9 igre, ki jih navdihujete s kriptokultnostjo, ki jih morate igrati | Slovenian.globalsciencecollaboration.org

9 igre, ki jih navdihujete s kriptokultnostjo, ki jih morate igrati

9 igre, ki jih navdihujete s kriptokultnostjo, ki jih morate igrati

Čeprav bo tradicionalni konzole in PC igre vedno donosna, je igralni trg očitno spreminja. Napovedi glede socialne in priložnostno točko igralnih prihodkov na rast tega trga, ki bo vredna 22520000000 $ do leta 2019.

Podobno kot igralni vesolju, finančni svet je prav tako spreminja. Cryptocurrency je revolucionarno trg FINTECH, tako da ni nič bolj naravno kot mešanje nove igralne trende z Bitcoin in drugih oblik digitalnega denarja.

[Tweet_box oblikovanje = "box_02"] Socialna in športna igralnih prihodkov naj bi bilo vredno 22520000000 $ do leta 2019, in nekateri od njih so navdihnila Bitcoin. [/ Tweet_box]

Spodaj je seznam devetih iger, ki jih navdihuje Bitcoin, in nekatere od njih tudi vam omogočajo, da zaslužijo nekaj digitalnih kovancev.

1. Turbo

Začnimo s turbopolnilnikom, ki Bitcoin prijazno konkurenčno dirke izkušenj z veliko akcije. Igra se ga proizvaja GameCredits platforme, ki so namenjeni za zagotavljanje intuitiven kriptografskih plačila prehod tako za igralce in razvijalce. Uporabniki lahko upravljajo svoje digitalne stanja in nakup v igri vsebine, pri čemer je treba neposredno za razvijalce iger. Turbo se je začela šele pred nekaj dnevi na vseh platformah, vključno z Windows, OS X, Linux, kot tudi mobilnih telefonov z iOS in Android.

2. Bitcoin milijonar

Bitcoin igra izobraževalna aplikacija, ki omogoča uporabnikom, da se naučijo everythign o Bitcoins na enostaven način. Igra - sestavljen iz več ravneh z različnimi vprašanji - je na voljo za namizje, kot tudi v mobilni prijazno različico za iOS in Android.

3. BitQuest

Prvi Minecraft javni strežnik za vključitev plačilnega sistema Bitcoin in-cryptocurrency navdih trgovalni sistem - ki temelji na Smaragdni element - in edinstven MMORPG (MMORPG) značilnosti. Igra ima celo svoj sub-Redditwhere lahko sledite najnovejše novice.

4. Island Forge

Ta nova igra se zgleduje po stare šole MMORPG slogu. V tem svetu, igralca ustvarjene vsebine, ki jo lahko razvije svoje zgodbe za druge, da razišče, z uporabo Bitcoin poti. Igra je na voljo za Windows, MacOS in Linux.

5. Bitcoin Milijarder

Zgraditi veliko sreče in postal Bitcoin milijarder s tem zabavna igra. Začnete s skoraj nič in lahko uporabljate računalnik za rudnik virtualni BTC povečati svoje bogastvo. Nato lahko uporabite svoj težko prisluženi cryptocurrency nadgraditi svoje pohištvo in vlagati v nove digitalne opreme. Vendar ne pozabite, da ta igra ne bo vam omogočajo, da zaslužite Bitcoin v resničnem življenju.

6. MineThings

Če imate radi, da mine cryptocurrency, trgovine denar in blago, in se uspešno digitalni pirat, potem je to igra kot nalašč za vas. Ta igra vlog z več sto igralcev ima več kot 500 različnih predmetov za odkrivanje, vključno z vozila, orožja, ladje, eksplozivov in več.

7. MinecraftCC Mine4BTC

Glavni strežnik MinecraftCC vam omogoča, da igrajo Minecraft, nato pa dobil plačano v Bitcoin za vsako edinstveno blok si moj in vsak edinstven blok jo postavite. Izplačilo je trenutno spremenljivka na bloku, in se glasijo na satoshis.

8. 8BitMMO

Slika velikan gradnje peskovnik, kjer se lahko zgradi karkoli. To je precej opis 8BitMMO, retro slogu 2D masivno multiplayer igra, kjer so uporabniki prosto graditi kaj jim je všeč v velikem vesolju. Igralci lahko ustvarijo mesta, ječe, aren, ogromne kipe, pixel art in ničesar drugega. Igra je na voljo za Windows, Mac in Linux.

9. Uran Attacks!

Spoznajte Uran napad, prva iOS igra, ki Oglejmo igralci zaslužijo prave Bitcoin napotitev nagrade za delitev igro s prijatelji in družino. Cilj igre - ki vključuje 13 iger v skupno - je ubiti vse Plazilci tujcev, ki se trudijo, da uniči planet.

Sorodne novice


Post ICO

Razvijalec Bitcoin Gavin Andresen sumi, da je večina operacij miniranja v oblaku Ponzi sheme

Post ICO

Skupnost bitkoin odtuji Mt. Gox zaradi izgovorjave napak: seznam 10 reakcij

Post ICO

Avalon bo morda dobil 200 milijonov dolarjev naložb in 20nm tehnologijo, da postane vodja rudarskega trga

Post ICO

Bitcoin 2015 Cena - Napoved Bitcoinove vrednosti skozi množično modrost

Post ICO

1-800-Flowers bo sprejel Bitcoin

Post ICO

11 Hoteli in hostli, ki sprejmejo Bitcoin

Post ICO

Kako 7,9 milijona ljudi sprejema bitkoin na Bližnjem vzhodu

Post ICO

4 najbolj priljubljenih objav na BitcoinTalk

Post ICO

Bitcoin zamenjava Kraken napoveduje novo strukturo pristojbin

Post ICO

1911 United PAC je prvi, ki podpira kriptocurrency in bitcoin prijazne kandidate

Post ICO

BIPS jarki Mt. Gox in izbere Bitstamp

Post ICO

Avstralski urad za obdavčenje odlaša z odločitvijo - še vedno želi Minimalne TX Records