantec zapisal, da je ista vrsta naključno število generator ranljivosti "je bila že uporabljena za prekinitev varnost drugih izdelkov, kot so PlayStation 3 glavni ključ". Zaradi tega, več deset tisoč drugih aplikacij Android postala ranljiva.

Via pcworld.comNaprave Android, ki so zdaj na ladji Zeroblock, zahvaljujoč novi Bitcoinovi aplikacijiV Bitcoiners čakala to od konca Augustand zdaj je pravi: ZeroBlock Bitcoin aplikacija je končno na voljo za naprave Android. Orodje, prej izključno za operacijski sistem iOS, združuje v realnem času podatke o trgu Bitcoin (iz virov, kot so BitStamp, Mt.Gox BTC-e, BtcChina in Coinbase) z zbirni novice krme, ki daje uporabnikom popolno platformo, ki združuje vsak pomembna posodobitev v zvezi cryptocurrency.

ZeroBlock ekipa - ustanovitelji Dan posesti in Kevin Johnson z glavo - je ob mobilne izkušnje na naslednjo stopnjo, vendar še vedno obljubljajo, da aplikacijo ustrezni in točni. Na voljo od lanskega maja, ko je bil začel, ZeroBlock je bil ustvarjen, da bi vsak Bitcoiner skladu s trga cryptocurrency prek svojih mobilnih napravah.

Ideja je postala res po ceni konico aprila, ko Held in Johnson odkrili, kako težko je bilo najti "aplikacije za mobilne naprave, ki bi lahko prikazali v živo ceno in pomembne novice vire", navaja sporočilo za javnost. "Želel sem, da bo močan poudarek na prinaša enostavnost kompleksnosti, čim več podatkov, da razmerje pixel", je dejal Dand Held.

"Sem bil izveden prvi x / y prostorske postavitve za mobilno aplikacijo. Uporaben postavitev zaslona x / y, lahko uporabnik povlecite gor, dol, levo in desno od glavnega zaslona pristanek. Postavitev Zaslon je podoben znak plus. Ni skritih menijih ali nepotrebne swipes. An intuitiven dizajn za intuitivno valute ", je pojasnil.

dejstva

Od začetka družbe v maju 2013, je ZeroBlock postal najvišje ocenjeno in najbolj pregledali, povezanih z Bitcoin aplikacija v Applovi trgovini App Store.

ZeroBlock nedavno zlomil enega milijona skupnih aplikacij sej in v zadnjih tednih je bila odprta 30.000 - 50.000-krat na dan, ki jih uporabniki.

ZeroBlock novica združevalna strganje iz več kot 130 virov, vključno Reddit, bitcointalk forumi, blogi podjetje, mainstream novice in izmenjavo blogi.

Po zagonu aplikacije Android Zeroblock je, naslednji cilj družbe ", je, da dodate več kart, analizo podatkov, in članek viri", razkriva v sporočilu za javnost. Ampak oni ne bodo ustavili, saj je razvojna ekipa pripravlja tudi za izgradnjo različico tabličnega računalnika.


Anonimni skrbnik pove, kako je šolske računalnike uporabil za zaslužek z BitcoinsČeprav to ni nedavna zgodba, smo se odločili, da bi jo gor in razumeti, kako so nekateri ljudje, ki denar z Bitcoin nekaj časa nazaj. Si slišal za upravitelja šole sistema, ki uporablja računalnike institucije, da bi denar z digitalno valuto? To se je res zgodilo, v kraju New York (ZDA).

Ta anonimni administrator obrnil svoje šolske računalnike v gruči strežnikov, ki pa je svojo zgodbo javnosti vseeno. Človek je pokazala, da so imeli 15 računalnikov je bil z uporabo "za demona, ki teče ob zagonu, ki v bistvu zahteva specializirane scenarij". Vsak od računalnikov "ima svoje uporabniško ime in geslo, prijavi v strežnik, dobi kos matematično delo opraviti, in poročila nazaj, ko se je rešitev," je povedal takrat.

Na vprašanje o zakonitosti tega položaja, je to rekel: "dobro, Bitcoins zakonite Uporaba računalnikov za to sem prepričan, da je siva area.I'd se težko pritisniti, da vam pravo, ki mi je povedal.? zlom. Sem precej prepričan, da mi delodajalec ne bi bil navdušen, če bi ga našli, čeprav ".

In kaj je po njegovem mnenju o Bitcoin in prihodnosti cryptocurrency? "To je res zavije. Ker ga ni mogoče ustaviti in ker je popolnoma anonimen. Res, to je bodisi nekam ali pa se nikamor".

"Ljudje se lahko zdi, da je preveč nepraktično in da ni dovolj ljudi, ki ga izvajajo, ali nihče se jih sprejeli, in to šele postane napačna valuta, ki sploh nima nobene vrednosti. Problem je, da je vrednost, koliko ljudje želijo", rekel je. Anonimni administrator šola tudi navedel, da "če nihče ne želi Bitcoins, zakaj bi sprejeli Bitcoins? Ali gre nekam in postane konkurenčna valuta na svetovnem trgu. Tretja možnost je, da je narejen zelo nezakonito z zelo trdimi glob".

Po vsem tem času, smo še vedno čaka, da vidim, kaj se dogaja. Za zdaj se zdi, da je Bitcoin samo še močnejši. Ampak, hej, to je lahko samo posledica naše naklonjenosti očala.

Sorodne novice


Post ICO

Bitcoin kot valuta proti Bitcoinu kot tehnologiji

Post ICO

Ameriški podjetnik želi s svojo pomoč Tesla povečati svojo dolino Blockchain

Post ICO

Članek Bitcoin iz leta 2013 je lahko padec te ruske strani

Post ICO

Bitcoin osvoji dva nova glavna podpornika: Euro Pacific, Peter Schiff in Julian Assange

Post ICO

Bitcoin v San Diegu: več malih podjetij se še naprej pridružuje kripto-revoluciji

Post ICO

Kako 7,9 milijona ljudi sprejema bitkoin na Bližnjem vzhodu

Post ICO

Agora Commodities vam omogoča, da kupite paladij z Bitcoinom

Post ICO

260 Airlines zdaj sprejme Bitcoin zahvaljujoč novemu Bitnetovemu partnerstvu

Post ICO

61% Kanadčanov pričakuje, da bo do leta 2019 uporabljalo digitalno denarnico

Post ICO

Bitcoin je radikalna sprememba v zgodovini denarja

Post ICO

Grad Bitcoin se bo rodil v Estoniji

Post ICO

Skupnost bitkoin odtuji Mt. Gox zaradi izgovorjave napak: seznam 10 reakcij