Alarmno pregledna uredniška dela | Slovenian.globalsciencecollaboration.org

Alarmno pregledna uredniška dela

Alarmno pregledna uredniška dela

Kovanec Ogenj se je začela izvajati različne transparentnih poslov na način, nekateri kritiki menijo, "zaskrbljujoče".

Smo govorili v preteklosti o preglednih finance (spuščanje kmalu), smo odprli naš uredniški nadzorno ploščo za člane kovancev Fire Plus, in naša uredniška ekipa je trdo delajo na ustvarjanju vrsto materialov, ki se bo začel kot odprte kode za vsakogar za uporabo.

Sredo zvečer, smo začeli Uvodnik nadzorno ploščo v zgodnji, gledajo samo različica za člane Plus. Kovanec Fire Plusis naročnino na dodano vrednost kovanca Fire. Ta nova funkcija omogoča Plus članom priložnost za pregled naše prihodnje funkcije, si ogledate različne korake vsake zgodbe v teku, in pregleda backend našega poslovanja.

To je še prezgodaj, in imamo veliko več dela storiti, da bi naše backend poslovanje bolj pregledno za bralce, vendar smo vedno napreduje... Vsak dan.

Bomo dodali več možnosti pregledu za bralce znotraj uredniškega nadzorno ploščo, kot je naša razvojna ekipa nadaljuje s pisanjem podporo naših članov kovancev Fire Plus. V sedanjem pregledu, lahko člani ogledate prihajajoče zgodbe in Poglobite se v njih videti stanje vsake zgodbe.

Uporabniki lahko pomaknete na določeno zgodbo.

Podrobnosti znotraj osnutka zgodbe vključujejo vlagatelji in osebje, ki dela na zgodbi, število delovnih mest notranje razprave, in drugih predmetov. V bližnji prihodnosti, bodo dodatne možnosti se odpira za člane Plus pregledati dodatne postavke.

Celoten pregled zgodbe.

Delamo tudi na novo funkcijo, kjer bodo člani Coin Fire Plus se lahko glasuje o zgodbah, ki bi jih radi videli naše uredništvo osredotočiti na dajanje našim bralcem bolj ugoden kot "uredniki" iz vrst.

Prepričani smo, da bi bil pregleden, tudi "zaskrbljujoče" pregledna našim bralcem, in se zavzema za izmenjavo teh informacij z našimi bralci. Ostanite z nami, kot smo dodali dodatne funkcije, politike in predmetov.Vsi Bitcoins in Litecoins izginili: Poljski Bitcoin izmenjavo Bidextreme.pl vdrlPo enem tednu brez kakršne koli napovedi glavnih heists v Bitcoin svetu - zadnja slaba novica prišla iz Češke Republic-, poljski izmenjavo Bidextreme.pl pokazala, da je prišlo do vdora. Posledično so izpraznili Bitcoin in Litecoin denarnice kupcev, poroča Coindesk.

Incident se je poročalo, da so organi in platforma začasno prekine vse activitieswhile preiskava opravlja, po izjavi, objavljeni na spletni strani Bidextreme je:

Kot posledica hekerski napad, je bil oropan naš portfelj BTC in dolgotrajne oskrbe. To dejstvo so poročali, da kazenskega pregona.

BTC in LTC, ki pripada vsem uporabnikom bili ukradeni. V primeru, da [digitalna valuta] mogoče pridobiti, se bo vrnil na uporabnike po stanju od 17. Novembra 2013 sredstva uporabnikov, ki so deponirana na bančnih računih platforme so varna.

Do sedaj, je količina cryptocurrency ukraden, je skrivnost. Vendar pa bi ta napad vpliva na razvoj poljskega Bitcoin trgu, nekateri domačini je po napadu, ki se je zgodila 18. Novembra.

Izjava Mariusz Pilas, izvršni direktor Magnus doo, ki ima v lasti Bidextreme.pl, sprosti razkriva razvojne načrte Platforma bo zdaj moral waitdue na ta kramp. "Globoko obžalujemo, da smo morali začasno prekine platformo Bidextreme.pl katerih [tržni] potencial je bil v razvoju na impresivno stopnjo rasti. To je povzročilo veliko finančno izgubo tudi za nas", Pilas dejal.

Po Magnus 'predstavnika, je družba že začela vrniti uporabnikov sredstev, položenih poljski zlot (PLN) na platforme bančni račun. Na srečo, Magnus Ltd ima skupno vrednost, ki pokriva proračun Bidextreme.pl in vrednost ukradenega digitalno valuto "veliko krat".

Program ekonomskih Crimes Oddelek za občinske policije v Olsztyn je zadolžen za preiskavo. Vendar pa bi se zadeva zapletena zaradi dejstva, da je pravni položaj Bitcoin še vedno ni znan na Poljskem rešiti.


Alydian gostuje Terahash, da bi osvojil velike rudarjeAlydian, zagona, ki se jih je podjetniški inkubator CoinLab podprt, morda resno novice v nekaj dneh: podjetje bo gostila ASIC rudarske opreme za svoje stranke, preko letnih pogodb.

Nova storitev je usmerjena na vse velike rudarjev so tam, kot je bil začetek dneva cen 65.000 $ na Terahash z rudarskimi gostovanje pogodbe, ki so na voljo samo v 5 in 10 Th / sec blokov. Cilj Alydian je osvojiti vlagateljev institucionalni ravni, ki morajo spremeniti velike vsote denarja v Bitcoins.

Podjetje s sedežem v Kaliforniji in njegov inkubator stavijo na dejstvo, da so pionirji na tem področju, vendar je njihov predlog vzbuja nekaj dvomov. Stopnja Alydian je od 65.000 $ na TH / sec velja samo za svojo 10 TH / sek liste. Na 350.000 $ za eno leto vredno 5TH / sek rudarstvu, njene cene so enakovredni 70.000 $ na TH / s, ali 70 $ na GH / s. Na drugi strani, cene od KnCMiner enaka okoli 19 $ na GH / s. Butterfly Labs je distribucijo Asics razvite enake velikosti 65nm proces vozlišč kot Alydian je, ampak enote Bfl ponujajo 45-55 $ na Gh / sek. To je še vedno ceneje kot predlog Alydian je.

Toda Peter Vessenes, ustanovitelj CoinLab je, ima obrazložitev:. "Ne gre samo za časovno vrednost denarja, (rudarstvo zdaj je vredna več kot čakali, da mine), ampak tudi tam je izračun morate storiti o svojih terahashes Kolikšen odstotek Bitcoins kopljejo bodo v povprečju zaslužijo? Oba, in igra USD-BTC cena v izračunih rudarskih, kar je eden od razlogov, da je težko cen in razumeti ". Če smo pošteni, je treba upoštevati tudi dejavnike, kot so stroški električne energije za domače upravlja rudarjev.

Vessenes predlaga, da se te cene lahko oblikovana, še posebej zato, ker je je zmanjšanje ponudbe za mer hash: "želimo zagotoviti rešitev na ključ za institucionalne vlagatelje, ki ne želijo skrbeti za to, in ne želim iti upravljanje 72 Bitfury škatle ".

Ob predpostavki, Alydian uspe izpolniti svoj rok 29. Avgust, lahko pričakujemo močno spodbudo za težave omrežja.

Via coindesk.com

Sorodne novice


Post ICO

Bitcoin Investment Trust bo postal prvi javni sklad za kriptokurrency

Post ICO

Aplikacija, ki bo ukradla svoje Bitkoine, Paypalovi predsedniki prevzemajo Bitcoin in še več

Post ICO

9 igre, ki jih navdihujete s kriptokultnostjo, ki jih morate igrati

Post ICO

Ameriško sodišče ustavi Mt. Gox iz dražbe domene Bitcoin

Post ICO

Bitkainske denarnice, ki temeljijo na Androidu, so nadgrajevale pomanjkljivosti pri kriptografiji in varnostne težave

Post ICO

5 Dejavniki, ki ovirajo rast bitkoina

Post ICO

Ekskluzivna platforma Bitcoin Clipperz se preseli na Islandijo

Post ICO

Skoraj sem se obtožil domnevni Coindesk

Post ICO

Bitcoin raste v priljubljenosti na Kitajskem

Post ICO

Bitcoin in prihodnost denarja: Atlanta gostuje v kripto konferenci oktobra

Post ICO

Bitkoin je vključen v prihodnje strategije 60% ameriških organizacij

Post ICO

Ali je Bitcoinova banka na poti? Mt.Gox ustanovitelj izgubi $ 50K in več