Adam B. Levine: težko je spoštovati, kadar se pravila lahko kadarkoli spremenijo | Slovenian.globalsciencecollaboration.org

Adam B. Levine: težko je spoštovati, kadar se pravila lahko kadarkoli spremenijo

Adam B. Levine: težko je spoštovati, kadar se pravila lahko kadarkoli spremenijo

Bitcoin vojna, ki se je zgodilo med podjetji in organi, izgleda bolj kot limonade, kot pravi konflikt, posledice pa so lahko resnična.

Po zadnji epizodi, kar se je zgodilo, ko je ministrstvo za finančne institucije v Kaliforniji izdal "odloka o prepovedi in red" proti fundacije Bitcoin, ekipa na Bitcoin preizkuševalca odločila, da zaprosi za mnenje v zvezi s to zadevo in smo povabili Adam B. Levine, ustanovitelj in urednik-v-šef Spregovorimo Bitcoin !, odgovoriti na nekaj vprašanj.

Medtem je Bitcoin Foundation izdala dobro strukturirano pismo sprejem za kalifornijske oblasti. Še vedno čakamo, da vidim, kako se bo ta situacija igrati, vendar za zdaj lahko preverite naš intervju spodaj.

Ali je veljavno, da moti delo institucije, kot je Bitcoin Foundation, ki se ukvarja z donacijami, ker oni ne po denar za prenos prava? Ali misliš, da je to dogaja samo zato, ker je institucija, ki uporablja ta denar za promocijo Bitcoin?

Adam B. Levine - Edini pravi odgovor tukaj je, da je nered. To je enostavno, da tožbo zavrne iz Kalifornije, ker se sliši čudno, ampak človek, ki je podpisal njegovo ime na črko je bil človek, ki je dejansko napisal zakon. Moraš predstavljati, da vedo, kaj jim govoriš, tako da je vprašanje: zakaj mislijo, da imajo zadevo? Položaj je zmeden, milo rečeno, da bo do odvetnikov, da to ugotovimo.

Strokovnjaki pravijo, da bodo naročila in opozorila, kot je ta množijo v naslednjih tednih in mesecih v 48 severnoameriških državah, kjer je ta vrsta prava aktivna. Ali verjamete v te napovedi?

Mislim, da je tvegano, da bo izmenjava ali katero koli podjetje, ki pride v stik s trgovino lokalnih valut in Bitcoin. Pri normalnih trgovcev, da bi bilo malo težko prevzel začelo izdajati boilerplate preneha-in-desists za vsako podjetje, ki deluje z cryptocurrency. Res ne vidim, da se dogaja, ampak za izmenjavo je situacija zelo drugačna.

Mt. Gox, na primer, se zdi, da imajo "podlegla" s tlakom organov. Je bil to pozitiven korak za platformo za izmenjavo?

Jaz bi mu na vprašanje malo, Mt.Gox obupno želi biti skladni. To ni tako, kot so si nekateri izobčenec organizacija stoje na za zasebnost svojih strank. DHS jih dinged na tehnične podrobnosti, tri leta staro razkritje bančnega računa, ki ni bil prav v času, ko je bil podpisan. Do vodstvom FinCEN, nihče ni mislil, Mt.Gox je denar oddajnik. Ali pa, kar se tega tiče, da so organi mislili Bitcoin je denar.

Vse to je grozno za njihovo poslovanje: Mt.Gox prej je imela več kot 80 odstotkov trgovine z Bitcoin, vendar to število pada hitreje zdaj kot kadarkoli v dveh letih sem gledal. Prav obupno želijo upoštevati, da se lahko stvari nazaj na normalno. Razen, da je težko izpolniti, če so pravila, ki se lahko spremenijo v vsakem trenutku.

Ali menite, da je ZDA vidi Bitcoin drugače kot drugod po svetu?

ZDA so bolj financializirane gospodarstvo kot mnogih drugih delih sveta, tako iz določenih kotih bo neverjetna zadržanost, da pogled na tehnologijo, kot karkoli drugega kot za šalo. Konec koncev, imajo veliko za izgubiti. Ne glede na odnos, postane jasno, vsak dan, da je Bitcoin tako revolucionaren, ker je valuta, ki obravnava vse udeležence kot enaka, uporabo pravil za vsakega uporabnika samo isti. V svetu denarja, to je edinstven in zelo močna lastnost.

Ali menite, da so državni regulatorji imajo namen, na koncu, ugašanje Bitcoin? Čeprav FinCEN, na primer, je že zagotovljeno, da se ne trudijo, da prekine cryptocurrency.

To je tanka črta hoditi. S programsko tehnologijo, ne moreš narediti nekaj nezakonito, in pričakujejo, da ljudje poslušajo. Peer to peer izmenjavo datotek nam kaže, da poskuša uničiti storitve, ki omogočajo to lahko uspelo uničiti storitev, vendar je osnovna tehnologija mehurčki v bolj prožno in težko sodelovati obliko, pogosto večkratnik.

Če človek želel ubiti novo tehnologijo, ki je bila slabo razume, je ključ za zanetile naravni strah pred novo z negotovostjo zakonitosti. Bolje je, da stojnico za čim dlje, ki določa zakon na papirju, ker ko so parametri razume, da je mogoče ukrepati takoj. Tudi zahteven predpis ni izziv na voljo dovolj denarja, vendar je negotovost glede prihodnje ureditve z znanjem je to prihaja in da bi bilo slabo, ker je zelo težko, da se zavežejo. Ne morem brati misli, ampak jaz bi igral počasno igro.

Kakšna so vaša pričakovanja za Bitcoin v prihodnosti?

Mislim, da se bo spremenilo vse, ali je mehanizem vkrcanje za tehnologijo, ki ne. To ni toliko Bitcoin, kot skupnosti, ki je vzniknilo okoli njega. Najpametnejši ljudje, kar sem jih kdaj srečal, strastno in sposoben. Gradimo boljši svet, tehnologija je samo orodje. Bitcoin je dobro orodje, vendar ne edini ali zadnji.

Sorodne novice


Post ICO

Bitcoin osvoji dva nova glavna podpornika: Euro Pacific, Peter Schiff in Julian Assange

Post ICO

10 bitkoinskih mitov, ki so jih razkrili na koščke

Post ICO

Bitcoin ni varen - Lie, ki so mu ga povedali banke in vlade (Evo zakaj)

Post ICO

Bitcoin ne uspe cash test in se šteje za blago na Finskem

Post ICO

Bitcoin Exchange Igot.com sproži storitev obdelave plačil v 40 državah

Post ICO

Stavite svoje digitalne kovance v novo spletno igralnico Bitoomba

Post ICO

Bitcoin ATM, ki so ga avstralski organi zasegli v milijonarju z drogami

Post ICO

5 Razlogi, zakaj internet denarja bo zdrobil centralizirano financiranje

Post ICO

Posvojitev bitkoinov: pet najboljših držav v razvoju

Post ICO

Bilcoin temeljni primer na zakonu o pristojnosti objavljen

Post ICO

Avstralija meni, da je reguliranje Bitcoina valuta

Post ICO

Ameriški podjetnik želi s svojo pomoč Tesla povečati svojo dolino Blockchain