70 spletnih mest, ki vam dajejo brezplačne bitkeje - ali dejansko delujejo? | Slovenian.globalsciencecollaboration.org

70 spletnih mest, ki vam dajejo brezplačne bitkeje - ali dejansko delujejo?

70 spletnih mest, ki vam dajejo brezplačne bitkeje - ali dejansko delujejo?

Naj začnem z bottom line - ne moreš zaslužiti veliko količino Bitcoins uporabo Bitcoin pipe. Večina od njih so prevare, in tiste, ki ne traja večno, da ustvari ustrezne količine kovancev.

Kaj je Bitcoin pipe?

Bitcoin pipe so spletna stran, ki vam brezplačno Bitcoins. Prvotni Bitcoin pipa je deloval Gavin Anderson, glavni znanstvenik Bitcoin fundacije. Začelo se je po koncu leta 2010 in je dala obiskovalcem 5 Bitcoins (ja... 0,5 cel Bitcoins) brezplačno. Seveda nazaj v času Bitcoin je vreden nekaj podobnega $ 0.08. Tukaj je, kako na spletni strani, nato pogledal nazaj.

 

Ali obstajajo zanesljivi Bitcoin pipe tam danes?

Šel sem in odjavil skoraj 10 različnih Bitcoin pipe (za seznam več kot 70 znanih pipe si oglejte na koncu tega post). Seveda sem se sicer e-poštni račun, ker nisem hotel, da se bombardirajo z SPAM.

Najprej se - FreeBitco.in - najbolj priljubljena danes Bitcoin pipo

Prvi pipa preizkusil sem bil FreeBitco.in. Zdi se, da je najbolj priljubljen Bitcoin pipa danes s je Alexa razvrstitev 1,765which zares impresivno. Spletna stran zahteva, da se prijavite z e-poštnim naslovom. Ko se prijavite ste pripeljala do strani z loterijo, kjer lahko osvojite določeno količino kovancev po eno uro. Toda količina kovancev je tako majhna (sem dobil 0.00000352BTC), ki jih ne bodo mogli prenesti na vaši denarnici (pristojbine za Bitcoin za tak znesek je 0.0001BTC) tudi.

Če je to vaša povprečna izplačila bi ti vzeli 28 ur, samo da preloma.

Moja domneva je, da je ta spletna stran kar veliko denarja od oglaševanja, saj se zdi, da je zelo priljubljen. Prav tako deluje napotitev program, ki vam omogoča, da bi dobili več Bitcoins, če se nanašajo druge ljudi. Kljub temu, zneski so tako malo, da ni vredno časa in truda.

Vse druge Bitcoin pipe sem preizkušene dela na podoben način

Testiral sem okoli 10 različnih pipe in vsi uporabljajo isto MO:

* Zahtevajte svoj javni naslov

* Vnesite captcha

* Daj si minimalno količino Bitcoins, ki jih ne bodo mogli umakniti tudi.

* Naj se boste vrnili na spletno stran, v kasnejši čas, da se še neznaten

Torej, kaj je dejansko ukvarjajo z Bitcoin pipe?

Če še niste pogruntal še, ne obstaja način, da bi dobili bogate hitro :) Za razliko od prvotne Bitcoin pipa, katerega namen je pomagati ljudem, da bi začeli z Bitcoin, današnji pipe so samo spletne strani, ki so denar od ljudi, ki se trudijo, da dobili bogate brezplačno. Tukaj je njihov recept za uspeh:

1. Drive ogromen količine prometa v mestu, ki jih obljublja brezplačne Bitcoins

2. Mesto zaskrbljujoče količina oglasov na njihovi spletni strani

3. Rok iz nepomemben znesek Bitcoin, tako da ne bo moral plačati, ker vedo, da ne bodo mogli umakniti kovancev. Tam je ponavadi minimalen znesek, ki ga morajo doseči, da se umakne.

4. Naj vas na strani za določen čas - verjetno, da boste kliknite na oglase, in da bo spletna stran rank bolje na Googlu.

5. Naj vas vedno znova vračajo, tako da vam obeta več Bitcoins v roku ene ure.

Misli o tem, kako Bitcoin pipe ustvari še več prihodkov

Poleg česar boste kliknili na oglase na njihovi spletni strani sem prepričan, da se Bitcoin pip strani lahko z uporabo dodatnih metod za ustvarjanje prihodkov zase. Nimam pojma, če so te metode dejansko izveden ali ne, to so le moje lastne misli:

  • E-pošta harvesting- Nekatere od teh območij se lahko zbiranje e-poštna sporočila ljudi, ki so zainteresirani za Bitcoins in nato prodajajo tiste e-poštni naslov za druga podjetja. E-poštni naslovi se lahko uporablja za neželena ali celo za prikazovanje določenih oglasov, medtem ko brskate po spletu.
  • Captcha solving- Tam je pravzaprav način, da bi denar iz reševanja Captcha (ki nadležno polje pisem morate vnesti vsakič, ko pošljete obrazec na spletu). Morda nekateri od teh območij so s pomočjo tisoče CAPTCHAs izpolnili dnevno pridobiti dobiček.
  • Prodaja spletno podatkovno Druga oblika zbiranja podatkov iz spletne strani je skozi cookies- majhne koščke kode, nameščenih na vašem brskalniku. To je običajno za večino spletnih strani danes (tudi mi uporabljamo piškotke na 99Bitcoins). Stvar je v tem, da nekateri ljudje to zlorabljajo in prodajajo informacije, ki jih dobijo za 3rd stranke, tako da bodo lahko za prikazovanje svojih oglasov na spletu.

Dodatne strani, ki vam omogočajo, da zaslužijo Bitcoins brezplačno

Če ste se izogibali Bitcoin pipe obstaja nekaj dodatnih strani, ki vam bo dala mikro količine Bitcoins in se zdi, da se malo bolj zakonit (nisem preizkusiti te stran od sebe).

QoinPro - QoinPro vam majhno količino Bitcoins, Litecoins, Dogecoins in drugih šifrirnih-valute dnevno. Seveda pa ne bo si bogat - sem bil član en mesec in zdaj sem trenutno v lasti 0.00000316BTC (približno $ 0,001). To pomeni, da, tako da bodo imeli v letu os skupaj ali 15 centov !!! Juhuhu!

CoinURL - Poglejmo si zasluži Bitcoins s spreminjanjem povezav, ki jih dajo na spletu v hoplinks. Hoppoveznice je povezava, ki se premika obiskovalca skozi 3. Stranke, preden ga dobili v namembni kraj. Na primer: povezavo do hoppoveznice Googleusing CoinURL je. Če kliknete na to povezavo, boste na stran prehoda, ki vam bo pokazal oglas in šele nato vam bo posredoval Googlu.

CoinAd- Na nasprotnem koncu CoinURL CoinAD vam omogoča, da zaslužite Bitcoins za ogled oglasov.

CoinWorker- Omogoča vam, da zaslužite Bitcoins z izpolnitvijo naloge, kot so izpolnjevanje ankete ali zagotavljanje administrativno podporo.

Nekatera mesta sem whould definitivno izogibaj

Obstajajo strani kot Surf4Bitcoinrequest, ki jih namestite vtičnik v brskalniku. Toplo priporočamo, da bi se izognili vse, ki vas prosi za namestitev programske opreme v računalniku. Tam so bili številni casesin ki je zlonamerna programska oprema nameščena na računalnikih preko dodatka na obetavnih prostih Bitcoins. Ne pravim, da je Surf4Bitcoin prevara ali karkoli, samo pravim, da ne bo niti prevzeti tveganje za ugotovitev,...

Celoten seznam Bitcoin pipe

Če še vedno niste prepričani, da je uporaba Bitcoin pipe slaba ideja tukaj je seznam 70 Bitcoin faucetsthat zdi, da bodo delali v času pisanja te objave.

Sorodne novice


Post ICO

Avstralci Love Bitcoin Bill Pay

Post ICO

Odobreno stanovanje v Utahu omogoča študentom, da plačajo najemnino z Bitcoinom

Post ICO

Uporabniki denarnice Bitcoin, ki temeljijo na Androidu, morajo ukrepati, da bi se izognili varnostni ranljivosti

Post ICO

Pridobitev Lemonove denarnice z LifeLockom izbriše vsa pričakovanja glede Bitcoinove podpore

Post ICO

Skupina Bitcoin se srečuje s sedmimi zveznimi agencijami, da bi se pogovarjala o uredbi

Post ICO

Bank of England pohvalil Bitcoin in razkriva preiskavo izdaje digitalne valute

Post ICO

5 Dejavniki, ki ovirajo rast bitkoina

Post ICO

Najbogatejši poslovni človek v Aziji vlaga v BitPay

Post ICO

Brezplačna borza EasyCoin je pripravljena začeti delovati 31. decembra

Post ICO

Bill želi, da se kriptokularnosti v Kaliforniji popolnoma legalizirajo

Post ICO

Zahvaljujoč BitPayjevem novem API-ju lahko zaposleni, ki so prijazni za bitko, plačajo s kriptocurrency

Post ICO

Organi zaprli Silk Road 2.0 in druge spletne strani - aretirali tri moške v ZDA in na Irskem