Aktivisti želijo ustvariti nov model Bitcoin, ki lahko zagotovi anonimnost in se izogne predpisom | Slovenian.globalsciencecollaboration.org

Aktivisti želijo ustvariti nov model Bitcoin, ki lahko zagotovi anonimnost in se izogne predpisom

Aktivisti želijo ustvariti nov model Bitcoin, ki lahko zagotovi anonimnost in se izogne predpisom

Naj anonimnost in svobodo. To je glavni cilj dveh anonimnih aktivistov, ki so predlagani alternativo Bitcoin: možnost, da bi vilic protokol in ustvarjajo Bitcoin 2.

Ta nova izpeljanka izvirne kode bi pomagala ohraniti tisto, kar zagovorniki klic, v svoji knjigi "Bitcoin 2: Svoboda transakcije", je "izvirni dolgoročno vizijo" tega cryptocurrency, uničuje elemente protokola, ki menijo, da so škodljive za sistem.

Bitcoin 2 bi bila zgrajena za podporo anonimnosti protokol Zerocoin. To je načrt aktivistov ustaviti prvotni protokol iz držav v razvoju "v sistem, ki je popolna perverzija prvotne vizije - popolnoma pregleden plačilni sistem z zelo malo točk nadzora, ki je bil v celoti absorbira sedež finančnega in regulativnega okolja ".

To je njihova vizija, ampak kaj bi strokovnjaki pravijo? Core razvijalec Jeff Garzik pravi, "da je še ena Altcoin. Ti so poskušali zajahati coattails za blagovno znamko Bitcoin, vendar razen tiste, eksperimentiranje je dobra stvar. Trženje večine Altcoins je neizogibno Bitcoin-kritična, saj so želeli, da se razlikuje od glavnega konkurenta ".

Poleg boja za anonimnost in svobodo Bitcoin je, papir tudi upa, da bo žetev uporabnikom cryptocurrency. "Mi ne lobirajo za izdelavo naših predlogov del sedanjega sistema Bitcoin, vendar bo naredil trdo vilico. Kdor želi ostati v starem sistemu, lahko. Kdor želi, da preklopite lahko tudi. In mislimo, da to lahko stori brez problem reset trdega sredstev, ki omejuje konkurenco Bitcoin (kot, na začetku poti v rudarstvu, trg, itd), "je pojasnil Eric Gonzalez, eden od zagovornikov.

Glede na papirju, avtorji so posebej ukvarjajo z novimi značilnostmi v0.9 sproščanja Bitcoin, ki prinaša Bitcoin sistem Plačilni Sporočila, ki omogoča trgovci za povezovanje s strankami. Plačila bi se zaključila z uporabo digitalnih certifikatov v lasti trgovci in bi vseboval podatke o vsaki transakciji.

Avtorji so tudi zaskrbljeni zaradi možnosti, sledenje poti vsakih Bitcoins uporabnik porabljen. Kot je navedeno v dokumentu, "programsko opremo za analizo finančnih tokov za vzorce pranja denarja v tradicionalni bančni sistem je široko dostopen in ga je mogoče prilagoditi z lahkoto Bitcoin, ki bi bilo težje prikriti tisti identitete". Gonzalez trdi, da "je eden od zadevajo razvoj, ne preveč nevarno samo po sebi, ampak problematične v kombinaciji z drugimi spremembami" to.

Toda Jeff Garzick trdi, da so te funkcije nepotrebna in verjetno se bo zavirajo napredek Bitcoin:. "Družba, ki želi za njene finance, da so preverljivi, ki jih svetu na splošno ne bodo želeli te predlagane funkcije anonimnosti ne bi bilo čudovito, če velike korporacije ali vlade objavljena v celoti odprt, pregleden, preverljiv, kriptografsko dokazano računovodstvo? Bitcoin tehnologija omogoča, da je ".

Druga stvar, ki je papir želi uvesti je redno velika blok verige, saj je eden imamo zdaj vedno narašča. Glede na papirju, vse večji blok verige povečuje idejo centralizacije, še kar polni stranke manj izvedljivo v daljšem časovnem obdobju. "Mi lahko zvok precej pesimistična za vas, vendar smo bili v valuti industriji digitalnih skoraj dve desetletji", pravi Gonzalez in dodal, da "stvari ponavadi gredo načine nisi načrt za, preprosto zato, ker ni imel moči treba braniti pred regulativnega pritiska ".

Via coindesk.com

Sorodne novice


Post ICO

Bitcoin alternativa Bytecoin praznuje prvi blok, napoveduje nove funkcije

Post ICO

Bitcoin zamenjava Kraken napoveduje novo strukturo pristojbin

Post ICO

Bitkoin se lahko sooča z izumrtjem iz lastne vojne

Post ICO

Bitcoin prijazna Draperova univerza ponuja brezplačen spletni tečaj o kriptokurrency

Post ICO

Bitcoin za potovanje: tekma v nebesih

Post ICO

Strokovnjaki industrije Bitcoin morajo zdaj okrepiti izobraževalna prizadevanja

Post ICO

Bitcoin že ima svoj bankomat

Post ICO

Bitcoin izmenjavo BTC-e vpliva na napad DDoS

Post ICO

Stavite svoje digitalne kovance v novo spletno igralnico Bitoomba

Post ICO

Ameriški podjetnik želi s svojo pomoč Tesla povečati svojo dolino Blockchain

Post ICO

1-800-Flowers bo sprejel Bitcoin

Post ICO

Bitcoin v Kanadi: zakaj lokalni trgovci ljubijo kriptocurrency