61% Kanadčanov pričakuje, da bo do leta 2019 uporabljalo digitalno denarnico | Slovenian.globalsciencecollaboration.org

61% Kanadčanov pričakuje, da bo do leta 2019 uporabljalo digitalno denarnico

61% Kanadčanov pričakuje, da bo do leta 2019 uporabljalo digitalno denarnico

Poročilo, ki ga podjetje s sedežem v Ontario Rogers Communications pripravljen je ugotovila, da 61 odstotkov Kanadčanov pričakujejo pretvoriti svojo trenutno fizično denarnico v digitalno oneby 2019. 

Dokument prav tako trdi, da je odkril novo demografsko skupino, generacije D. "Ta skupina živi in ​​diha življenje preko mobilnih naprav in delnice optimističnemu pogledu na kaj je pričakovati", navaja študija, ki jo Pogovorimo plačila kotirajo. Poročilo vključuje odgovore z več kot 1000 udeležencev, starih nad 16 let, ki so bili v raziskavo Harris-Decima med koncem novembra in v začetku decembra.

Rogers pravi, da je večina Kanadčanov - 61 odstotkov - pričakujejo, da prehod iz fizičnega v virtualni denarnice, ki bi vključeval plačilne in kreditne kartice in osebne identifikacijske podatke, do leta 2019. A tehnologijo, ki je bila Bitcoin skupnost razvija in uporablja skoraj od ustanovitve od cryptocurrency.

V poročilu je tudi ugotovila, da 52 odstotkov pametnih lastnikov porabili v povprečju 70 odstotkov svojega dneva s svojim telefonom v doseganju razdaljo. Vendar pa obstajajo tudi bolj dragocene ugotovitve:

  • 28 odstotkov vprašanih so pripravljeni preskočiti jutranjo kavico v zameno za kadarkoli, kjerkoli interneta. Osem odstotkov so pripravljeni dati svoje avtomobile za isto.
  • 50 odstotkov ljudi, ki mislijo, da face-to-face interakcije, ki se v celoti nadomesti z virtualno komunikacijo do leta 2019.
  • 25 odstotkov Kanadčanov priznati, da Facebook Hitra sporočila ali Tweeting nekoga, medtem ko je v istem prostoru; 52 odstotkov Gen Y izkoristiti v ta trend. Najbolj priljubljena aplikacija je facebook (74 odstotkov), za večino Kanadčanov in SnapChat za Gen Y (46 odstotkov).
  • 49 odstotkov televizijskih gledalcev je trdil, da bi jih popeljal do socialnih medijev z namenom spreminjanja kažejo na parcelo z glasovanjem v realnem času.
  • 84 odstotkov jih meni, da bodo avtomobili zagotavlja vremenske opozorila in predvideti nesreče.
  • 25 odstotkov Kanadčanov predstavljate sami z uporabo najmanj dveh povezanih dodatki v naslednjih petih letih.

Infographic s Rogersvia Newswire

Poleg tega je ta generacija D študija Rogers 'citiral pričakuje, da bo pametni leta 2019, opremljena z mrežnico skenerjem, um e-bralnik in razširjene resničnosti. V manj kot šestih letih, je treba te naprave imajo tudi 3D zasloni.

Hyun-Hee Pyun, podpredsednik trženja pri Rogers Communications, pravi, da so "izboljšane omrežja vodijo do povečanja uporabe interneta v Kanadi, ki ustvarja" Generacija D ": skupina, ki živi in ​​diha življenje na spletu in ki si deli optimističnemu pogledu o tem, kaj je naslednji. V naslednjih nekaj letih bo tehnologija še vedno prestavite v višjo prestavo, ki ponujajo potrošnikom popolnoma prilagojene povezane izkušnje kadarkoli in kjerkoli ".

Sorodne novice


Post ICO

Bitcoin sooča z vse večjo konkurenco iz drugih vse-digitalnih valut

Post ICO

Stavite svoje digitalne kovance v novo spletno igralnico Bitoomba

Post ICO

Aplikacije za Bitcoin

Post ICO

100.000 izplačanih izdajateljev na verigo

Post ICO

Odvetnik iz Teksasa sprejema Bitcoins kot plačilo za pravne račune

Post ICO

Spoznajte BCI, novo investicijsko družbo, osredotočeno na blokiranje, ki jo je začel Cryptor Trust

Post ICO

Peking že ima bar, ki sprejema Bitcoin

Post ICO

Uporabniki denarnice Bitcoin, ki temeljijo na Androidu, morajo ukrepati, da bi se izognili varnostni ranljivosti

Post ICO

Bitcoinova fundacija je porabila 150 kilogramov na mesec, izgubila 4,6 milijona dolarjev manj kot leto dni

Post ICO

Združenje Bitcoin France je najnovejše poglavje bitcoin fundacije afilliate

Post ICO

Bitcoin v San Diegu: več malih podjetij se še naprej pridružuje kripto-revoluciji

Post ICO

Ali je Bitcoinova banka na poti? Mt.Gox ustanovitelj izgubi $ 50K in več