50.000 bitkoin za avkcijo | Slovenian.globalsciencecollaboration.org

50.000 bitkoin za avkcijo

50.000 bitkoin za avkcijo

Nekaj ​​mesecev nazaj se USMS dražbi prodano približno 30.000 bitcoinsin dražbi, ki je bil Tim Draper edini zmagovalec.

Hitro naprej in zdaj USMS bo prodaja še 50.000 bitcoins v drugi podobni dražbi.

V bitcoins ki se prodajajo v tej dražbi so iz računalnikov, ki so v lasti Ross Ulbricht.

Prvotno zasežene 24. Oktobra 2013 kovancev ostala v mirovanju do 27. Januarja 2014, ko so Združene države okrožno sodišče za District of New York vnesli določbo in naloga za izdajo začasne Prodaja Bitcoins. V tem vrstnem redu, tako ZDA in Ross William Ulbricht se strinjali, da "Združene države Amerike, po lastni presoji, lahko prodajajo vsak del ali vse te bitcoins, na datum ali datume in na način, ki ga določi vlada. "

Ta zapečatena dražba ponudba za 50.000 bitcoins razdeljen v dve seriji: serija A (10 blokov 2.000 bitcoins), in serija B (10 blokov 3.000 bitcoins).

Več podrobnosti za tiste, ki želijo v postopku zbiranja ponudb lahko najdete podatke o spletni strani USMS na: http://www.usmarshals.gov/assets/2014/dpr-bitcoins/?m=16 Nova podjetja, ki sprejemajo Bitcoin v letu 2014Medtem ko pričakujemo prihod Bitcoin paymentsto glavni ameriški spletni trgovec overstock.com, nekaj, kar naj bi se zgodilo v drugem četrtletju leta 2014, tukaj je seznam novih podjetij, ki je pred kratkim napovedala, da se strinjate cryptocurrency.

To novo leto bo zagotovo super za digitalno valuto.

1. BOND New York

S sedežem v Manhattan nepremičnin posredniška družba - specializirano v stanovanjskih najemnin in prodaje, pa tudi komercialni zakup - je napovedala, da se zdaj sprejema Bitcoin kot možnost plačila za transakcije z nepremičninami.

2. NRC Handelsblad

Prestižni Nizozemski časopis NRC Handelsblad mora začeti sprejemati Bitcoinpayments za posamezne članke v nobenem trenutku.

3. Vandelay Web

Ta spletna in sistemi za razvoj podjetja, je pred kratkim napovedala, da bodo danes sprejeli Bitcoinas veljavno obliko plačila za svoje storitve.

4. Porn.com

Porn.com se zdaj sprejema Bitcoin, ampak so tudi dva njihove franšize. Lahko uporabite cryptocurrency, da bi dobili dostop do plačljive vsebine.

5. Nica Življenje Realty

Nekdanji bankir samo uporablja njegova Bitcoinsto kupiti zemljišče v Nikaragvi skozi Nica življenje Realty.

6. KHI Botanicals

Ta spletna trgovina ponuja redkih in eksotičnih zelišč in začimb, kot so Kratom in kava, neposredno iz Indonezije in Polinezije in jo prinaša ravno za svoje stranke. Ti so zdaj sprejema Bitcoin.


60 Second Video News Summary - Jan 22, 2018Tukaj je tisto, kar se je zgodilo ta teden v Bitcoin v 60 sekundah.

Cena Bitcoin je padla pod raven 10.000 $. Vse druge altcoins utrpela velike kapljice in trg se zdaj počasi okreva po tej masivnega panike prodajo.

Južnokorejski vladni uradniki so bili vključeni v notranjih tradingby ob kripto pozicije na trgu pred najavo za prepoved korejskih kripto trge. Več kot 250.000 ogorčeni državljani so podpisali petitionin protest proti tem manipulatorji trga na visoki ravni.

Regulatorji so izdale odloka o prepovedi in proti BitConnect, domnevne sheme Ponzi. V odgovor, BitConnect announcedthat pa bi se končala vsa posojila in trgovinski dejavnosti na svoji platformi. Vrednost Bitconnect žetona je padla od zgoraj $ 400 na manj kot 6 $.

Končno, čeprav je Lightning mreža je še v fazi testiranja, kar je skoraj 30 vozlov trenutno testiranje omrežja s pravimi bitcoins. To nakazuje, da bo to zelo pričakovano tehnologijo verjetno prispeli prej kot je bilo pričakovano.

To je tisto, kar se je zgodilo ta teden v Bitcoin. Se vidimo naslednji teden.


6.00 uri končnega dražbeDanes ob 6pm USMS dražba dela Silk Road zasegli Bitcoins bo končana.

Na dražbi, ki je potekala v popolni tajnosti doslej za 29,656.51306529 bi lahko neznane posledice na trgu.

Glede na trenutne smo zavedajo tekočih cenah dražbi, smo zavedajo ki so ponudniki dejansko sodeluje in se ne zavedajo, če USMS bo javnost podrobnosti o zmagovalcu dražbe.

Na 6pm bo ponudb ustavi in ​​je verjetno, da bo čez vikend ponudba za osebe bodo potrjeni skupaj z več drugimi top ponudnik za zavarovanje, da so ponudniki na noben način povezan s Silk Road in da ponudnik ne dejansko imajo potrebno sredstva za kritje celoto nakupa.

Ponudbe se sprejemajo preko e-pošte v popolni tajnosti, ne da bi ponudniki vedo brez teh ponudbah vedela, kdo je dvig cene.

Ni znano, v tem trenutku, če bodo USMS podala javno izjavo, v ponedeljek, ko je proces varnostno preverjanje končano, da se končno ceno ali končni ponudnik na dražbi saj niso dosegli nobenega obvestila o tem koncu postopka. To je zelo verjetno na podlagi postopka dokumentov, ki jih ne bo javno izjavo.

To popoldne Bitcoin se je soočil burno trgovanje z cene mahati deset ali več dolarjev dosledno danes in trenutni dobiček $ 7.

Razumljivo je, da ne bodo ponudniki ponuditi višje od trenutnih tržnih cenah, in da bi lahko nenaden potencial videz teh številnih Bitcoins na trgu negativno vpliva - vendar je cena tudi lahko rally glede na končne rezultate. Mi bo pazil na trgih, poleg najnovejše informacije o rezultatih dražbe.

Če in ko se zmagovalec ali podrobnosti izšla ali razpoka jih bomo takoj objavili in začeli delati na izjave vet.

Pomembno je omeniti, da bodo USMS verjetno ne sprosti ime zmagovalnega ponudnika koli prej kot v ponedeljek. Bodo potrebovali več časa, da preveri zmagovalno ponudbo in ponudnike.

Sorodne novice


Post ICO

Bitkoinska izmenjava Kraken prečka kanadsko mejo

Post ICO

BIPS jarki Mt. Gox in izbere Bitstamp

Post ICO

Aktivisti želijo ustvariti nov model Bitcoin, ki lahko zagotovi anonimnost in se izogne predpisom

Post ICO

Bitcoin ATM registrira 140 transakcij na Campus Party pred namestitvijo v Sao Paulu

Post ICO

10 bitkoinskih mitov, ki so jih razkrili na koščke

Post ICO

Bitcoin in prihodnost denarja: Atlanta gostuje v kripto konferenci oktobra

Post ICO

Bitcoinova fundacija je v stečaju, PayPal združuje BTC in še več

Post ICO

Bitcoin v San Diegu: več malih podjetij se še naprej pridružuje kripto-revoluciji

Post ICO

Bitcoin osvoji Virgin Galactic: plačaj svoje potovanje v vesolje s kriptocurrency

Post ICO

Barclays testiranje bitcoin tehnologije

Post ICO

Alex Berk, Black Arrow: takoj, ko je na voljo 14nm, bomo izdali novo ASIC, ki bo presegla vse druge 14nm modele

Post ICO

Napad bo izmenjeval Bitcoin veliko bolj odporen, pravi Antonopoulos