Zbirka orodij za povečanje vaših bitkoin dobičkov | Slovenian.globalsciencecollaboration.org

Zbirka orodij za povečanje vaših bitkoin dobičkov

Zbirka orodij za povečanje vaših bitkoin dobičkov

Če ste bili, ki se ukvarjajo z Bitcoin za več kot nekaj tednov, potem verjetno veste, obstajajo posebna orodja, ki jih boste potrebovali, da bi spremljali, kaj se dogaja, izračun rudarske donosnosti ali celo nekaj Satoshis vsake toliko časa.

Danes sem ponosen, da predstavi 99Bitcoins "boljše Toolkit za Bitcoiners. Pred kratkim smo dodali še nekaj dodatnih brezplačnih orodij, ki jih lahko zdaj uporabljajo na vaše udobje:

Bitcoin pipa rotator (prosta)

Verjetno ena izmed najbolj priljubljenih zvrsti Bitcoin spletnih strani so pipe. Spletna mesta, ki plačujejo iz mikro količine Bitcoin za svoje obiskovalce. Problem z faucetsis, ki jih ponavadi dajo le zelo majhno količino denarja od vsake strani in moraš čakati zelo dolgo časa, dokler ga lahko uporabljate znova.

To je točno, zakaj smo ustvarili naše pipa rotator. Orodje, ki vam pomaga hitro krmarjenje med sto Bitcoin pipe vam omogoča, da hitro zaslužiti nekaj Satoshis od vsakega od njih. Če ste popolnoma nove Bitcoin je to odličen način, da bi dobili svoj prvi Bitcoins znotraj vaši denarnici, in razumeti, kaj to je vse okoli.

Bitcoin rudarstvo kalkulator (brezplačno)

Če želite, da globlje pogledati v Bitcoin miningthen boste verjetno potrebovali dober rudarske kalkulator. Kalkulator rudarstvo bo lahko ocenite, koliko časa bo trajalo, da bi dobili pozitivno donosnost naložbe za vaše rudarskih del.

Kalkulator Bitcoin stopnja (brezplačno)

To je morda ena od najbolj zanimivih orodij, smo prišli do tako daleč. Ker obstaja toliko različnih izmenjave Bitcoin in toliko različnih pristojbin in menjalnih tečajev, da je včasih težko ugotoviti, kje je najboljše mesto za nakup Bitcoins.

Kalkulator Bitcoin stopnja pomaga rešiti samo to. Samo vnesite koliko Bitcoins iščete za nakup / prodajo, kateri državi ste iz in dobili seznam različnih citatov iz različnih borzah. Če kazalec nad vsemi citatom boste videli natančno razčlenitev, kako se izračuna število.

Če ste izmenjava lahko preprosto dodate sami na tem seznamu, pa tudi tako, da izpolnite preprost obrazec.

Milli - Visoka plačilna Bitcoin Pipa (brezplačno)

Pred kratkim smo začeli naše Bitcoin pipo imenovano Milli. Trudimo se, da bi to eno od najvišjih plačilnih Bitcoin pipe tam ga podarjamo 700 Satoshis vsakih 30 minut. Prav tako lahko sklicujejo druge ljudi na pipo in prejmejo 35% napotitev provizije.

Bitcoin cena ticker Gradnik (brezplačno)

Seveda ne vse naše orodje so novi, nekateri so bili na trgu že kar nekaj časa. Bitcoin cena Ticker widget za WordPress je že na voljo za skoraj 2 let. To je trenutno aktivna v več kot 400 Bitcoin spletnih strani in ima povprečno oceno 4,5 od 5.

Ticker cena vam omogoča prikaz najnovejše in zgodovinskih (do 30 dni) Bitcoin ceni od 4 glavnih borzah. Prav tako kaže Litecoin cene, kot dobro in je zelo prilagodljiv.

Bitcoin novice krme Gradnik (brezplačno)

Če ste iskali, da bi dobili stalen vir novic za vaše WordPress strani lahko vedno dobili naše Bitcoin novice krme pripomoček. Čeprav lahko rečem, da ni tako uspešna, kot je naša druga orodja, ta pripomoček še vedno dobavlja dober stalen tok Bitcoin novice iz vodilnih spletnih strani.

Za konec upam, da nekatere ali vse od teh orodje vam bo pomagalo pri trgovanju, rudarstvu, izmenjava ali gradnjo vaš naslednji Bitcoin poslovanje. Če imate kakršne koli dodatne značilnosti ali orodja bi radi za nas, da ustvarite vas prosimo, da spodaj pustite svoje komentarje.

Sorodne novice


Post ICO

Bitkain spletno mesto za igre na srečo je bilo prevarano za skoraj 1 milijon dolarjev dolarjev

Post ICO

Bančni giganti, ki podpirajo tehnologijo Bitcoin

Post ICO

7 razlogov, zakaj poslovanje Bitcoin izgublja stranke

Post ICO

5 Dejavniki, ki ovirajo rast bitkoina

Post ICO

5 Bitcoin Plugins, da kar najbolje izkoristite svojo spletno stran WordPress

Post ICO

Bitcoin pridobi verodostojnost v EU na pete nemškega priznanja

Post ICO

Bitcoin in vloga, ki bi jo lahko igrala v skupnosti B2B

Post ICO

Avstralija meni, da je reguliranje Bitcoina valuta

Post ICO

9 igre, ki jih navdihujete s kriptokultnostjo, ki jih morate igrati

Post ICO

2014 Bitcoin St. Petersburg Bowl: Bitkoineri dobijo ekskluzivni dostop do predprodaja vstopnic

Post ICO

Bitkoin in druge digitalne valute

Post ICO

Bitcoin app ZeroBlock, ki ga je kupila priljubljena storitev denarnice Blockchain.info