Amazon nadalje zanikuje PayBase. Vključevanje minerala v GAW | Slovenian.globalsciencecollaboration.org

Amazon nadalje zanikuje PayBase. Vključevanje minerala v GAW

Amazon nadalje zanikuje PayBase. Vključevanje minerala v GAW

Pred nekaj kratkih tednov nazaj, Coin Fire govoril z uradniki na Amazonand drugih trgovcev o izvajanju PayCoin kot možnost nakupovanje. Ugotovili smo s trgovci na drobno, da nobeden od njih ni imel načrte za povezovanje cryptocurrency neposredno kljub večkratnim zahtevkov Josh Garza in uporabnikov na HashTalk forumih.

Pozno sinoči po vrsti zamud in tehničnih vprašanj, spletna stran, izdelek Garza in GND Paybase rudarje, je začela na veliko fanfare z Josh Garza kar krepko terjatev na CryptoCoinsNews enkrat o izvajanju Amazonand Paycoin:

Nocoj boste videli prvi trgovec integracijo z iskanjem Amazon in nakupovanje v PayBase. Ti bodo lahko neposredno kupujejo od znotraj platforme. Ta funkcija je prva te vrste.

G. Garza tudi večkrat izjavil na Hashtalk forumih, ki so bili, ki delajo z API Amazon za opravljanje funkcije nakupu. Čeprav to ni neposredno povezovanje s trgovci, kot je sprva trdilo, ne delno osvetlile o tem vprašanju, in pozvani Coin Fire govoriti z Amazon spokespeople nadalje o Paybase, Paycoin in GND rudarje.

Amazon predstavnica ponovno zanikal vsakršno vpletenost v Paycoin, Paybase, GND rudarjev, ali Josh Garza povedal kovancev Fire ekipo,

Na naši prejšnji izjavi Amazon še v stanje pripravljenosti prvo trditev, da smo na noben način povezan, solastnik, ali v povezavi z Josh Garza, GND rudarje, Genius pri delu, Paycoin, Paybase ali katero koli podjetje, povezano s to operacijo.

Amazon ne teče program Amazon Associates, ki omogoča pridružene članice, da zaslužite provizije od prodaje, ki preko naših API in razvojnimi orodji.

Delali bomo agresivno onemogočiti API klice iz tistih, ki se poskuša izogniti naše sisteme računa, tiste, ki izpolnjujejo naročila, da se zdi, da prihajajo iz Amazon, ali tistih, ki krši sporazum obratovalni program Amazon Associates.

Po obširno govoril z Amazon in jim prikazuje različne spletne naslove obljubam Garza in družbo, so šli v nadaljnje podrobnosti o natančnih delih sporazuma, ki so verjeli, od prvi pogled so bile kršene:

  • [...] ne bo prestrezanje, snemanje, preusmeriti, brati, interpretirati, ali izpolnite vsebine koli elektronski obliki ali drugega gradiva, ki nam ga je katera koli oseba ali subjekt.
  • [...] ne bo zahteval, zbiranje, pridobivanje, shranjevanje, predpomnilnik, ali kako drugače uporabi podatkov o računu, ki jih naše stranke, ki se uporablja v zvezi s katero koli Amazon strani [...]
  • [...] ne bo spremenil, preusmeriti, zatreti ali nadomestiti delovanje vsakega gumba, povezave ali drugo značilnost Amazon strani.
  • [...] ne bo nobenega naročila ali opravljati druge posle vseh vrst na Amazon strani v imenu katere koli druge osebe ali subjekta, ali dovoli, pomoč, ali spodbuja katero koli drugo fizično ali pravno osebo, da to storijo.
  • [...] ne bo sprejela nobenih ukrepov, ki bi lahko upravičeno povzroči zmedenost stranke, kot za naš odnos z vami, ali na strani, na kateri koli funkcije ali transakcije (na primer, iskanje, brskanje, ali vrstnem redu) se pojavljajo.

Amazon spokespeople nadalje opredeljeno,

Vsak kos programske opreme, podaljšanje ali drug sistem, kar pomeni, partnerstva ali prestreže strankam ali strankam informacije v je v neposrednem nasprotju z našimi pogoji in Amazon bodo ustrezno ukrepali.

Poleg tega se zdi, da je Amazon ponovno se oddaljuje od njenih odnosih z Paycoin.

Kovanec Ogenj je dosegel, da drugi trgovci, navedene na spletni strani PayBase in bo nadaljnje podrobnosti v zvezi z izjavami drugih trgovcev, ki smo ga dobili v bližnji prihodnosti.

Sorodne novice


Post ICO

Stavite svoje digitalne kovance v novo spletno igralnico Bitoomba

Post ICO

Bigcoin Big Lasulje

Post ICO

Bitcoin osvoji dva nova glavna podpornika: Euro Pacific, Peter Schiff in Julian Assange

Post ICO

3.454 Trillion je dober razlog za nakup Bitcoina

Post ICO

Sprejemanje bitkoin je dober za MovieTickets.com

Post ICO

Bitcoin ATM registrira 140 transakcij na Campus Party pred namestitvijo v Sao Paulu

Post ICO

Bitcoin osvoji psihološki mejnik v višini 1.000 dolarjev: ali je kriptokultnost usmerjena k luni?

Post ICO

Amazon je bil zaskrbljen zaradi BitLicense

Post ICO

5 Bitcoin Plugins, da kar najbolje izkoristite svojo spletno stran WordPress

Post ICO

Bitcoin osvoji Virgin Galactic: plačaj svoje potovanje v vesolje s kriptocurrency

Post ICO

100.000 izplačanih izdajateljev na verigo

Post ICO

Bitcoin in prihodnost denarja: Atlanta gostuje v kripto konferenci oktobra