Novo mesto pade na Bitcoin: prvi sestanek v Sacramentu | Slovenian.globalsciencecollaboration.org

Novo mesto pade na Bitcoin: prvi sestanek v Sacramentu

Novo mesto pade na Bitcoin: prvi sestanek v Sacramentu

Sacramento v Kaliforniji, je končno predal Bitcoin! Lokalno srečanje groupwas pred kratkim ustvarili, tako lokalnih uporabnikov cryptocurrency in rudarji lahko sestajajo za izmenjavo nekaj idej. Skupina je predvideno srečanje 23. Julija, ob 7. Uri, vendar ni lokacija še ni.

Poleg tega objavlja novice na strani sreÄŤanje skupine, organizatorji objavila tudi post na Reddit, kjer so rekli, da "se zdi, da je interes [v Bitcoin] raste v Sacramento".

Organizacija Meetup prosi samo za udeležence za odgovarjanje na strani skupine, tako da, če greš, veš kaj storiti.

Bitcoin Examiner je videti, da pomaga lokalnim Bitcoin sreÄŤanja raste, tako da, če se organizira eno ali vedo o novi skupini nam pošljite sporočilo.Novi izdelek prispe v svet Bitcoin: predplačniško kreditno karticoNa voljo je nova zvezda v Bitcoin mestu: predplačniški kredit MasterCard financirana s... Bitcoins!

Ne se preveč srečna, čeprav, ker to ni isto, kot da ima kartico, ki vam omogoča, da posredujejo Bitcoins med transakcijami. Primarna funkcija Bitcoin kartice je, da imajo evrov. "Dela kartice kot normalno predplačniško MasterCard, je razlika uporabniki lahko kupite z Bitcoins in jo financira z Bitcoins", pojasnjuje predstavnik družbe, ki upravlja kartico.

Vendar pa so značilnosti kartice so precej prepričani, za zdaj, saj se spletna stran ni jasno navedeno, kaj valuta za uporabo kartice. Na voljo so podatki na spletni strani, ki nakazuje možnost različnih valutah, vsaj glede na pogosta vprašanja, ki so na voljo samo uporabnikom z računom.

 Kot je na spletni strani navedel, morate le, da po dveh preprostih korakih, da bi dobili svojo kartico. Najprej se prijavite, nato ga naročite. Toda, če želite naročiti kartico - ki ima tudi možnost za prenos sredstev prek SMS -, boste morali plačati začetno pristojbino v višini € 58,55 (to je približno 50 £ ali $ 78,15).

Kot je za The Bitcoin družbe, zgodovina spletne strani je šele pred kratkim, saj je bila družba ustanovljena samo do marca tega leta. Vendar pa so člani te ekipe očitno ima veliko izkušenj na področju predplačniške kreditne kartice, obdelavo plačil in virtualne valute.

Via coindesk.com


Sprejemanje Bitcoin-a kot plačila? Recite ja, vendar bodite previdni ob istem časuBitcoin se očitno spreminja, predvsem v zadnjih nekaj mesecih. To raste, je močnejša in ima več in več uporabnikov. Torej, ni čudno, da trgovci pogled na to kot priložnost za prodajo več.

Če se spomnite, smo se pogovarjali o tem vprašanju tukaj, ki pojasnjuje razloge, zakaj na spletu (in tudi realno) trgovci morajo sprejeti Bitcoin. Naše mnenje je še vedno enaka, saj digitalna valuta je Brave New World, ki jih je treba raziskati, vendar vedno previdno.

Čeprav smo se pogovarjali o nekaterih pomanjkljivosti Bitcoin je, lahko to cryptocurrency zelo varna, če se uporablja pravilno. Posli, ki temeljijo na vojaško-razred kriptografije, ki omogoča zasebnih in varnih spletnih transakcij. Potem pridejo razloge smo že govorili o tem: to je dobro, da sprejme Bitcoin, da bi pritegnili tech-zdrava pamet posameznikov. Tisti, ki radi jih je treba upoštevati pionirji.

Ko se počutite pripravljeni za to, naj vsi vedo, da sprejmete Bitcoin in boste začeli, da bi pritegnili stranke s tem nastajajoči trg. Verjemite nam, da si želijo preživeti svoje nove digitalne kovancev! To je rekel, ne pozabite, da je previden v začetku pri izvajanju Bitcoin v vašem podjetju. To je dobra ideja, da se ukvarjajo samo z ljudmi in organizacijami, ki jih poznajo in jim zaupajo, dokler ste pridobili več izkušenj na tem področju.

Prav tako ne pozabite, da je cryptocurrency nestanovitna in še sredstvo z visokim tveganjem. Torej, nikoli shranite več denarja, ki si ga lahko privoščite izgubiti v Bitcoin obliki. Z drugimi besedami, ne gredo vlagajo ves svoj denar v digitalni valuti, samo zato, ker. Bitcoin je še vedno zelo nepredvidljiv, tako da boste morali imeti pripravljeno mechanismthat lahko pretvorite vaš Bitcoins v lokalni valuti na redni in hiter način.

To so glavna vprašanja, ki jih morate imeti v Bitcoin. Ampak, mimo, da lahko digitalna valuta je velika stava na dolgi rok: Bitcoin je bolj smiselno vsak dan v svetu, kot je naša, in verjemite nam, da bo postal zelo uspešen, ko se je razvil in pravila so določena.

Via pandodaily.com


Adam Draper Dodano k CryptoliniOrganizatorji Cryptolina Bitcoin Expo je danes napovedal, da se bo svetovno znani tveganega kapitala Adam Draper je obravnavanje udeležencev in svetovanju lokalnim ustanavljanjem in ambicioznimi podjetniki na dogodku. To je drugi največji obvestilo, da je kovanec Fire poročali o Cryptolinaafter poročanje o 28. Junija, da bi bil tudi 38. Direktor ZDA Mint dali keynote na prireditvi.

Draper je četrta generacija podjetje vlagatelj, ki mentorji mladim, in je vložil v vodilnih podjetij, kot so Coinbase, Practice Fusion in je ustanovitelj Boost VC. Draper je sin podjetje kapitalističnega Tim Draper, ki je bil zmagovalec USMS avkciji.

"Jaz sem navdušena, da obiščete Raleigh in biti del Cryptolina Bitcoin Expo," je dejal Draper. "Ta prizadevanja za pospešitev prihodnost Bitcoin bo crowdfunding in ustanavljanjem zelo uspešno tako cvetoče trgu."

Draper je splošno znana v Silicon Valley krogih in je bika na eksplozijo trga tveganega kapitala v Bitcoin. Marca 2014, Draper izjavil, da Boost VC načrtuje pospešitev 100 Bitcoin podjetja v naslednjih treh letih.

"Zelo smo veseli, da ima Adam Draper prihaja iz Silicijeve doline deliti svoj čas in znanje s Severne Karoline Bitcoin in Startup skupnosti. Njegovo vodenje bo zelo koristno za vse, ki se udeležijo konference Cryptolina. "Je povedal Mark Easley, A angel investitor trikotnik, ki temelji, crowdfunding
zagovornik, in nekdanji izvršni v industriji polprevodnikov v Silicijevi dolini.

Do 2017 Boost VC namerava pospešiti 100 Bitcoin podjetja od 250 vseh pričakovanih podjetja. Boost VC je pospeševalnik s sedežem v San Mateo v Kaliforniji, ki določa, stanovanja, poslovni prostor, poslovne in usmerjanje izdelkov s programom dvanajst tednov uravnoteženje vodstvom izkušenih mentorjev s
pogonom mladih, podjetnikov.

Raleigh je igral gostitelj Carolinas prvi Bitcoin Expo 15. In 16. Avgusta, 2014. Dogodek tedna se zaračunavajo kot "Cryptolina", in bo potekala v kongresnem centru Raleigh. Za dodatne informacije o razporedu, cen vozovnic, cen študentov, sponzorstva in demo možnosti obiščite: http://www.cryptolina.com/

Sorodne novice


Post ICO

Bitkoin je vključen v prihodnje strategije 60% ameriških organizacij

Post ICO

Bitcoin sooča z vse večjo konkurenco iz drugih vse-digitalnih valut

Post ICO

Bitcoin osvoji Virgin Galactic: plačaj svoje potovanje v vesolje s kriptocurrency

Post ICO

Bitcoin in prihodnost denarja: Atlanta gostuje v kripto konferenci oktobra

Post ICO

Bančni giganti, ki podpirajo tehnologijo Bitcoin

Post ICO

Bitcoin alternativa Bytecoin praznuje prvi blok, napoveduje nove funkcije

Post ICO

70 spletnih mest, ki vam dajejo brezplačne bitkeje - ali dejansko delujejo?

Post ICO

Sprejemanje bitkoin je dober za MovieTickets.com

Post ICO

9 igre, ki jih navdihujete s kriptokultnostjo, ki jih morate igrati

Post ICO

Bank of West zapira račun Amagi Metals zaradi plačil Bitcoin

Post ICO

Aplikacija, ki bo ukradla svoje Bitkoine, Paypalovi predsedniki prevzemajo Bitcoin in še več

Post ICO

4 najbolj priljubljenih objav na BitcoinTalk