Geek pove svoje izkušnje z uporabo Bitcoin Miner iz Butterfly Labs | Slovenian.globalsciencecollaboration.org

Geek pove svoje izkušnje z uporabo Bitcoin Miner iz Butterfly Labs

Geek pove svoje izkušnje z uporabo Bitcoin Miner iz Butterfly Labs

Se spomniš, ko je pred nekaj dnevi, smo se pogovarjali o Bitcoin Miner, ki Butterfly Labs ustvaril? Torej, danes beremo Wired je "Geek Diary", Stefan Antonowicz napisano, in se odločil, da gre svojo izkušnjo z enim od teh malih Bitcoin generatorjev.

Prejel črno skrinjico iz njegovih urednikov in slediti načrt za njegovo uporabo, medtem ko se je odločil, kam je namenjen, da bi porabili vse njegove digitalne milijone. Kasneje je priključen stroj in dobil nekaj strojne opreme.

"Spomnil sem se, da Asus Aspire Revo sem zbiranje prahu od trenutka, ko sem skušal vzpostaviti XBMC stroj dolgo, dolgo nazaj. Po polomu XBMC sem nameščen Ubuntu 11.04 na polju Asus, da sem lahko igral s strežnikom CouchDB" on reče. Vdrl v sistem in ga nadgraditi.

Nato je sledilo sedem preprostih korakih: dobil Eclipse Mining Consortium (po Butterfly priporočljivo); ustvarili račun; tekel nekaj ukazov; dobil delovno Bitcoin rudar v tem imeniku; priključen na enoto v računalnik; ran./bfgminer in napolnjena potrebna polja; preveriti trenutno hitrost in, končno, začel izdelovati nekaj Bitcoins.

To je bilo v bistvu, kot pravi Stefan Antonowicz. Zdaj čaka, da bi dobili bogate...

Via wired.comGlavna spletna trgovina, ki sprejema samo Bitcoin? To je BitcoinShop.usTo je še vedno teče na beta verziji, ampak to je že kar razburjanja v svetu Bitcoin. Govorimo o novih BitcoinShop.us, najbližja stvar Bitcoiners trenutno na velikan Amazon, na primer. Končno, lahko uporabniki cryptocurrency izmenjujejo svoje virtualne kovance za kakovostne izdelke s platformo, ki je bila ustvarjena razmišljal o njih.

Projekt je bil razvit s strani podjetnikov Michal Handerhan in Tim Sidie, ki so začeli BitcoinShop.us povečati ponudbo praktičnih izdelkov, ki jih je mogoče kupiti s Bitcoin v prostor izključno posvečena cryptocurrency.

"Mi smo trdno prepričani, Bitcoins so tukaj, da ostanejo, in da je razlog, zakaj smo se odločili ustvariti trg, kjer lahko Bitcoin lastniki izmenjujejo svoje Bitcoins za široko paleto izdelkov. Menimo Bitcoins legitimna valuta valuta, ki jo matematično strogo nadzorovana in prostih tržnih načelih, in ne političnih ali geografskih dejavnikov ", ustanovitelji zapisal na spletni strani.

Platforma ima že ogromno bazo predmetov z več kot 55.000 izdelkov, porazdeljeno prek 19 oddelkov, ki vključujejo knjige, elektroniko, igrače ali naprav, da naštejemo samo nekaj primerov.

Poleg glavne ideje čemer super, oba ustanovitelja uspelo ustvariti prijetno spletno stran, z zelo preprost in intuitiven vmesnik. Obstaja tudi oddelek imenuje "Top Priporočila iz meseca", ki poudarja nekatere od najboljših predmetov, ki so na voljo. Tukaj boste lahko našli skoraj vse, od high-end izdelkov za vsakdanje stvari.

Via sfgate.com


V juliju prispeta nova in posebna Bitcoinova platforma za trgovanjeTo je Bitcoin platforma za aktivne trgovce, za tiste, ki želijo, da se ukvarjajo z "milijone dolarjev". Predstavljamo vam Coinsetter, učinkovito in zmogljivo novo storitev trgovanja, ki se je začel julija in bo usmerjena na Wall Street strokovnjakov, ki želijo povezati in sodelovati z Bitcoin.

"Zdaj ljudje lahko kupujejo in prodajajo Bitcoins, vendar ni platforma, tam zunaj, ki daje ljudem udobje aktivno trgovanje milijone dolarjev na njej," je povedal ustanovitelj in izvršni direktor družbe, Jaron Lukasiewicz. "Coinsetter vstopa na trg kot platformo, ki prinaša zanesljivost, potrebne za ohranitev visoke glasnosti, trgovanje z visoko zmogljivo", je še dodal.

Platforma je sedaj pripravljen, da začne delati, ko dvig 500 tisoč dolarjev v aprilu, zaradi naložb Tribeca Venture Partners in SecondMarket. Zagon se bo s sedežem v New Yorku (ZDA), v skupni pisarniški prostor gorivo Collective.

Poleg učinkovitosti, Coinsetter je tudi dajanje velike denarje na varnost, saj so menda ukvarja z naloženimi strankami. "Nobena družba ni imuna na taksist. To je zelo velika prednost, da se osredotočimo na vsak dan", pojasnjuje Jaron Lukasiewicz. Da bi bolje zaščitili svoje stranke, bo Coinsetter narediti nekaj v notranjosti dela, ampak tudi najem zunaj družb narediti revizije varnosti za dejavnosti platforme.

Glede na njen ustanovitelj, bo družba tudi redno posvetuje z cenjenih varnostnih podjetij Bitcoin in obdržati testiranje platformo. Vse to zato, ker Coinsetter je drugačna: nova storitev ima značilnosti - kot kratek stik ali Trading-marže, ki jih trenutno ne, ki jih večini platform.

Glavni cilj Coinsetter je, da zajema lastnosti drugih storitev in celo celotnih drugih platformah. "Predstavljamo si zelo veliko podjetje, ki ponuja več povezanih Wall Streetu storitev v Bitcoin", Jaron Lukasiewicz dodaja, napovedujejo zelo uspešno prihodnost Bitcoin in, seveda, za Coinsetter.

Via thenextweb.com


Novi Bitcoin ATM stroj hits stene starih težavKo smo se pogovarjali o strojih Bitcoin ATM tukaj ter tukaj, tam je nova zvezda v mestu: Robocoin, prvi kiosk Bitcoin je. Ta novi stroj je kot normalno bankomatu, ampak za Bitcoins. Za tri dni, med conferencethat Bitcoin v zadnjem času se je zgodilo v San Jose, Kalifornija, ta naprava izmenjala na tisoče dolarjev za najbolj priljubljenih na svetu digitalne valute.

Robocoin je bila zgrajena dva brata, Mark in John Russell, iz Las Vegasa. Ampak oni so še vedno poskuša ugotoviti, kaj storiti s svojo novo napravo, saj ga delujejo sami ne pride v poštev za zdaj.

Njihova ideja Bitcoin ATM je bil rojen v januarju, ko je John Russel prišel s projektom, kot način uporabe, kar Mark Russell že delajo naprej. So padle z Nevada igralnem avtomatu za kavo in kmalu, John, študent računalništva na univerzi v Nevadi, je zamišljanje in gradbeni prototipi.

Mark Russell vidi svojo napravo kot nekaj blizu avtomatov: trguje niz številk za gotovino, vendar pa oblasti niso happywith stroji, kot ti. "Želeli smo, da bi podjetja, ki prodajajo digitalno kodo za denar, zdaj pa oni razvrščanje Bitcoin kot valute ali blago. Tako smo v past," je dejal.

To pomeni, da bodo ljudje, ki so že delujejo podobne bankomatov morali spremeniti način njihove naprave za delo ali počakajte, da ima Bitcoin nekaj pravil, ki lahko zakonito.

Via wired.com

Sorodne novice


Post ICO

Grad Bitcoin se bo rodil v Estoniji

Post ICO

Pridobitev Lemonove denarnice z LifeLockom izbriše vsa pričakovanja glede Bitcoinove podpore

Post ICO

Skupina Bitcoin se srečuje s sedmimi zveznimi agencijami, da bi se pogovarjala o uredbi

Post ICO

Bitcoin ne uspe cash test in se šteje za blago na Finskem

Post ICO

Bitcoin in prihodnost denarja: Atlanta gostuje v kripto konferenci oktobra

Post ICO

Ameriški podjetnik želi s svojo pomoč Tesla povečati svojo dolino Blockchain

Post ICO

Bitcoin Black Friday 2014 zlomi vse zapise: Gyft, NewEgg imajo najboljši dan prodaje doslej

Post ICO

61% Kanadčanov pričakuje, da bo do leta 2019 uporabljalo digitalno denarnico

Post ICO

Avstralski urad za obdavčenje odlaša z odločitvijo - še vedno želi Minimalne TX Records

Post ICO

Nekdanja Bitcoinova izmenjava Mt. Gox dobi ameriško zaščito pred bankami zaradi ameriškega sodišča

Post ICO

5 Razlogi, zakaj internet denarja bo zdrobil centralizirano financiranje

Post ICO

Podjetnik Bitcoin Erik Voorhees, ki ga je zaračunala Komisija za vrednostne papirje in borzo