Amazon je bil zaskrbljen zaradi BitLicense | Slovenian.globalsciencecollaboration.org

Amazon je bil zaskrbljen zaradi BitLicense

Amazon je bil zaskrbljen zaradi BitLicense

Prej je danes New York Oddelek za finančne storitve izdal pripombe in signaturesfrom, ki so predložili pripombe o predlogu BitLicense in smo se naučili, da je Amazon in zagovornik Cameron Cohen predložil pripombe glede širše definicije virtualnih valut v prvotnem predlogu BitLicense.

Medtem ko je Amazon je bil zagotovo ne brani cryptocurrencies je to storila očitata široke opredelitve cryptocurrencies, da bi lahko bilo poškodovano, da pobude, kot so Amazon Kovanci, ki so zaprt sistem plačil za Amazon naprav, kot so Fire telefonu.

Mnogi so nestrpno čakajo na več pripomb Amazon na cryptocurrencies, ki so na tekočem ostali tiho na temo zunaj nejasnih izjav, da če kupci začeli zares zahtevne plačila Bitcoin v velikem številu bi menijo, da so za njeno izvajanje.

Smo zaprti različico PDF tukaj na Scribd kot tudi golo-besedilo iz dejanskega pismu za nadaljnji pregled.

Amazon.com

20 oktober 2014

G. Dana V. Syracuse
New York, NY 10004

Re: Obvestilo o predlaganem oblikovanju predpisov za uredbo o ravnanju z virtualno valuto podjetja ID št DFS-29-14-00015-P

Spoštovani gospod Syracuse:

Amazon.com, Inc ( "Amazon") spoštljivo navaja naslednje pripombe na obvestila o predlaganem oblikovanju predpisov, ID št DFS-29-14-00015-P ( "obvestilo"), ki jo je New York State Department za finančne storitve izda ( "DFS"). Amazon ceni priložnost, da podajo pripombe na vprašanja, postavljena v obvestilu.

Obvestilo bi vzpostaviti regulativni okvir za izdajanje dovoljenj za virtualne valute podjetja, ki se ukvarjajo z nekaterimi vrstami dejavnosti, ki vključujejo v New Yorku ali New York rezident. Obvestilo na splošno opredeljuje "virtualna valuta." Vsebuje tudi dva ozka izjeme za virtualno valuto uporabljajo izključno v spletnih igralnih platformah in virtualno valuto, ki se uporabljajo izključno kot del programa stranke afiniteto ali nagrad, ki jih je mogoče uporabiti le v smeri nakupov od izdajatelja ali imenovani trgovci in jih ni mogoče pretvoriti v ali odkupijo za
fiat valute.

Amazon se zaveda izzivov, ki jih je DFS katerimi se soočajo pri izdajanju predpisov za urejanje virtualno valuto, da bi zaščitili New York potrošnikov in uporabnikov ter za zagotavljanje varnosti in stabilnosti v New Yorku, licenciranih ponudnikov virtualnih valut izdelkov in storitev. Mi smo še posebej zaskrbljen, kljub temu, da široka opredelitev "virtualna valuta" lahko nehote povzroči nekatere izdelke, ki so bili zajeti in da so izjeme od te definicije so preozka, da bi si takšne izdelke. Zaradi razlogov, obravnavanih v nadaljevanju, Amazon spoštljivo zahteva, da je DFS izrecno pojasniti, da so naslednji izdelki izključeni iz opredelitve "virtualna valuta" v svojem končnem sprejemanja predpisov: (1) "zaprtega kroga" digitalni Načini plačila; in (2) predplačniške dostop, shranjene vrednostne kartice ali predplačniške kartice, denominirane v fiat valute. Pojasnjujeta, da so ti proizvodi izključeni iz predpisov virtualna valuta bo zagotovila, da bodo potrošniki še naprej imeli dostop do teh priljubljenih načinov plačevanja, ki ne predstavljajo enakega pranju denarja ali vprašanj finančne stabilnosti, ki cryptocurrencies in anonimne, tržljiva virtualne valute predstavljajo za potrošnike in finančni sistem.

A. Zaprto zanko Digitalni Načini plačila

Čeprav je predlagana opredelitev "virtualna valuta" izključuje digitalne enote, ki se lahko uporabljajo izključno kot plačilo za nakupe z izdajateljem in / ali drugih določenih trgovci se zdi, da v zaprti zanki izključitev mora biti omejena na digitalne enote, ki se "uporabljajo izključno kot del programa stranke afiniteto ali nagrad. Lahko i4 trgovci in njihove podružnice odločijo za izdajo digitalnih enot, ki se lahko uporabljajo izključno kot plačilo za nakupe z izdajateljem in / ali drugih določenih trgovci (vključno s podružnicami izdajatelja), ki niso nujno izdane izključno kot del programa stranke afiniteto ali nagrad. Na primer, Amazon Kovanci in Google Play krediti so digitalne enote, ki jih je mogoče kupiti s strani strank, ki se uporabljajo izključno v Amazon Appstore ali Google Play app Store, oz. Amazon Kovanci in Google Play kreditov se ne "uporabljajo izključno kot del programa stranke afiniteto ali nagrad," sicer pa izpolnjujejo preostalih lastnosti predlaganega exclu sija (tj, "se lahko uporablja samo kot plačilo za nakupe z izdajateljem in / ali drugih določenih trgovcih, vendar jih ni mogoče pretvoriti v, ali zamenjati za, Fiat Valuta«).

Zaprta-loop digitalni plačilnih metod, kot so Amazon kovancev ali Google Play krediti niso virtualna valuta, da namerava obvestilo urediti. Drugi, podobne regulativne okvire vsebujejo izključitev za zaprti zanki izdelkov in uporabnost takih izjem ne zahtevajo proizvod zaprtega kroga, ki se uporabljajo izključno kot del programa stranke afiniteto ali nagrad. Podobne regulativni okviri lahko vsebuje tudi ločeno izrecno izključitev za kritje nagrade, spodbude ali programe zvestobe. Amazon poziva DFS, naj v svojem končnem sprejemanje predpisov, da je opredelitev "virtualna valuta" ne vključuje digitalne enote, ki se lahko uporabljajo izključno kot plačilo za nakupe z izdajateljem in / ali drugih določenih trgovcih, vendar jih ni mogoče pretvoriti v, ali odkupiti za, fiat valute. V odsotnosti tega pojasnila, lahko izdajatelji plačilnih metod zaprtega sistema odločite, da jih ustavijo, saj v skladu z režimom polno licenciranja verjetno bi ti programi predragi, da še naprej ponujajo in okorni za stranke za uporabo.

B. Predplačilne dostopa, Shranjeni Vrednost kartice ali predplačniške kartice

Široka opredelitev "virtualna valuta" lahko tudi nehote zajame predplačniških proizvode dostopa, shranjene vrednostne kartice ali predplačniške kartice, ki so nominirane v fiat valuti in obravnavati v okviru New Yorku Oddajniki denarja zakona (NY Bank. Zakona, člen XIII-B). Da bi se izognili zmedi, menimo, da bi zagotovila jasnost če DFS izrecno določeno v končnih pravil, da je opredelitev virtualno valuto ne vključujejo predplačniške proizvode dostopa, shranjene vrednostne kartice ali predplačniške kartice, denominirane v fiat valute. To bo zagotovilo, da vnaprej plačani izdelki dostopa še vedno veljajo za enega regulativnega režima in da lahko ponudniki teh izdelkov še naprej zanesejo na razlag in smernic, ki jih DFS o statusu teh izdelkov v skladu z New York prava.

Hvala za vašo pozornost teh pripomb. Prav tako bi z veseljem srečal z DFS, da bi razpravljali o teh vprašanjih. Če imate kakršnakoli vprašanja, vas prosimo, da stik z mano na [Redacted]

S spoštovanjem,

/ s
izredni generalni svetovalec, plačila, Amazon.com, Inc.

Sorodne novice


Post ICO

Bitkein konvencija iz leta 2014

Post ICO

Davčni urad Avstralije (končno) sprosti smernice Bitcoin

Post ICO

Peking že ima bar, ki sprejema Bitcoin

Post ICO

Bitcoin osvoji psihološki mejnik v višini 1.000 dolarjev: ali je kriptokultnost usmerjena k luni?

Post ICO

Evo prvega Bitkoinega otroka

Post ICO

Članek Bitcoin iz leta 2013 je lahko padec te ruske strani

Post ICO

Brezplačna borza EasyCoin je pripravljena začeti delovati 31. decembra

Post ICO

Ekipa BetCoin Casino začenja novo spletno mesto BetCoin Circle in pripravlja več novic

Post ICO

Izdana je bitcoinova verzija 0.11.0

Post ICO

5 Bitcoin Plugins, da kar najbolje izkoristite svojo spletno stran WordPress

Post ICO

Bitkoin se lahko sooča z izumrtjem iz lastne vojne

Post ICO

Združenje Bitcoin France je najnovejše poglavje bitcoin fundacije afilliate