Alex Berk, Black Arrow: takoj, ko je na voljo 14nm, bomo izdali novo ASIC, ki bo presegla vse druge 14nm modele | Slovenian.globalsciencecollaboration.org

Alex Berk, Black Arrow: takoj, ko je na voljo 14nm, bomo izdali novo ASIC, ki bo presegla vse druge 14nm modele

Alex Berk, Black Arrow: takoj, ko je na voljo 14nm, bomo izdali novo ASIC, ki bo presegla vse druge 14nm modele

Po nedavnem začetku izvajanja Prospero Bitcoin rudarski stroj in ASIC "je Minion", družba Črna Arrowis trenutno v središču pozornosti. Blagovna znamka, ustanovljena leta 2010 v Hong Kongu, je ustanovila svojo prisotnost na Kitajskem in zdaj želi osvojiti ostali svet Bitcoin.

Po porabi nekaj časa razvija strojne opreme in vgrajenih firmware za več strank, Črna puščica odkrili cryptocurrencies približno pred enim letom. "In smo bili fascinirani o konceptu odkar", razkriva Alex Berk, predstavnik družbe, ki je govoril z Bitcoin preizkuševalca.

Smo spraševali Berk izvedeti več o tem, so črna puščica in novice neverjetno.

Trenutno ste prodajajo tri Bitcoin izdelkov rudarstvo, dve Prospero linij in "na Minion". To je bil začetek vašega Bitcoin avanturo?

Alex Berk - Da, delamo na treh izdelkov. Vendar pa to niso edine, ki smo jih dosegli v Bitcoin. Imamo izdelane Lancelot rudarjev od aprila do julija 2013. To so bili FPGA Bitcoin rudarske plošče, ki temeljijo na Xilinx Spartan 6. Naš cilj je bil dokazati, da lahko dosežemo visoko kakovost strojne opreme po ugodni ceni in hkrati ponuditi veliko podporo strankam.

Veseli nas, da smo lahko uspešno dostaviti, kar smo obljubili. Zdaj smo ustanovili naš cilj, da poda najbolj učinkovito rešitev rudarske Bitcoin. Mi bomo finančno podporo našim Lancelot stranke za nadgradnjo naše nove izdelke, da bi lahko, da si opomore in da denar na svoje naložbe, stvar, ki ni bil nikoli podpisan v Bitcoin industriji.

Vaše naprave imajo velike mere in cene. Ali so te vrednote trajna?

Mi, vendar trenutni popusti so omejene. Ustavili se bomo promocijo, ko smo pokriti svoje stroške inženiringa. Mi ne cilj, da bi kateri koli dobiček iz prve serije ASIC čipi in naš edini cilj je kritje stroškov izdelave. Mi financira več kot 70 odstotkov projekta sami. Mi lahko dobijo preostalih 30 odstotkov iz različnih vlagateljev, vendar so njihove razmere povečujejo ceno naših izdelkov. Želimo, da bi našim strankam možnost, da izkoristijo nizke cene, medtem ko nam pomagali dokončati ta projekt.

Ali ste stave na učinkovitosti, je, da je vaš glavni cilj?

Ja, učinkovitost je glavni cilj. Želimo, da ta čip, da je uporabna tako dolgo, kot je mogoče, in menimo, da se bo rudarska dirka Bitcoin je zmagal s pomočjo učinkovitost, lastnosti, kakovost, zanesljivost in podporo strankam. Vsak proizvajalec ima enako ceno na čipu, zato je strošek čipa ni vprašanje.

Velikost DIE in pogostost ure so bili vedno drugi v naši razvojni cilj. Naši inženirji so delali večino časa na optimizacijo jedro čipa. V teoriji je naša ASIC lahko vodijo (overclocked) do 134 Ghash / s, medtem ko smo le oglašuje 100 Ghash / sek. Vendar, če bi bila ena od teči tako hitro učinkovitost bi se znižala, zato ga ne oglašujejo.

Ti se prodajajo zelo posebne vrste rudarske opreme. Kateri je pravi za vsako vrsto rudar?

Naš glavni izdelek je Minion. Za tiste, ki ne vedo, A Najljubši je "tisti, ki je zelo cenjena ali ugodnosti". Minion je visoka zmogljivost, nizke porabe 28nm A in 100 Ghash Bitcoin ASIC razvit v sodelovanju z VeriSilicon, vodilni po silicijeve ponudnik rešitev.

To ASIC je v središču vseh naših rudarjev in smo ga prodajajo ločeno ponuditi OEM [originalne opreme proizvajalca] podjetij možnost, da vzpostavijo svoje lastne zasnove. V končni uporabniki ne morejo mine z golimi ASIC čipi in mora ostati stran od tega.

Naši dve rudarji so bodo vgrajeni firmware, da se bo samodejno poveže z rudarskimi anketi skozi roženo protokola, ki je protokol izbira za visoke hitrosti ASIC čipi. Mi smo cilj zanesljivost, nizke stroške vzdrževanja in uporabniku prijazen vmesnik. Ti izdelki so v celoti razviti naše osebje.

Prospero X1 je pravi za vsako stranko, ki želi, da bi dobili čim večjo donosnost naložb, vendar nimajo prostora ali denarja porabiti za rudarske Bitcoins. To bo velik del strojne opreme, da so v vašem domu, in upamo, da bo vsaj plača celoten račun za električno energijo za vaš dom.

Prospero X3 je pošast. Na 2000 Ghash, da vsebuje 20 Sluge in bo ena izmed najbolj zloben razpršitev stroje tam. Nizka poraba energije v Minion se nam bo omogočilo, da se prilega v samo 2U rack prostora. Lahko ga shranite v svojem domu, če želite, če vas ne moti hrup, ki so ga navijači zahtevajo, da se ohladi toliko Asics. Zato ga priporočamo za podatkovne centre. Resni rudarji lahko kupite 21 od teh in jih nalepite na isti 42U strežnik kabinet omaro, vendar pa bo potrebno zagotoviti 22kW () moči. Prihodki danes ustvari 21 x X3 bi 17.300 $ na dan.

Kaj so črno puščico načrti za prihodnost? Ali razvoj novih naprav?

Če bo šlo vse po načrtih, bomo še naprej prizadeva za izboljšanje naših rudarjev. Takoj, ko je na voljo 14nm, do leta 2015, bomo javnost nov ASIC z uporabo te tehnologije. Kot smo trik naše rokav, pričakujemo, da bo naša 14nm ASIC prekašajo trikrat v hitrosti in moči, vse druge 14nm modelov. Kot vedno, vam bomo ponudili prednostne obravnava na naših prejšnjih strank.

Vendar pa so naši načrti za prihodnost, ne le Bitcoin rudarstvo. Bomo začeli delati TCP / IP strojne opreme, ko bomo končali ta projekt.

Kako vidite na trgu rudarsko zdaj?

Obnašanje stranka spremenila od junija. To je razumljivo, saj so težave dvignila toliko in niso imeli možnosti, da si opomore svoje naložbe. Vzpon v težavah, ni nekaj, kar se je zgodilo po naključju. Kupci so bili navdušeni in nekateri prodajalci so v celoti izkoristijo to.

Zavedamo se, da mora biti win-win odnos med prodajalcem in kupcem. Trudimo se, da rešitev tega problema, ki ga zagotavlja svojim strankam, da bomo storili vse, kar je v naši moči, da zaščitijo svoje investicije. To bomo storili skozi ponuja najboljšo razpoložljivo tehnologijo, agresivno cenovno politiko, ki omejuje število ASIC čipi, ki smo jih na trgu z namenom, da vsi imeli enake možnosti za povrnitev svoje naložbe in zaslužili denar.

Kako vidite prihodnost Bitcoin?

Verjamemo v konceptu virtualnem svetu. Programske in strojne opreme, inženirji poskušali posnemati našega življenjskega sveta v navidezni, saj so izumili na dan računalniki. Bilo je le vprašanje časa, za virtualna valuta pojavljati. Veseli nas, da bomo lahko to valuto in virtualnim in ga preživijo v resničnem svetu.

To je super za ljudi, da lahko obdržali svoj denar na svojih osebnih računalnikih in ne bi bilo treba zanašati na nekoga drugega, da ga zavarovati za njih. Iz tega razloga smo videli prihodnost cryptocurrencies kot zelo svetlo eno. Menimo, da bo Bitcoin šel v vrednosti skupaj s težavo omrežja. Samo upamo lahko, da bo v prihodnosti lahko uporabljali to tehnologijo za večje dobro.

Sorodne novice


Post ICO

Bitcoin 2015 Cena - Napoved Bitcoinove vrednosti skozi množično modrost

Post ICO

Bitcoin sooča z vse večjo konkurenco iz drugih vse-digitalnih valut

Post ICO

50.000 bitkoin za avkcijo

Post ICO

Barclays testiranje bitcoin tehnologije

Post ICO

5 Bitcoin Plugins, da kar najbolje izkoristite svojo spletno stran WordPress

Post ICO

Aktivisti želijo ustvariti nov model Bitcoin, ki lahko zagotovi anonimnost in se izogne predpisom

Post ICO

Bitcoin osvoji dva nova glavna podpornika: Euro Pacific, Peter Schiff in Julian Assange

Post ICO

Kako 7,9 milijona ljudi sprejema bitkoin na Bližnjem vzhodu

Post ICO

Podjetje Bitcoin Coinsilium sproža prvo blokovno IPO v Združenem kraljestvu

Post ICO

Aplikacije za Bitcoin

Post ICO

Bitcoin in prihodnost denarja: Atlanta gostuje v kripto konferenci oktobra

Post ICO

Peking že ima bar, ki sprejema Bitcoin