7.170 BTC, ukradenih iz hladne denarnice BTER, kitajska izmenjava napoveduje nagrado | Slovenian.globalsciencecollaboration.org

7.170 BTC, ukradenih iz hladne denarnice BTER, kitajska izmenjava napoveduje nagrado

7.170 BTC, ukradenih iz hladne denarnice BTER, kitajska izmenjava napoveduje nagrado

Valentinovo nikoli ne bo na isti BTER. Izmenjava kitajski Bitcoin je vdrl v soboto, 14. Februarja, in 7,170 BTC (približno 1,75 milijona $), je bilo ukradeno iz hladnega denarnice platforme. 

Websiteis družbe trenutno dol. Spletna stran je zgolj prikazuje kratko izjavo, v tem trenutku, ki označuje posel povezan z kramp. "7170 BTC ukraden iz naše hladno denarnice v tem poslu," se glasi sporočilo.

Https://blockchain.info/tx/f5b0363f03e1ed8bb812c135361ea93590c831ce9f13a3750be1b93575baccc6

Kramp je bil prvič poročali o nekaterih strank izmenjavo je opazil "nekaj elitnih transakcij, ki se gibljejo od hladnega denarnice Bter, da naključni Bitcoin denarnice naslov," NewsBTC.com poročali. Po prvi niz poslov, je bilo 7170 BTC preselili v drugo denarnico.

Po ropu, izmenjava na osnovi Kitajska napovedala 720 BTC nagrada za vsakogar, ki je sposoben rešiti ukradenih sredstev.

V tem času je prišlo do razvoja po preiskavi. Spletna stran 247CryptoNews.com ugotovil, da so bile 7,170 Bitcoins "enakomerno porazdeljena na sedem računov, ki so vse poslane v švicarski Based IP '46.28.204.193", ki gosti spletne strani, povezane z šifrirnega. " Vendar pa je nekaj ur kasneje na spletni strani objavila, da "rele vozlišče '46.28.204.193" ni imela nameščen na njej spremljanja storitev, ki bi nam pomagali, da bi dosegli resnično vir kramp v bolj lažji način. "

247CryptoNews tudi poročali, da "so tako obupani," je nekaj BTER stranke so začeli "pošiljanje Bitcoin transakcije na hekerske naslove z različnimi not."

Za zdaj vse BTER "denarnice so zaprli in umiki neprizadetih kovancev bo urejeno kasneje," izmenjava je po zamrznitvi vseh storitev, kot previdnostni ukrep.

Napad je kar vzbuja skrb okoli dejstva, da je bil cilj BTER je hladno denarnico, ki deluje brez povezave. Ni jasno, v tem trenutku, kako je bila opravljena kramp, ampak nekaj spletnih govorice kažejo na isto šibko točko, ki jih hekerji izkoriščajo nazaj v avgustu 2014, ko BTER izgubila 1,65 $ v NXT sredstev.

Kitajske borze je varnostni polom je drugi največji v zvezi z Bitcoin kramp udaril ekosistem v manj kot dveh mesecih. V januarju je slovenski borzni Bitstamp izgubil okoli 5 milijonov $ vredno BTC v ogromen kramp, vendar je lahko družba spet naraščati z novim in izboljšanim varnostnim sistemom.

Izgleda, da je kramp nekoliko vplivala ceno Bitcoin je. Vrednost enega BTC je bilo malo več kot $ 250 na 14. Februarja, vendar se je v tem času padla pod $ 235.

Sorodne novice


Post ICO

Podjetje Bitcoin Coinsilium sproža prvo blokovno IPO v Združenem kraljestvu

Post ICO

Agora Commodities vam omogoča, da kupite paladij z Bitcoinom

Post ICO

9 igre, ki jih navdihujete s kriptokultnostjo, ki jih morate igrati

Post ICO

Aplikacija, ki bo ukradla svoje Bitkoine, Paypalovi predsedniki prevzemajo Bitcoin in še več

Post ICO

Članek Bitcoin iz leta 2013 je lahko padec te ruske strani

Post ICO

Skupina Bitcoin se srečuje s sedmimi zveznimi agencijami, da bi se pogovarjala o uredbi

Post ICO

Avstralski urad za obdavčenje odlaša z odločitvijo - še vedno želi Minimalne TX Records

Post ICO

Bitcoin alternativa Bytecoin praznuje prvi blok, napoveduje nove funkcije

Post ICO

Davčni urad Avstralije (končno) sprosti smernice Bitcoin

Post ICO

3.454 Trillion je dober razlog za nakup Bitcoina

Post ICO

Grad Bitcoin se bo rodil v Estoniji

Post ICO

1911 United PAC je prvi, ki podpira kriptocurrency in bitcoin prijazne kandidate