Agora Commodities vam omogoča, da kupite paladij z Bitcoinom | Slovenian.globalsciencecollaboration.org

Agora Commodities vam omogoča, da kupite paladij z Bitcoinom

Agora Commodities vam omogoča, da kupite paladij z Bitcoinom

Bitcoin lastniki zdaj lahko vstopijo na trg dragih in redkih kovin, zahvaljujoč Agora proizvode. Trgovec plemenitih kovin je strankam omogoča, da kupujejo paladij z cryptocurrency.

Paladij je ena izmed redkih kovin availableto vlagateljev surovin. Glede na sporočilo za javnost, "v 1990 svetovnega povpraševanja paladija je okoli 100 ton. Do leta 2000 je letna potreba po paladija dosegla 300 ton, medtem ko je bila svetovna proizvodnja omejena le na 222 ton v letu 2006". Ta kovina, ki se uporablja predvsem za proizvodnjo katalizatorje na področju avtomobilske, je tudi 30-krat redkejše kot zlato.

"Nove kupce pomeni novo povpraševanje in imetniki Bitcoin bo brez dvoma treba po kupiti paladij s Bitcoin, saj to pomeni, da gre nov način za zaščito nedavno gainsthat so bile narejene iz digitalne valute", dodaja v sporočilu za javnost.

Če vas zanima kaj več o tem investicijsko priložnost, si oglejte spletno stran agora Commodities ".Airbnb je morda bližje sprejemu Bitcoina: CEO zahteva mnenja o TwitterjuGlavni najem domov storitev se Airbnbmight razmišlja Bitcoin kot možnost plačila. Vsaj družbe soustanovitelj in izvršni direktor, Brian Chesky, sklenil zaprositi mnenje njegovih spremljevalcev na Twitterregarding to možnost.

Odgovor je bil na splošno pozitiven, z več deset ljudi, ki prosijo podjetje za ta korak forwardand postala ena izmed prvih platform svoje vrste, da sprejme cryptocurrency.

Nekateri uporabniki Twitter pogojem dobre argumente. Na primer, Zach Salomon-Beloin dejal: "Da. Kot mednarodni kot ste vi, se bo izplačalo veliko krat več za izkušnjo in enostavnosti poslovanja". Adam Nash, predsednik uprave Wealthfront,? Je odgovoril "Pravzaprav, kot trg, Airbnb bi naredil nekaj posebnega z Bitcoin. Naj najemniki plačati in kaj lastniki odločijo za prejemanje".

"Ja. To bi zmanjšalo pristojbine, racionalizacijo plačila, zmanjšanje tveganja in enostavno izvajati brez deviznih tečajev / tveganje volatilnosti," je dejal Andreas Antonopoulos A cryptocurrency strokovnjak.

Airbnb je spletna platforma, ki so navedene na tisoče hiš, stanovanj in sob na voljo za kratkoročni najem v 34.000 mestih po vsem svetu. To je še posebej primeren za ljudi na počitnice, ki bi raje ostanejo v hiši kot v hotelu.

Trenutno stran je odgovorna za več kot 10.000 dnevno reservationsand vodilni na svetu v tem poslovnem sektorju, tako da vidim Airbnb sprejeti Bitcoin bi bilo nič takega.

Najem velikan so lahko zgledovalo po nedavnem announcementmade ki ga 9flats.com. Ta spletna platforma deluje v istem sektorju kot Airbnb, vendar v manjšem obsegu. Podjetje ni samo sprejemanje Bitcoin kot možnost plačila za najemnine, ampak daje tudi gostitelji pravico do izbire, če želijo prejeti denar v fiat ali cryptocurrency.

Po 9flats.com, "to je nekaj, kar so naši gostitelji prosil za večkrat in smo veseli, da bomo lahko to storili."

Slike iz Airbnb.com


Kaj pa letalo za Bitcoin? SkyCraft sprejema digitalni denarSkyCraft Podjetje je sedaj sprejema Bitcoins po svojih letal. Odločitev je gorivo, ki ga "željo, da prinese splošnega letalstva v 21. Stoletju" v podjetju, kot tudi "vzbuditi zanimanje za letenje za Bitcoin holderswho morda ni že seznanil s svojo lepoto".

SkyCraft napovedala dobre novice preko sporočilu za javnost, objavljenem na spletni strani družbe. Poslovni jemlje cryptocurrency v zameno za SD-1 Minisport, rezultat "sedem let Češke inženiring in design", vozilo primerno za vse začetnike pilota in zdaj šteje, da je prvo letalo, ki ga je mogoče kupiti z Bitcoin.

Za nakup SD-1 Minisport, boste morali porabiti $ 54.850. Na tekočem tečaju, to pomeni, da vrednost okrog 81 BTC, ampak $ 2.000 (skoraj 3 BTC) je treba najprej plačan kot depozit.

Podjetje, ki obdeluje svoja plačila digitalne valute skozi BitPay, upa, "da bo to pomenilo pomemben trenutek za tako prihodnost splošnega letalstva in prihodnosti Bitcoin".

[Update] V tem času, SkyCraft že prodala svojo prvo letalo. Kupec je znana Bitcoin podjetnik Charlie Shrem, ki je napovedal novice prek Twitterja.

Shrem kupil prvo SD-1 Minisport z cryptocurrency in, očitno, ne bi mogel biti bolj zadovoljen.


Alan Silbert, direktor BitPremierja: to je prehodno obdobje zdaj v svetu BitcoinZdi se, da je v preteklosti za Bitcoin obdobje strašno variacije in nestanovitnosti. Po velikem vzponu v 200 $ v spomladi, vrednost digitalna valuta je nihala okoli 90 $ v zadnjih nekaj dneh, po lahkem padec.

Vse to kljub dogajanju, kot je zaprtje Liberty Reserve in objave v Bitcoin ETF, ki ga je Winklevoss Twins prejšnji mesec. Torej, kaj se dogaja z cryptocurrency?

No, po Alan Silbert, predsednik uprave luksuznega blaga trgovcev na drobno BitPremier, "potencialni kupci so sedel na klopi nowwhile vprašanj igrajo z Mt. GOX in naslednjih izmenjave priti na spletu, pravnega razvoja, in podjetja, ki odločajo zapreti, ker od regulativno breme ".

"Medtem, vem, da je kup aktivnosti pronicajo v ozadju z novimi Bitcoin ustanavljanjem dobiva obliko. Tako jaz vidim kot neke vrste prehodno obdobje prav zdaj. Plus ameriških delniških trgov vodijo rekordnih in dolarjev vlagateljev se dogaja tam ", je še dodal.

In kaj o Winklevii? Silbert pravi, da je "Winklevoss ETF bo moral iti skozi dolgotrajen postopek registracije, pri SEC in tudi na trgu pooblaščenim udeležencem, da se prijavite na konceptu (morda vam pove nekaj, kar že veš: velike finančne institucije, v bistvu bi trg, olje stroj, in traja nekaj tveganje za možnosti arbitraže) ".

Kot je predsednik uprave BitPremier izjavil, "da bo to trajalo nekaj časa in ETF ne more zgoditi v bližnji prihodnosti, še posebej, če jih ni mogoče prepričati pooblaščenim udeležencem, da se prijavite na, tako da je potrebno veliko je pravkar iz tiska za javnost. Tisk je bil tudi precej negativno na Winklevoss ETF ".

To je lahko samo eno mnenje, vendar pa prihaja od strokovnjaka z veliko izkušnjami na področju Bitcoin, da ve, kaj govori. Ko smo vstopili v cryptocurrency svetu, smo vedeli, da je nekaj gotovo... Edina stvar levo storiti, kot v mnogih drugih primerih, je počakati in videti.

Via businessinsider.com

Sorodne novice


Post ICO

Bill želi, da se kriptokularnosti v Kaliforniji popolnoma legalizirajo

Post ICO

Bitcoinova fundacija je porabila 150 kilogramov na mesec, izgubila 4,6 milijona dolarjev manj kot leto dni

Post ICO

5 super Bitcoin zgodbe delijo Redditors

Post ICO

Bitcoin kot valuta proti Bitcoinu kot tehnologiji

Post ICO

Bitcoin v Kanadi: zakaj lokalni trgovci ljubijo kriptocurrency

Post ICO

4 najbolj priljubljenih objav na BitcoinTalk

Post ICO

3.454 Trillion je dober razlog za nakup Bitcoina

Post ICO

Aplikacija, ki bo ukradla svoje Bitkoine, Paypalovi predsedniki prevzemajo Bitcoin in še več

Post ICO

Prvotni podružnica Bitcoin v Južni Aziji je iz Bangladeša

Post ICO

Organi se osredotočajo na severnoameriško študijo, ki zavrača anonimnost Bitcoin

Post ICO

Bitcoin in vloga, ki bi jo lahko igrala v skupnosti B2B

Post ICO

Bitcoin sooča z vse večjo konkurenco iz drugih vse-digitalnih valut