Sprejemanje bitkoin je dober za MovieTickets.com | Slovenian.globalsciencecollaboration.org

Sprejemanje bitkoin je dober za MovieTickets.com

Sprejemanje bitkoin je dober za MovieTickets.com

MovieTickets.com poroča, da njen objem Bitcoin vodi do povečane prodaje, prepoznavnosti in skupnosti dobre volje. Ko se je družba prvič odločila, da sprejme Bitcoin je bilo nekaj trepidations, toda vsi digitalni valuti se kaže, da je prošnja za spletno prodajo vozovnic mestu. S potrošniki nenehno zahtevajo več načinov za hitro in enostavno plačilo za blago na spletu, ki je Bitcoin postaja vse bolj priljubljen način transakcije, in tista, ki pomaga MovieTickets.com prodajajo svoje blago.

Film v kinodvoranah lahko zdaj uporabljajo Bitcoin za nakup vstopnic za približno 900 kinematografih v Združenih državah Amerike. MovieTickets.com šele začel sprejemati Bitcoin že junija, vendar je program vidni prvi znaki uspeha. Že, MovieTickets trdi, da je njen sprejem Bitcoin se povečuje svojo prepoznavnost in ugled. Best of all, je družba poročanje stotine nakup preko Bitcoin doslej.

Ko MovieTickets odločila sprejeti Bitcoin, ni bila posledica vseh "libertarno pogledom" (kot so prevelike) ali katere koli vrste večje filozofije. Namesto tega je bila posledica pragmatična objemu poslovnih načel in željo po ustvarjanju javnosti in povečanje prodaje vstopnic. Doslej Bitcoin se dali na obeh frontah.

MovieTickets je eden od večjih podjetij, da sprejmejo Bitcoin kot plačilo. Spletna stran, ki je bila ustanovljena leta 2000, ima sporazume s približno 240 filmov gledaliških verig v ZDA in je eden največjih spletnih trgovcev za film vstopnice. Zdaj, to je eden od največjih podjetij na uradno sprejeti Bitcoin kot plačilo. WordPress, Subway, Target, Zynga, in drugih večjih podjetij so ustanovile načine, da sprejemajo Bitcoin kot plačilo, pogosto s pomočjo srednji človek storitev, ki se hitro pretvori Bitcoin v gotovini.

V primeru, da MovieTickets "so plačila olajšala GoCoin, ki je ena izmed najbolj vročih Bitcoin ustanavljanjem podjetij na trgu zdaj. GoCoin je enostaven za vsako podjetje, da sprejme bitcoins (in drugih digitalnih valut, kot dogecoin in litecoin) s pretvorbo digitalnih valut v hladno, trde gotovino, da podjetja hrepenijo. GoCoin je bil delno financiran s pomočjo zamaškov.

Dokler kino omogoča kupcem vstopnic za uporabo MovieTickets obdelavo plačil storitev, ki jih lahko uporabite Bitcoin kot plačilne storitve. Ni vse kinodvorane na MovieTickets.com pa uporabite obdelavo plačil storitev družbe, tako da uporabniki ne morejo kupiti vstopnice s bitcoins iz vseh gledališč. Še vedno, skoraj tisoč kinodvorane že sprejema Bitcoin in MovieTickets še dodati nove gledališča na svojem omrežju.

Direktor družbe navaja pomanjkanje izobrazbe kot največjo oviro med Bitcoin kot plačilna nišo in investicijskega vozila, in kot široko naklado in v uporabo valuti. To pomanjkanje izobraževanja lahko vpliva tako kupcev, od katerih so nekateri preprosto ne vedo, kaj Bitcoin je in kako ga uporabljajo, in tudi podjetja. Veliko podjetij preprosto ne vedo, kako sprejeti Bitcoin in kako plačila lahko obdela in pretvori v tradicionalnih gotovini.

Sprejetje MovieTicket je za Bitcoin zaznamuje še en velik napredek za vse digitalne valute. Za Bitcoin, da se uveljavi kot polnopravne valuti, bo morala postati pogosto uporablja in enostavno sprejeti možnost plačila. Overstock.com MovieTickets.com, in druga podjetja so pomagali širiti ozaveščenost Bitcoin, ki naj bi v končni fazi poveča velikost v Bitcoin Skupnosti. Za zdaj, vsaj Bitcoin imajo uporabniki možnost za nakup vstopnice za kino in lov na najnovejših potezami.

Sorodne novice


Post ICO

Bitkein konvencija iz leta 2014

Post ICO

Bitkoinske izmenjave

Post ICO

Bitcoin državljanska vojna diha: kdo, kaj, zakaj, kdaj in kako

Post ICO

Avalon bo morda dobil 200 milijonov dolarjev naložb in 20nm tehnologijo, da postane vodja rudarskega trga

Post ICO

Bank of England pohvalil Bitcoin in razkriva preiskavo izdaje digitalne valute

Post ICO

Bitcoin in prihodnost denarja: Atlanta gostuje v kripto konferenci oktobra

Post ICO

260 Airlines zdaj sprejme Bitcoin zahvaljujoč novemu Bitnetovemu partnerstvu

Post ICO

Aplikacija, ki bo ukradla svoje Bitkoine, Paypalovi predsedniki prevzemajo Bitcoin in še več

Post ICO

15 spletnih mest za vsa vaša vprašanja o kriptografiji

Post ICO

Zbirka orodij za povečanje vaših bitkoin dobičkov

Post ICO

5 super Bitcoin zgodbe delijo Redditors

Post ICO

9 igre, ki jih navdihujete s kriptokultnostjo, ki jih morate igrati